![]() |
Citiraj:
|
uh,zadnja postaja je njemačka der flackturm...ma kratko...6"faza"....
|
Ja sam presao dvije ako se ne varam. Jedna na Siciliji i jedna u Italiji. Znaci jos 4, vjerojatno dvije u Francuskoj i dvije u Njemackoj?
|
Evo ja sam već pre par dana prešo.Igra je jakooo kratka.Ima samo 6 "fatza" zar je nisu mogli napraviti malo dužu?Koji mulci
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sve si mislim da je dvd u banani - nešto sa autoplayom. @AMD - gdi si kupio? |
Citiraj:
|
prekratko... :( inace opceniti dojam :)
|
Citiraj:
Nesto mi kaze da imamo istoga dobavljaca :fiju: |
hehe....jel mozda rijec o onome-sta-se-nesmije-spominjati-ovdje:d
Inace kakva je igra vrijedi li to uopce instaliravati???? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Nikako ne kupovati tu igru... :banned: |
gle ja cu je sljedeci mjesec kupiti na istom mjestu ko i AMD:D
|
Citiraj:
|
ccccccc
a prvi ste kad treba banirat nekog novog jer je spomenuo crack. |
kaj tu neko crack spominje? Mi kupimo igru online i platimo s karticom pa skinemo :D
|
Citiraj:
http://uploadcentar.com/img13/th9120...lozak-cod2.jpg Imam toliko originala da mi sluze kao podmetači za pivu. :D |
pozdrav gameri,pomagajte:instaliram MOH:airborne bez beda ali je ne mogu pokrenut. razlog navodno pixel shader 2.0 na grafulji sapphire radeon x800gto2 fr2!ima li lijeka osim kupovine nove grafuljice?eh da OS je VISTA X32 ULTIMATE,unaprijed hvala.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Za MisterM-a:
Imao sam isti problem. Na netu sam nasao da treba imati SP2 kojeg sam imao i svejedno mi se komp restartao. Instalirao sam Autopatcher XP May 07 sa critical i recommended update i proradilo je. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Aaaaa, to je onaj Special edition kaj si reko da ide i krigla uz igru xD ( il se varam ... ) xD ONT: Po onim ssovima mi se igra ne čini previše grafički napredna. Štoviše, ko MOHAA :stoopid: ( nije baš totalno slična, nego grafika 2god napradnija na onim SSovima, no to s sigurno detalji na Low sve ) |
Citiraj:
Sad koji od ta dva? |
Citiraj:
|
Odigrao sam demo i igra mi je super. Najviše mi se sviđa inteligentno korištenje zaklona, mogućnosti naginjanja i izvirivanja iza zaklona. Nema glupog run and guna.
Razmišljam o kupnji cd-keya, ali sam čuo da je multiplayer loš, da navodno nema dedicated servera, da je maksimum samo 12 igrača, i da je malo igrača. Navodno je najavljen neki patch koji bi to trebao rješiti. Da li netko od vas ima original i može li dati više informacija o multiplayeru? Igra mi se solidno vrti na 1200x1024 rezi sa svim maksimalnim, ali na 1600x1200 mi se zna spustit na 16-18 FPS-a. Da li stvarno treba neka 8800 kartica ili je stvar u tome što imam samo 1 GB RAMA. Inaće imam AMD 4200+ dual core, i Gainward Bliss Geforce 7950 gt 256 MB. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:52. |