PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Komentari i prijedlozi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Sig (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43816)

Jelc 09.08.2006. 23:52

Onda lijepo napiši da je od 700 kila slika unutra:rambo:

Defcon.OS 09.08.2006. 23:55

Citiraj:

Autor AMD
Mislim da je moja mašina najjača. :D

: roller :

NAJBOLJI case modding koji sam ikad vidio !!!

Nevjerojatno je i riješeno ako dođe do pregrijavanja komponenti - samo okreneš... :D :D

Željac 10.08.2006. 00:09

testić
:beer:

mirkoB 10.08.2006. 00:20

I dalje mislim da:
...je sigu mjesto u profilu
...grafici nije mjesto u sigu
...ću se prikloniti većini

Ah, vrag nek vas nosi. :)

E, da, onaj prijedlog s godinama je zgodan, ali ne provediv. Ja ću svoje staviti u sig, pa se smijte, klinčadijo
A sig će proraditi jednog dana...

IceFisherman 10.08.2006. 00:22

a di ti je prilog amd-ejac ... ?

Amdejac 10.08.2006. 00:31

Citiraj:

Autor Jelc
Onda lijepo napiši da je od 700 kila slika unutra:rambo:

A ko te je teral da klikneš.:D
Bil si radoznal pa si otvoril.:D
Imaš sreće kaj nisam mogel dignuti sliku od 3 Mb.

Dodal bum i prilog i mašinu broj 2. :D

Jelc 10.08.2006. 01:26

Citiraj:

Autor AMD
Imaš sreće kaj nisam mogel dignuti sliku od 3 Mb.

"Budući da još uvijek ima dosta modemaša ili korisnika sa slabijim ISDN/DSL paketima: Kod postanja slika koristite thumbnails ili sliku stavite u zip. Ako već stavljate sliku da se odmah učitava veličina ne smije prelaziti 50k. Za neke specifične stvari gdje je poželjno vidjeti veću sliku (rezultati overclocka ili game screenshot) zamolite moderatora ili admina da otvori poseban thread za to sa jasnim [56k warning] upozorenjem. Isto [56k warning] upozorenje je potrebno staviti i kod postanja linkova koji vode na stranice sa "težim" slikama ili videom."

Nisi čitao pravila?

BrunoZG 10.08.2006. 01:28

jwlc di ti je potpis, nisam cital sve kaj tu pise al posto si otvorio temu predpostavljam da jesi za potpis :)

Jelc 10.08.2006. 01:44

Zbunj...???

Vuco 10.08.2006. 01:49

Tu sam već skoro 2 godine, i prvi put vidim kaj zapravo Jelkec ima :D

Meni moj sig ostaje kak je, nema gumbeka, sve se vidi...

Ladybug 10.08.2006. 04:32

Ovo je totalna glupost. Promjenim riječ "konfa" u riječ "Bejb" i to na oba mjesta, i napravi mi da je sig non stop otvoren. koji k.? :( ono, malo sam tužna kaj mi se neće fino otvarat/zatvarat otprve, nisam ništa dirala kod, samo riječi "---konfa---".Čak sam i mjenjala skinove, pa opet niš.... Imam alpha a i probala sam one druge, i isti k-..... Pomagajte ljudi na PM, please, hoću biti uber kul kao i ostale pce glavice :(

Fleks 10.08.2006. 06:01

Ja bum ti napravil ujutro. Kad se naspavam. Tam negdje oko 17 popodne kad se zbudima. Sarafim po svom piceku vec 5h.

A i ovaj drugi bi mogo sad :D

domy1 10.08.2006. 07:34

Help, problemi sa sigom : stoopid

Razer 10.08.2006. 08:29

@ ladybug - evo probaj ovo ubaciti, možda nisi zamijenila riječi na svim mjestima - Privitak 6416
@domy1 - a ti probaj s ovim - Privitak 6417

baterija 10.08.2006. 08:37

r@zer, ubit cu te, sad se mucim da to lijepo slozim, usput zaje*** svoj sig.. :D

Razer 10.08.2006. 08:40

Citiraj:

Autor baterija
r@zer, ubit cu te, sad se mucim da to lijepo slozim, usput zaje*** svoj sig.. :D

Zato ti ja prije svakog rezuckanja po svom sigu sve prebacim u notepad za svaki slučaj ;)

baterija 10.08.2006. 08:45

pa i ja sam,vidis da radi,ali imam neke smajlije u sredini crta ,a nestanu kad su u notepadu... to su ovi ☻
ovaj drugi je povecan

Razer 10.08.2006. 08:46

Da, da...dobar ti je taj mali na crti :D

Amdejac 10.08.2006. 10:23

Citiraj:

Autor Jelc
"Budući da još uvijek ima dosta modemaša ili korisnika sa slabijim ISDN/DSL paketima: Kod postanja slika koristite thumbnails ili sliku stavite u zip. Ako već stavljate sliku da se odmah učitava veličina ne smije prelaziti 50k. Za neke specifične stvari gdje je poželjno vidjeti veću sliku (rezultati overclocka ili game screenshot) zamolite moderatora ili admina da otvori poseban thread za to sa jasnim [56k warning] upozorenjem. Isto [56k warning] upozorenje je potrebno staviti i kod postanja linkova koji vode na stranice sa "težim" slikama ili videom."

