![]() |
Nakon demo-a sam kupio :D igru, čisto da vidim kak to izgleda.
Win xp, 3600+ x2@2.8ghz, 2gb crucial ballistix 1130mhz, radeon 2600xt 1280x1024, uključeni svi detalji koji mogu biti, igra se ugodno vrti na +40 fps, osim ako imam u pozadini uključen bit comet - onda zna trzati :stoopid:. Igra je generalno ok, grafika isto, osim što me nervira poveća količina jarkog šarenila u igri... Razmišljam si za usporedbu probat odvrtit na visti ali mi se neda to smeće instalirati :D |
Meni fino leti na 1680x1050 stavio detalje na high,uglavnom to su dobro napravili.E sad mene samo jedna stvar zeza,nemam zvuka u igri:(. Imam tamo dok traju animacije i kad počne igra i kad se ruši zrakoplov,al to je to.Poslije se ništ ne čuje.Inače imam zvuka u ostalim igrama koje igram.Gore je Vista x64 ako netko zna kak to riješit nek javi
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://forums.2kgames.com/forums/showthread.php?t=5927 |
meni na high ide 13-20 fps 1024 reza
odlicna je igra |
Citiraj:
Koje možda radi a možda i ne:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Radi ali neki dijelovi igre ne izgledaju kako treba (sjene, neka preklapanja između dvije plohe i slično) Valjda budu genijalci izbacili službeni patch... bdw-probano na demu, DX9. |
stvarno nemogu vjerovat da igra može bit tako bugovita,a kontam da bi mogla imat dobru atmosferu i priču:(,kad će više taj patch
|
Citiraj:
Jel,po meni...13-20 FPS-a je neigrivo :stoopid: |
Igra je odlična, jako ugodno radi na 1280x960, 2xaa, 8xaf, mali ss
http://img166.imageshack.us/img166/1...rd01fx5.th.jpg |
Citiraj:
Zar je stvarno tako bug-ovita? Ja igram na xbox360, niti jednog bug-a. |
Citiraj:
|
Bugovi na XBOXu? E, to bi bilo stvarno čudno....XKutije su sve iste i nemaju problema s optimizacijom. PiSijevi su različiti od vlasnika do vlasnika, naravno da je gotovo nemoguće napravit igru koja se nikad nikom na nijednom stroju ne bi glupirala.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mirzim horror igre i sumnjam da ću je igrat!!!
|
Citiraj:
A od kud ti to da je igra horror? |
Citiraj:
|
Evo, i ja sam kupio:D igricu, pa ćemo vidjet....odigrao sam par minuta i čini se super, nema glupiranja. Sve na max, učinilo mi se da trzucka malo više nego demo, ali onda sam skužio da mi je VSync uključen a to uvijek ubije framerate. Mak'o ga, sve drugo na max i sad radi ko beba....ali tek sam par minuta unutar igrice, vidjet ću nakon par sati igre kak će se ponašat.
|
svi su kupili igru :) hehe
igra je horror. ali grafika nije ništa posebno. malo sam više očekivao |
Grafika je fantasticna. Ovaj novi Unreal engine je u najmanju ruku impresivan Oo
|
Paaaaa...errrrr....ja bih rekao da je vrlo dobra. U Assassins Creed, Crysis, NBA 08, etc. grafika je/bit će odlična.
|
Citiraj:
|
Zavrsio igru. IMHO, jedna od top 5 svih vremena. :)
|
igra je na 2 DVD-a ili?
|
Igra ima oko 6,5 i na dual layer je.
|
ja sam ju kupio na dual-layer dvd-u (~6 giga)... :beer:
EDIT: vejita prestigao :kafa: |
aha, mislio sam ili da je na 2 obična dvd-a ili dual layer....:)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:53. |