![]() |
sam se nadam..da kad kazete odnosno kad kazu da ce pokriti 50 gradova do kraja godine, d apritom misle i na to da će pokriti njihovu okolicu u rasponu do 3/4 km (meni je to sasvim taman) :chears:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
a sa vm mrezama sam ih samo usporedivao samo na bazi 'jao ovi su zakon' koji je brzo presao 'zak***c su' iskreno se nadajuci da se ovaj drugi dio nece dogoditi (sto vise konkurencije meni jeftiniji i brzi net) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Prestanite me šokirati više mislim zakaj brkate dsl sa adsl-om ??? :D pa to nije isto dsl ima download jednak upload npr. 1mbit/1mbit dok adsl ima veći download od upload npr. 1mbit/256kbit, mislim ono ja se svaki put šokiram kad recimo netko kaže da ima dsl, a ja adsl. :lol2:
Nego, zanima me jel taj metronet ima isto ko i t-com mislio sam na skidanje podataka preko p2p, torenti... tj. nesmetano skidanje svega i svačega. :stoopid: |
Citiraj:
my bad |
Citiraj:
17 dana od potpisivanja papira pa do kad mi dodju instalirati (pretpostavka, ko zna sta se sve moze desiti do 28.05.):lol2: |
evo sad sam malo pogledao sve ove telekome sta nude internet na svojoj infrastrukturi i ovakvi su rezultati:
optima - mjesec dana metronet - lipanj 2007 amis - nije dostupno vodatel - nije dostupno e sad, optima mi ima slabiju ponudu od metroneta definitivno tak da cu se prebacit na metronet cim bude dostupan... Internet je definitivno jeftiniji od Voljatela na kojem sam sad, telefon je također jeftiniji od H1 na kojem sam sad, samo me zanima da li ću moći koristiti pozive u inozemstvo preko Primatela - sada biram njihov predbroj, a oni su ultrajeftini a stara dosta zove u njemačku i austriju tak da me zanima jel se to može i dalje koristit? |
evo poslal sam im mail i odgovorili su da ću moći koristiti i dalje Primatel za pozive u inozemstvo :frend:
popunio sam onaj zahtjev na njihovoj web stranici i sad čekam :D :kafa: |
Majko mila meni je napokon istekao ugovor s T-Comom za ADSL i otisao provjerit dal mi je metronet dostupan i 0 bodova... koja banana... :hitthewal:
|
Citiraj:
Će radit p2p i torrenti na Metronetu? |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/search.php :) |
evo danas me zvao frajer iz Metroneta i pitao me ak hoću upast u akciju...
ja reko more, on pitao jel imam analognu ili ISDN liniju i da će mi se javit krajem 6. mjeseca jer će tada meni biti dostupna usluga i sad opet čekam :D :kafa: |
mene danas zvali i pitali me dali sam doma 6.6 da dolaze u 8 u jutro(tko ce se dignut) i da cemo se jos cut kroz 7 dana kada sve srede s hiTlerovcima.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
11.06 bi mi trebali doc prikopcat metro2fast :)
|
Nama u ZG dolazi 01.06 ili 06.06...
|
evo provjerih..i meni je dostupno u Vz
..a ponuda mi je primamljiva :D...mislim da bude nesto od ovoga cekam prva iskustva :) |
I je li tko dobio više? Da može reći kako je?
|
mislim da danas dolaze Pecaroshu
|
Citiraj:
|
o metronetu samo slusam da ce biti .ima li itko iskustva da kaze kako radi sto se tice downloada i stabilnosti
|
pe ***emu misha vidis da svi cekamo pecarosha da nam javi :)
|
Sad cu ga nazvat pa da vidim jel dobio....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:03. |