Nisi čitao pravila?

Ne. Kakva pravila? Di je to?
Ali nadam se da će pučanstvo biti zadovoljno. : hello2 :

Iako smatram bez obzira da li ima modem ili ne nitko ga nije tjerao da klikne na moj sig. Po meni je to najniži oblik znatiželje. Da vidi kaj ima susjed. A takav smo narod da već podsvjesno razmišljamo ak nemrem biti bolji nek mu onda crkne krava pa bumo isti.

domy1 10.08.2006. 10:35

Citiraj:

Autor R@Z3R
@ ladybug - evo probaj ovo ubaciti, možda nisi zamijenila riječi na svim mjestima - Privitak 6416
@domy1 - a ti probaj s ovim - Privitak 6417

hvala sad radi : goood : , radio mi je sig prvi put kad sa ga stavio i onda sam nešto mijenjao i onda problemi

micek_kc 10.08.2006. 10:37

Citiraj:

Autor Ladybug
Ovo je totalna glupost. Promjenim riječ "konfa" u riječ "Bejb" i to na oba mjesta, i napravi mi da je sig non stop otvoren. koji k.? :( ono, malo sam tužna kaj mi se neće fino otvarat/zatvarat otprve, nisam ništa dirala kod, samo riječi "---konfa---".Čak sam i mjenjala skinove, pa opet niš.... Imam alpha a i probala sam one druge, i isti k-..... Pomagajte ljudi na PM, please, hoću biti uber kul kao i ostale pce glavice :(

Pa to ti je zato kad si izbrisala navodnike....Smijes brisat unutar navodnika : evil :

Btw ako imamo takav sig smije nam biti veci od 5 redova normalnog teksta jer sad nije stalno otvoren? : stoopid

Razer 10.08.2006. 10:39

Citiraj:

Autor micek_kc
Pa to ti je zato kad si izbrisala navodnike....Smijes brisat unutar navodnika : evil :

Btw ako imamo takav sig smije nam biti veci od 5 redova normalnog teksta jer sad nije stalno otvoren? : stoopid

Normalno, ako AMD može u sigu imati sliku od 2mb :D onda i ti smiješ imati sig duži od 5 redaka ;)

micek_kc 10.08.2006. 10:51

ok onda cu ja malo "upgradeat sig"

edit:sad sam u firmi na 3mbitnom dslu pa nisam ni shvatio da je slika velika
sve otvara u sekundi :D

micek_kc 10.08.2006. 11:14

A lol... :D

Ladybug 10.08.2006. 11:23

1 privitaka
evo

Ladybug 10.08.2006. 11:25

da, radi. kad ne diram niš osim onog dijela di si metnem svoju konfu. ako diram druge stvari, zayebe me. ni color, ni size nemrem, ni stavit "bejb" :(

btw ko je ono rekao da sam izbrisala navodnike?? pa nisam TAKVA tuka.. niš, idem sad brisat ovo gore. ispričavam se...

Razer 10.08.2006. 11:26

Citiraj:

Autor Ladybug
da, radi. kad ne diram niš osim onog dijela di si metnem svoju konfu. ako diram druge stvari, zayebe me. ni color, ni size nemrem, ni stavit "bejb" :(

btw ko je ono rekao da sam izbrisala navodnike?? pa nisam TAKVA tuka.. niš, idem sad brisat ovo gore. ispričavam se...

Hm...kako misliš da nemožeš boju mijenjati?

IceFisherman 10.08.2006. 11:28

1 privitaka
efo .. c/p ovo v sig
stvar je u tome da moras na dva mesta promeniti naziv .. sad ak oces promeniti ono "Sakrij Bejb" pazi da svigde gde to vidis promenis u naziv koji oces ...

Ladybug 10.08.2006. 11:30

Citiraj:

Autor R@Z3R
Hm...kako misliš da nemožeš boju mijenjati?

na font size i color dijelovima. ma sad mi je to i najmanja briga. glavno da radi, al mislim da ću je vratit ubrzo jer mi izgleda preobično :(

edit: fisherman: jesam, sakrij na dva mjesta i konfa na dva mjesta. i totalno mi sje.... ma ... žene...

IceFisherman 10.08.2006. 11:34

evo probaj sad .. gore ovo s txt-a .. ja sam probal kod sebe u prevju-u i dela mi

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:04.