![]() |
@Hamm
Nadajmo se da hoće, to bi bilo lijepo vidjeti, za promjenu, jel |
Ako je sve navedeno istina, ja stretan. Znači da će moja konfa bez beda gurat na high, možda i max....ja uvijek volim žrtvovat koji FPS za bolju grafiku. Ak i malo trzucne, nema veze, bitno da se sve blešči...:D
|
Kad izađe Crysis odmah idem po hladnjak i klokam proc :D:D:D
|
Pogledajte ovaj filmić, izgleda da je spor server pa treba dosta da se učita. Najbolje je stisnuti pauzu dok filmić krene te pustiti da se učita do kraja. Bolesna grafika.
http://eurogamer.fr/tv_video.php?playlist_id=4344&s=l |
Negdje sam pročitao da u crysis-u neće biti čudovišta.Da li je to još netko video?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Igrica izgleda stvarno graficki mocno...decki su totalno iskopirali strojeve iz matrixa...od izgleda,kretnji,nacina kretanja do zvuka metaka koje ispaljuju...mozda malo vise orginalnosti ako se vec busaju u prsa sa revolucionarnom igrom...ali i ovo ce se dat odigrat:)
|
Citiraj:
Nema ti puno orginalnosti danas,mislim koliko puta je bila priča " The world/universe/country is in danger ONLY YOU cna save it ..:" bitna je igrivost,u kojoj se nadajmo da Crysis neće podbaciti:banned: |
http://www.incrysis.com/index.php?op...sk=view&id=453
CRYSIS DEMO dolazi 25.9.!!! Znaci da ima istine da cijela igra izlazi u 11mj. Jedva cekam!:chears: |
Jeste vidjeli zadnji trailer (mislim da se zove nanosuit trailer ili tako nešto).Odlično izgleda
|
pa evo ti gore link, ma igra je savršena prema ovom traileru, još ako bude optimizirana kao Far Cry i bude radila na onim gore navedenim konfama onda super
|
vam se ne cini da u svim tim fancy filmichima koji krase cyberspejz na temu Krajzisa, fizika (pogotovo kad su ljudi u pitanju) malo kaska za ostalim tehnichkim aspektima igre ?!? Meni osobno, nacin na koji oni jadni koreJanci lete okolo i padaju mrtvi, u najmanju ruku djeluje malo neuvjerljivo za nxt gen naslov, pogotovo toliko zhypani k'o dotichni.. :kafa:
sto se tiche ostalih stvari, poput koshenja trave i razaranja flore i faune - :goood: i ne znam zash, al' tako imam feeling da ce Krajzis in ultima linea pravit probleme hi-end karticama zadnje generacije (op. a. 8800, 2900) :sweating: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Supač. Još ak sam zgodan 'ko Seven of Nine... |
Kolko sam ja skužio, glavni lik je običan čovjek i nema ništa u krvi, vać nosi nano-odijelo.
|
Citiraj:
ali nisam na to mislio sto bugger sugerira.. vec mi jednostavno fizika djeluje pomalo naivno, pogotovo za tako revolucionarnu igru.. Da se razmemo, prvenstveno mislim na ragdoll efekt cije se mane daju suptilno iscitat' iz do sada objavljenih gameplay filmova. No ok, kada su ti filmovi izasli, igra je jos navodno bila u razvoju,.. sto se tice Far Cry,.. ja sam ga nazalost sa zakasnjenjem igrao, i to nakon FEAR-a, tako da osim zivopisnih exterijera, prema tehnickoj izvedbi igre sam ostao ravnodushan, jer je tada vec bila, po meni - zastarjela. p.s. na nekim od filmova Crysis gameplaya se evidentno grafichka gushi, sad 'el to 8800, ili nesto drugo - ne znam, ali ne vjerujem bas da su djelili igru da se testira okolo na nekakvom osrednjem hardware'u.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam isto primjetio puno loših-prosječnih fizičkih čičkarija. Recimo pogledajte kada lupi šakom,ili pogodi sačmom kuću(kolibu) kako se cjeli zid odvali,a ne puca daska, ragdoll tjela, i ostale gluposti. Neznam, ali razmazili su me pa sada gledam svaku glupost, ali mislim da kada bumo to vidjeli uživo, doma,na vlastitom stroju, svi bumo slinili ko mala djeca:goood: |
Citiraj:
iako se slazem sa quotanim lajnom, mislim da ce uz slinavljenje biti i pljuvanja kada ovi sa 8800 GTS ne budu mogli nafrljit' na 1680 X 1050 bez da zrtvuju Vsync, koji detalj ili malo AA :kafa: |
Citiraj:
Još 2 godine če biti to top igra po grafici. |
|
Citiraj:
a opet ću je kao far cry dvaput prelaziti, jednom na normal i medium, a jednom na većoj težini i full details za 2-3 godine |
Kako vas muče s tim najavama:D:D:D
...evo, evo sad će...:kafa:...programer zadužen za fiziku otišao na G.O. |
Citiraj:
tip ima e6600, 2 BG ram'a i 7950 GT 256 i mora ju drzat' na medium, koji da mi prostite izgleda k'o g%$$!# |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Čini se da je ova od onih igara koje se ni ne isplati igrat ako nemoš' na max.... Ja sam uvijek bio sucker za eye-candy.:D |
Stvarno smrdi u odnosu na FC na Very High (+voda na Ultra :D) + HDR + 4xAA + 16xAF.
|
ja se ipak nadam da ce je pustit kad je optimiziraju,jer ipak ako ce samo 1% ljudi moc igrati na high sve u npr 30 fps-a onda je to qurac od ofce.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:33. |