![]() |
-Apsolvent FOI-a smjer PITUP, jos par ispita do diplome
-Recenzent i kolumnist 2 casopisa koji se bave IT-om -Suradnik Logitech-a za Hrvatsku -vikednom serviser u jednom lokalnom pc shopu :D |
Citiraj:
i da mogu dobro pucati samo sa logi misevima (tipa g5, g9, mx518 i sada g500) :D :D :D |
A ne ne. Sto se tice Logitecha tu sam savjetnik, prvenstveno sto se tice ergonomije kod periferije. Nemam veze sa prodajom :)
|
Posao mi, fala bogu, nema veze sa informatikom
Inače, medicinski tehničar, zaposlen u bolnici. |
Viši fizioterapeut, radim u bolnici. :)
|
Vozač SSS, radim u Sisku na betonari (ak treba ko betona u fušu :D) i gledam kak ću pobjeć opet iz Siska :D
Nema tu života za mene :) Plan je na ljeto seljenje na jedan otok kod Splita, pa ak bu nekakve lovice položit koji ispit i otvorit računalni servis, jer koliko znam tamo ima samo jedan i taj navodno guli bolesnu lovu po još bolesnijim cijenama :) |
Citiraj:
Ako mislimo na isti servis (u blizini Splita) onda ćeš ga (relativno) teško srušit :D |
Ni ne planiram ga rušit, meni isto treba lova pa se planiram prilagoditi tržišnim cijenama :D
|
VSS, državni službenik i single dad.
|
Vidin da je vecinom starija generacija
Ja san onda još balonja za vas |
- 2 ispita do kraja preddiplomskog
- pisem zavrsni rad na temu programiranje aplikacije za mobilne uređaje bazirane na winmobile platformi - radim u IT sektoru jedne vece HR korporacije |
boks...reprezentacija (juniorska-bila) seniorska B-sad....ošlo koljeno u vječna lovišta pa se ove godine gubi taj status...:D
učenik...pikiram fer ili pmf fiziku |
trenutno nezaposlen a do prije mj. dana ovo http://www.youtube.com/watch?v=1NckmEBFYHE
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:56. |