![]() |
cek sta nije fora da u biti AMIS koristi metronet za nuđenje flat rate downloada?
Citiraj:
|
Ne Amis je samostalna Slovenska firma
|
Citiraj:
- vlastita opticka mreza od linka do pojedine vlastite centrale. - jedino sta placaju t-comu je koristenje bakrenih parica između korisnika i T-HTove centrale, na koje se prespajaju nove parice između T-HTove centrale i centrale novog providera. |
najs :)
mozda uskoro zamjene i bakrene parice sa svojom optikom :) : quake2 : |
ajde jedno pitanjce, ja danas odlucio potpisat ugovor naravno sumnjam da su radili (ispunio sam ga tek u 18h) napisao sam datum 30.12.2006 koji je danas, i faksirao ugovor pa me zanima dali ce mi priznat kao ugovor 30.12 ili kada njima stigne postom (naravno da ce stici poslije nove godine)
EDIT: evo danas je 3. zanima me dali je netko dobio uslugu doma, ili jos svi cekaju???? Mene danas zvala gospoda od amisa i ako je takva usluga kako su oni ljubazni uzet ci su onaj skuplji paket :D |
Gah..... Nisu me nazvali uopće, niti poslali taj famozni ugovor, ni niš. Onak... Već par tjedana...
Janezi... Spori po defaultu... Viš, neke stvari ne možeš kupiti eurima... za sve drugo tu su Hrvati |
ženu su jučer zvali (na nju je linija) da bi rekli da treba još nešto poslati...pismo sam hitio u sanduče u nedjelju 18.12.
|
mene jos jednom upravo zvali, jer nista nevide sa faksa pa ako bi mogao jos posalt i postom, sva sreca da sam posalo postom prije 5 dana pa ce im sada stici
|
Zvala me ženskica jučer, no sad je problem kaj je linija na dedu (koji je mrtav već 10 godina)... Iskonovcima to nije bio bed kad sma kod njih uvodila adsl, sve je bilo na mene. Jel imo ko takvih problema sa preminulim nosiocima linije? :(
And another.... veli da nemrem nikako zadržat obje slobodne telefonske linije i dodatno imati treću liniju za adsl, neg da ću se morat odlučit (wtf??), jer da ne mogu niti nadoplatit za drugu telef. liniju... Wtf? |
Citiraj:
Citiraj:
mislim da ti je jednostavnije prije promijenit vlasnika pri ljubičici i onda tražit prebacivanje SVOJE linije na amis...i tak potpisuješ na 18 mjeseci, mjesec prije ili kasnije... |
Jel se meni cini ili su povecali brzine i cjene ?
EDIT: Meni se cini. Samo je izbaceno 1Mbit... ostalo je sve isto : sweating |
Citiraj:
|
jesu, bilo je u ponudi 4 brzine, sad su 3, izbacili su 1Mbit/256Kbit, a cijene ostalih 3 snizili.
|
di su izbacili? ja vidim gore na cjeniku 1Mbit
da možda ti nisi gledao na poslovnim korisnicima? |
http://www.amis.hr/privatni_dvaujednom.php
ima 1mbit, kak ne... (bar za ovaj dvaujednom...) |
eo ljudi report
zvali su me u petak da je ostao neki neplacen racun pa to moram platit u ponedjeljak i onda 5 dana dok im tcom odgovori na zahtjev za prebacivanje linije i jos 5 dana da me prebace, znaci do 20og bi trebalo bit gotovo :) |
Citiraj:
ispričavam se:o |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
evo i ja sam faksirao papire i slao poštom. kaže ženskica da mi budu ukopčali do kraja ovog mjeseca. da mi je vidjet njihov izraz lica kad im moji susjedi na čijem se tavanu nalazi centrala vele da nemogu uć u kuću jer mrze t com i majstore i susjede i cijeli svijet jer su prolupali penzići.
|
Da li su nekom vec uveli taj AMIS 2 u jednom?
Zanimaju me kritike! |
Citiraj:
ak ti se da pogledaj na temi, mislim da sam napisao... |
evo danas sam ih zvao opet da je sve placeno (provjerio kod t-coma) i rekli mi da ce bit za mjesec dana negdje jer je navala
gadovi! :) |
Mene još nisu nazvali. Rekla je teta da će me nazvat na mob u ponedjeljak, a danas je .... četvrtak.
Gubim nadu. |
Citiraj:
meni i dalje niko nista nejavlja istina tek je proslo nekih 15 dana tako da im treba vremena da me tcom pusti, ko zna mozda doivim i vece brzine na tcomu :D |
Ja sam zvao danas,rekla ženska s maznim glasnom da bi mogao očekivati krajem ovog mjeseca uključivanje (Novi Zagreb) ,da navodno neće tako brzo u Dubravi i Sesvetama početi uključivati,imaju gužvu/problem gore,neznam. Vjerovatno laže,ali lijepo je to čuti. :D
|
ma gade mi se svi. baš su gmazovi. šta reklamiraju onda kad nemaju ljudi i opreme i da uključe
|
Wtf? Meni je za moju Dubravu rekla da može, no sad ne zove (da, još uvijek). Nazvat ću ja njih svojim maznim glasom pa tražit da mi neki kršni sposobni IT stručnjak donese ugovor. J***š emancipaciju... Gah...
|
:( Dubrava,Poljanice i Trnsko se navodno tek u ožujku spajaju. Ista ženska,par dana kasnije,druga priča.
Navodno su već spojili neke ljude(javite se,valja li....),da sad spajaju zapadne dijelove grada. Znao sam da laže,predobro je zvučalo. :D |
dubrava tek u ožujku?! wtf?!
ja neću čekat smradove toliko. ili do početka 2 mj. ili ništa. ionako u prvoj polovici ove godine kreću i oiv o optima sa wimaxom u zg. čekam već 3 god pa ću preživjet još 3-4 mj. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:53. |