![]() |
"Poštovani,
naravno da mi u svojem poslovanju moramo pratiti stanje na tržištu, tj. da na poteze naših konkurenata moramo povući određene vlastite poteze. Kada promjene budu konkretne i mi ćemo reagirati na adekvatan način. S poštovanjem, Mario Groš, ing." to je meni covjek iz AMIS-a odgovorio na mail ;) |
Citiraj:
bok fox disi poz i dobro došao na forum od gufača : goood : |
Citiraj:
|
po mome je trebao digut s 512 na 2 gb
|
po mom isto. dakle nema vise onog skinem 1024+xx MB a da ne predes novi paket? ebemu, onda nisam nista dobio... ebenih 256MB:|
|
Da, ali sada za 40kn prometa imaš 2GB (ako si prije prelazio osnovni od 512MB).
A da ne velim da za 60kn imaš 5GB... |
Citiraj:
Ja probao da cu prominit paket na poratlu al neda prije 18-og ovog miseca.. Kako stoji situacija moga bi sa prijasnjih 512 odletit na 5Gb: nuts : Vucko bumo se sad vise cipali : CoolRamb na COD2YOU :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
A sad, 10kn sim tam, tak me ne dira... Pošto sam do sada bio na 512MB, onda mi je ovo čist fino...Bolje išta nego ništa... |
Citiraj:
|
Sta bi vi uzeli da danas uzimate DSL? Iskon ili T-com. Oba IP-a daju za kunu, ali T-Com daje još i 2 mjeseca flat. Iskon pak ima ovu fair uslugu
|
Citiraj:
Ali ako ti je tako, opet si dobio 256MB više... |
E i još jedno pitanje. Ako preko iskona potrosim pola novog paketa, i oni to ne naplate, dal naplate drugi mjesec ako potrosim jos pola? Ili je to dzabe?
|
Ako je po starome, dok ne pređeš 50% ne plaćaš ništa. I tako svaki mjesec...
Znači, da đabe je tih 50%... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
hehe mad duke tak sam se ja izvlačio ;D:D:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
molim da me neko ispravi ako griješim |
To znači da imaš skoro 2 mjeseca ako se prvi puta spojiš na početku mjeseca.
|
Takva je caka bila i prije samo se zvala 'obračunsko razdoblje'. Ako si se spojio 15 u mjesecu, imao si flat do kraja mjeseca jer je obračunsko razdoblje 1-31 u mjesecu. Prema tome, popušio bi 15 dana flata. Kad sam prelazio t-iskonu, dobro sam se raspitao jer su oni nudili 60 dana flata. Moram reći da su stvarno bila 60 dana bez obzira na obračunska razdoblja.
|
Jao fala svima...uštedjeti chu na internetu ...ali ne samo to...
i jos cu uštedjeti na maminim praxitenima hahahah |
Bezveze je to...Znači oni mi dođu instalirat DSL npr. 29.09 i računa mi se ko da sam cijeli mjesec imo flat?
Glupost... Trebalo bi točno pogodit da otprilike bude 2mj., a to je nemoguće jer samo oni znaju kad će ti doć ugradit DSL! |
Citiraj:
|
E sad bih i ja moga uzeti maxadsl. Ove cijene mi se sviđaju.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mada jedna osoba može i bez problema biti na 2GB ako se malo pazi i ne klikće na sve i svašta... |
Citiraj:
|
pa bas i 2 gige to je ipak neka minimum granica al 5 gb je za mene taman :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:23. |