![]() |
možeš, ali ti se ratio gleda uvijek sa jednog kompa. kako to oni jendom dnevno obračunavaju, nemam pojma
p.s. demonoid dajem, ako može za crnu berzu pozivnicu ili neku drugu. dajem i zabadava aki imate više postova od mene :D |
|
Citiraj:
Invitation code se daje nekome koga koliko toliko znaš jer ako ovaj za***e automatski povlači i onoga tko mu je dao invitation code. |
E ovo nije normalno sa "novim" forumašima, pa čovjek nema ni jedan post :stoopid: Di je mene izvukao samo... :D
http://www.imagesforme.com/thumbs/3975untitled3.JPG56k!! |
Citiraj:
|
Može i meni pozivnica
|
Citiraj:
EDIT: ajd, sad molim ja pozivnicu za crnu berzu ili noviteti.com ili nešto ovako "domaće". potrošio sam sve demonoid... EDIT2: pozivnicu za bit-hdtv.com, ako tko ima. thx |
Citiraj:
|
Citiraj:
A o čemu smo pisali na PM? |
hm, ne razumem :D
pa spomenuo si cinemaniju, i berzu, a i nemoj mi zamjeriti jer sam bio u stresu ovih dana jer se komp restartao bez razloga (a razlog je bio valjda krivo postavljeni ddr ili shebani utor) EDIT: i dalje se restarta... koje li zabave... |
Mooooolim vaaaas i meni jednu pozivnicu:chears:
Plizzzzzzzzzzzzzzzzzz Treba mi jako:respekt: :care: |
Citiraj:
|
i ja bi jenu :)
|
imam pozivnice za torrent leech i mijenjam za torrent damage i demonoid,ako ko ima evo maila milenajelavic@gmail.com
|
ima li ko pozivnicu za torrent damage neka posalje na milenajelavic@gmail.com zauzvrat dajem torrent leech
|
Ovo na Demonoidu mi nije niš jasno:
Uploaded: 1.44 MB Downloaded: 53.43 MB Ratio: 0.03 (Updated once a day) A od 15.05.2007 kad sam se registrirao skinuo sam 710.3 Mb, a uploadao sam 2257 Mb. Ako se ne varam to bi trebao biti Ratio 3.177. :( |
Citiraj:
|
Pa šta ne dobiješ nogu u guzicu, ko imaš mali ratio?
Svigdje gdje sam se regao moram dati minimum od 80 d0 120%. Ali nisam znao da se još moram posebno regat kad sam već registriran da bi mi točno računali ratio. |
Citiraj:
|
Može li mi netko poslati na PM ili mail invitation code za demonoid.com? Na
tomi29tomi@hotmail.com Unaprijed se zahvaljujem... |
Citiraj:
|
:respekt: ...nisam potpuno novi pa ako netko ima i moze neka ostavi meni jednu pozivnicu na PM.
Unaprijed zahvaljujem! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ako netko ima i ja bih jednu pozivnicu :)
Hvala |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Invitation code za demonoid.com
Molim nekog da mi pošalje Invitation code za demonoid.com.
;) Thanks |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:24. |