![]() |
Ajmo prognoze za Brazil - Hrvatska!
Prijedlog moderatorima... Tko bude najdalji od stvarnog rezltata - pobere bananu :D |
2:2
|
2:1 za nas. ili 4:0 za njih, kako god bilo bit će vrućina u Cancunu !!! Samo nek nam polušpica proradi, i da Babić i Srna popiče po bokovima, šaljem im ljubav. Šalje mi frend iz Berlina u 3 u noći poruku "Reichstag gori, pozdrav s najvećeg partija na svijetu, ludilooo." a ja plačeeeeem :(
"juuuuuužo, muja muciceee.... sve sam suze. isplako! Dajte mi moj madafakin karlovacko!" :D |
u najboljem slucaju gubimo sa 1:0 ili 2:1.. nista vise od toga nije moguce, nazalost
edit: ali naravno da sam uz nase do zadnje minute! i iako cinjenice govore jedno, uvijek postoji ona mala nada koja govori da ce se hrvatska tresti veceras, a nitko spavati nece, nakon sto pobjedimo :) |
3:0 za Brazil
bit će im žao davat nam još golova ! :D |
Neka bolji (citaj Brazil) pobjedi! :D
|
nemojte bas s takvim pesmizmom :/
|
Ak je mogao Trinidad izvući x, zakaj nebi i mi mogli :D
Istina, nisu igrali s Brazilom, ali to moramo zanemariti, ipak smo optimisti :D Ja se nadam nekom rezultatu tipa 1:1, sve ostalo bi bilo ogromno iznenađenje. |
Ja sam optimist.:)
|
nadam se nerjesenom rezultatu a naravno i pobjedi nasih....ako pobjedimo mislim da hrvatska nece spavat veceras......pogotovo bi mi bilo drago da dobijemo 1-0...tako da brazilce spustimo malo na zemlju......bog i hrvati!!!!
Ajmoooooooooooooo Nasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii |
3 1 za Brazil
moja proznoza.. |
4-1 za brazil...
a jesam optimističan... hehe |
biti ce 2:0 ili 3:1 ili 4:2 za brazil
|
Citiraj:
Što se tiče prognoze, 1:1 iliti neriješeno. |
Evo moja prognoza.
3:1 za Brazil i meni lova za rezultat:D |
alo brodani ima video zid na korzu .....znaci svi na korzo!!!
|
I evo sad skoro Gol ( inače Franc.-Švic.) 24 min... Kad se odbila od stative trebao je glavom tući !!!!
|
Citiraj:
|
ma neka nasa repka odigra tekmu bez pritiska i nek im probaju parirati jer nemogu nista izgubiti,protiv brazila mogu samo dobiti i naravno nadam se pozitivnom rezultatu...
|
Uf, sad će, još malo..odoh po hladnu Žuju.:D
|
2:1
Sigurno. Za Brazil. |
Pocelo je mirno, ali vec nakon par minuta se promijenilo u malo zescu igru.
I ja sam optimist, pa kud puklo, 2:1 za CRO, ali u najgorem slucaju obrnut rezultat. Ma i da izgubimo nije bed, ali da im barem jedan gol uvaljamo, tako da ne bude sramota da ostanemo na nuli. |
Dobro, bar nismo odmah u početku popušili gol...
A sada? Bit će dlakavo! Ajmo dečki, nisu oni vanzemaljci! :) |
Dugo smo izdržali. U najnezgodnije vrijeme smo primili gol...šteta. Mislim da je tu kraj. Nadam se da neće past prevelika kanta.
|
joj kako mi je žao
al još uvijek ak zabimo gol^^ |
Bravo za Cicu juniora , ne bi rekao da je Sere toliko zasluzan koliko mu je ovaj otvorio sansu i servirao gol . drago mi je ko psu , pa nek igra Cicekov sin koji
protiv Jedinstva iz Donjeg Nigdarjheva ne mre nis napraviti , ali se zato nadamo da protiv svjetskih prvaka moze . bravo . Plus - Plete je solidan , Obrana dobro markira , ali veza i napad ko da ne postoje. |
Citiraj:
|
Ja mislin da cemo proc grupu (na 2. mjestu, iza Brazila) i maksimalno doc do cetvrtfinala (sto bi bilo super, a za dalje da ne govorim)...
|
'
Kruto, cvrsto, ne bas atraktivno ... ali barem sam se nadao da ce tako odfukati prvo dio. Steta. Nije lako sa primljenom butlom ici na odmor :( Ako ste dobro vidjeli po citanju usta, Niko je rekao osoblju : "Nemam zraka" ... da je bar odma otisao nakon pada i bio steady ready za drugi dio. Velika steta. Sad se pitam hoce li ga uopce Kranjcar moci uvesti u drugi dio, potladjena ozljeda rebara nije bas nesto sto se moze lako trpiti i igrati. Prevelik je sad intezitet trpiti ofanzivu zutih i jos forsati revans buftlu. Ali jedno je sigurno, u jednom su svi HR sportasi konzistetni > Mogu i dobiti i izgubiti od bilo koga. U nadi je... |
Citiraj:
ajmo dalje gledati . |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:20. |