![]() |
Ja vec isto 2 dana sa novim kompom bez grafikanera :D
Danas valjda dodje... Bar je leak test prosao kak spada :goood: |
Citiraj:
Samo kod mene nije 2 dana nego više od tjedan dana:zdero2: |
Kog cemo zvat da nam sudne bilo kakve graficke ? :D
Ja moram danas upogonit komp, ovih 8h dnevno na poslu nije dosta za moje oci. Jesi zvao links ?* Meni su rekli da danas dodju. |
Citiraj:
Ma lud sam više. Daj neka mi netko posudi pci-e grafu, samo posudi!:care: |
fak.
Sad cu jos morat kupit grafu za 100 kuna tek tolko da baca sliku ;D Ja sam zvao isto sve zivo...i nist. Stavljeni smo na cekanje. |
Ako se radi o 8800GT, neznam koji dio teme ne čitate, kad lijepo piše da su došle eVGA-ine 8800GT u HGSpot...
Zato je uvijek pametno imati neku X300 sa strane (kao kolega SRV :)). |
Citiraj:
|
Ja bih savjetovao svima ak vam nije tak hitno da još ne kupujete 8800 gt, bez obzira što je riječ o stvarno super kartici jer za manje od mjesec dana (tjedan-dva) će se točno znati koliko je bolja od nadolazeće radeonke 3750(procjene idu od 10-20 %), a koja će biti sigurno jeftinija te će utjecati i na smanjenje cijene ovog modela ukoliko ga hoćete za barem nekih 300 kn, a to što nećete moći odigrat Crysis u ova 3 tjedna (ionak je samo demo) nije neka stvar za žile rezati ili trošiti 300-ak kn više. Uoči Božića je tek pravo vrijeme za kupnju, kad bude više toga u ponudi.
A što jest jest, kartica je super, iako valja vidjeti i konkurenciju te krajnju isplativost. |
Citiraj:
|
@LowVirtualMemor - Ajd' nemojmo nastavljati ovu trakavicu i na ovoj temi. Dovoljna je bila ona na G92...
|
Citiraj:
Citiraj:
ljudi, ovo je REVIEW-.- |
Ludilo je za ovim 8800gt, isto je kod nas u sloveniji. Nigdje da jo dobiš, a ako ju dobi koji dučan odmah ih prodaju. :(
|
Citiraj:
Vidim milijun novih postova, ocekujem da ce se nac netko bacit jos pokoju rezu sa recimo odvrnutim AA da vidim kako grafa dise, oc kakav i tako to... Kad ono 4-5 nadobudnih vodi monologe tipa: "Ja bi ju odmah, sada, odmah", "Zasto je nema", "Sutra ču ič po nju", "Zovem ih sutra (psovke)", "Prokleta envidija, kako je smjela izbacit jaču od moje đities". Covjek lagano izgubi volju trazit pokoju informaciju listajuci ovo. |
Citiraj:
|
@nexus: bude sutra najvjerojatnije rezultati sa AA crysis, pro street demo, ut3 demo, sad do fischera poslije skole idem:) pa ce mi zaprzit koji devede...
|
Citiraj:
EDIT: Sorry na spamu svima, na te me tuči. Izgleda da bu dok dođu gt-jke u trgovine došao GTS, na razlika između gt-a i gts-a mislim da nebu ogromna, jer gts ima isto 112 shedera, ko i gt, na veći memorijsku sabirnicu. Kolika je razlika između sabirnice od 256 i 320 bit-a? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Uz lijepu molbu autora ti i dalje ispituješ sve i svašta na ovoj temi, uz svakodnevno cendranje kako nema 8800GT u trgovinama (pri tome nisi jedini)...
|
Citiraj:
Ali yebiga, ko bu čital, kad se samo slikice gledaju. |
Citiraj:
Edit: A ako nekog ispravim da nema grafe u dučanu nemojte odmah napadati, jer ja sam zbok takve dezinformacije skakal do zagreba bezveze. Zato napišem ako znam da nema da drugi ljudi ne zgube vrijeme. |
od svih igara koje si testirao samo ut3 i crysis su dx10, dodatno ono sto mi pada na pamet je wic i cod jos (a nebi ih trebalo bit tesko za nabavit za test :D)
|
evo mene sad iz linksa zvaliiii.....:-)
asutra dobijam asus-icu!!:-) heh jedva cekam..... |
@destroyer pa postoji CoH sa patchom za dx10 (osobno nisam probao), Bioshock (podrzava dx 10 surfaces u video options-ima, mada sam i solo to isprobao ali ama bas NIKAKVU razliku nisam vidio izmedju dx9 i dx10 u toj igri, jedino sto mi se ucinilo da na 1600x1200 sve na max radi malo brze na Visti :stoopid: , mozda sam bio preumoran i zabrijao malo) A Crysis uzas uzas na visti sve kao i na XP-u samo mi je pojelo nekih 12fps-a...
Isti dan sam ju i skinuo i vratio se na XP (hebiga svi su je pljuvali ali sam se morao svojim ocima uvjeriti da je govnasce, nazalost i je) PS: @syzygy je stavio ovaj link za otkljucavanje fps-a na UT3 pa ako ti se da da napravis novi graf za istoimenu pucacinu (jer je poznato da ovisno o konfi UT3 zakljucava fps-e na 30 ili 60 fps-a) ;) http://www.tweakguides.com/UT3_1.html Edit: zaboravih i Call of Juarez DX10 |
e da vidis, dobio sam coh sa grafom, zaboravio:D
za ut3 cu pogledat sutra, ne da mi se sad... tek sam iz skole doso, blah |
E a ja sam probao CRYSIS demo na VISTI i XP-u ,slika na VISTI je za klasu bolja dobro sam pazio na sve detalje jednostavno ukupan dojam Dx10 vrijedi!:lol2:
|
nista bit ce red 8800GT ubosti hehe... za te novce se isplati... a i cjene ce sigurno ici jos dole :chears:
|
Citiraj:
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:58. |