![]() |
da li netko od vas koji imate iskon duo ima iskustva sa online igranjem, npr. americas armya? ono što me zanima su pingovi, te da li je linija dobra, te da li ima laga i slično, ili je ok...???
|
Hm, nemogu ti pomoci za AA jer odavno to neigram ali kao igrac cod2 mogu reci da sam zadovoljan s pingom... nemogu ga direktno usporedivati s t-com-om jer decki iz klana imaju u pravilu t-com osnovni paket a ja sam na 3Mb i ping je osjetno bolji (meni prosjek 35, njima 55)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ping? nemam pojma zaš je takav, niti ne znam baš kaj je ping.... :stoopid: |
Eto da i ja nesto upitam u vezi iskona da ne otvaram novu temu,
Znaci ovaj mjesec sam se prebacio sa T-Com 5GB paketa na Iskonov 5GB paket, brzina je 1Mbit/s i sada imam na Iskonu tri mjeseca flata za 1kn, e sada me zanima sto moram napraviti da ne placam promet T-Comu vise, koliko sam ja skuzio samo prebacim paket na start i ne spajam se vise preko njihove lozinke jel tako ?? Isto bi htio drugi mjesec uzeti 3Mbit vezu, tako da za 180kn imam 3Mbit Flat, e sad me zanima gdje da si ja prebacim na 3Mbit-a, kod T-Coma ili, na Iskonovim stranicama nisam vidio tu opciju, :stoopid: |
kod adsla postoji prikljucak i promet.
ovo sto si ti mjenjao se zove promet. brzinu koji bi htio mjenjati je unutar prikljucka koji koristis. stoga to mjenjas u tcomu. pretpostavljam da bi nakon 3 mjeseca se vration na 1mbit jelda?ako da pripazi kod mjenjanja brzine posto nisam 100% siguran da li imaju kakva pravila pri mjenjanju ..npr mozes mjenjati brzinu jednom svakih 6 mjeseci ili godinu dana i sl.. |
e to sam htio znati, znam da za brzinu placam T-Comu pa mi je logicno da i kod njih to mjenjam, ali reko mozda se to moze napraviti kod Iskona pa ti oni prebace, posto su njih dvoje zapravo jedna tvrtka... Moram vidjeti koliko puta mozes mjenjati brzinu jer bi ja uzeo 3mbita samo na dva mjeseca..
|
Brzinu možeš mijenjati svaki mjesec ako hoćeš. Možeš to napraviti i online. Jedini način da ne plaćaš brzinu t-scumu je da uzmeš neki Duo (telefon+internet) ili Triple (tf+internet+TV) paket jer onda SVE plaćaš samo jednom subjektu.
|
Cini mi se da toga nema nigdje online, nema ni na T-Com korisnickim stranicama niti na Iskonovim, znaci da bih trebao zvati iskonovu sluzbu za korisnike da mi ju povecaju... btw i ja sam racunao da se brzina isto ko i paket moze mjenjati svaki mjesec, :fiju: A jedini nacin da ne placam Tsljamu je da se ili odselim ili cekam jos 2-3 godine
|
brzinu možeš mjenjati koliko puta u mjesecu hoćeš, tj koliko to god oni puta stignu promijenit. Moraš nazvati SZK od T-coma, pročitati broj ugovora od adsl-a i reči na koju brzinu mjenjaš i to je to. Povratak je ista shema. na KS nema opcije za mjenjanje brzine.
|
A mislio sam da cu nekako izbjeci T-Comov-u SZK :lol2: THX svima :kafa:
|
E, ima li tko kakav insider info, kad se predvidja neko prosirenje podrzanih brojeva? Konkretno, na podrucje Kastva, kod Rijeke.
Ekipa na Iskon infou nema blage, samo ponavljaju jojo, bit ce uskoro upgrade, a gdje i kada - pojma nemaju. |
Citiraj:
|
Citiraj:
hm.meni kaže da sam dostupan,preko iskonove stranice,ja sam na kantridi. |
Citiraj:
|
I meni je dostupan u stanu na kantridi (samo sta me tamo nikad nema), ali u centru kod cure 0 budova - isto tako i kostrena...
|
Sve ovisi na kojoj je centrali neka Stefica (tm) prebacila switch. Firma mi je na Brajdi, kod Pomorskog faxa, mislim da smo prikopcani na centralu u Posti 2, i imamo mogucnost. Takodjer, frend na Bulevardu se jos pred 3 tjedna registrirao, i sad je "u procesu obrade". Znaci ona centrala ispod poste na Trsatu je takodjer enablirana.
|
Citiraj:
meni iskonov insider, gonzo, kaže da iako online provjera mog telefonskog priključka dozvoljava iskon.duo uslugu, to nije tako. navodno sam predaleko od centra/centrale, šta već... |
Citiraj:
Jer, ja na svom broju imam vec 2 god. Iskonov ADSL, ne kuzim zasto ne moze Duo. |
yup...voip
|
Citiraj:
znači, najvjerovatniji problem su ti modemi. infrastruktura je ista, osim uređaja. |
sad zvao ponovo i kažu da može,ali još rekli da više nema trikova s t-com računima tj,da sve oni obave da ne moram do t-com ići odjavljivati.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ps:se treba vratiti modem ili router kad se odjavi ugovor sa t-comom???imam onu škatulicu od siemensa c-01 kako se već zove. |
Citiraj:
a i šta bi t-com s tim? uvaljivao novim korisnicima stare modeme:D mene zanima u vezi Iskona...kažete da vas oni "skinu" sa t-coma...a šta je sa ostalim vremenskim periodom kojim ste vezani na t-com?morate platiti ili vam ON oprašta stoga što mu je Iskon kćer:stoopid: kolko im treba za dolazak i instalaciju? ako sad naručim hoću li imat Iskon DUO u 7.mj? hvala:chears: |
dobis dva racuna.
k si u zagrebu , rijesis sve za 3 - 4 tjedna. imam ja jedo pitanje , ko je na iskonu bi mogo znat, meni nije jasno.. di mogu tocno podanima / mjesecima vidjet promet koji sam napravio ... ono ko na tcomu korisnicikim stranicama. idem na iskon.hr al nemam password uocpe nikakav ??? zvao sam sluzbu za korisnike , kazu da mi nemogu rec passwrd al da ga moram onda rucnu upisivat u router sto en zelim a ni neznam. mislim gledam promet na netliiteru al nije to to . . |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
jesu mi dali kakav papir di bi to pisalo..? kad napisem http://192.168.100.1/ i udem u postavke routera , mogu nac username , al password je zamaskiran , probo sam s onjim programom koji to moze odmaskirat al nie uspio... |
Ja sam ih nazvao i pitao za password..rekli su da ga nemogu dati...na sto sam im ja rekao da mi tu pise da mi je password za e-mail jednak tom passwordu pa da nemogu pristupiti ni e-mailu a ni korisnickim stranicama. Nakon malo neckanja dali su mi password... Nis, probaj ih uvjeriti...imho to je malo glupo od njih, ako su htjeli da nemozes znati svoj password mogli su ti za e-mail i korisnicke stranice dati drugi pass..svasta
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:42. |