![]() |
1. Doink the Clown
2. Acer 3. w0lfram_ 4. coconut Meni odgovara bilo koji termin. Sa sobom ću dotegliti Mortala. |
1. Doink the Clown
2. Acer 3. w0lfram_ 4. coconut 5. Mortal - moćni A joj ajde u 18:30 kad se morate spremit da budete zgodni na meetingu. Ili ima neki dress code za satanak, micorsoft majca, ATI jakna, ruža u desnom džepu :) ko da se informatičari ne mogu prepoznat sa kilometra... Ali nesmijemo pričat o dojnkovom kučištu to je zabranjena tema :) |
Citiraj:
|
Tko će rezervirati? Ponavljam još jednom - obavezno rezervirati mjesto u lijevom dijelu Zone, prema '3. maju' jer ćemo se inače smrzavati k'o p**ke kako ljudi budu otvarali vrata.
@Mortal Možeš ti imati titula mr. sc. dr. koliko hoćeš, ali sa google satelita se vidi da si geek. :D |
Neee tebi se sa satellita vidi da si geek zbog rupice u tlocrtu glave :)
Šta nas se potvrdilo samo 5? Pa to se možemo skupit i u mom autu.... |
Citiraj:
Citiraj:
|
c-c-c-combo breaker
Skorn nažalost radi popodne ovu subotu :( |
Nazalost ni ja ne mogu ovu subotu, imam vec nesto planirano...
Drugi put momci |
1. Doink the Clown
2. Acer 3. w0lfram_ 4. coconut 5. Mortal - moćni 6. Don ( cuga, dvije ili tri ili četiri - ovisno o vremenu) |
1. Doink the Clown
2. Acer 3. w0lfram_ 4. coconut 5. Mortal - moćni 6. Don ( cuga, dvije ili tri ili četiri - ovisno o vremenu) 7. gokiSP Baš neki dan bio u Zoni. :D |
1. Doink the Clown
2. Acer 3. w0lfram_ 4. coconut 5. Mortal - moćni 6. Don ( cuga, dvije ili tri ili četiri - ovisno o vremenu) 7. gokiSP 8. LorD CLockaN (ali 80% da ću doć i to samo do oko 22, 23 jer moram nazad na zadnji trajekt u ponoć) samo da znam točan početak jer radim u sub i u ned, tako da se znam organizirat!! |
1. Doink the Clown
2. Acer 3. w0lfram_ 4. coconut 5. Mortal - moćni 6. Don ( cuga, dvije ili tri ili četiri - ovisno o vremenu) 7. gokiSP 8. LorD CLockaN (ali 80% da ću doć i to samo do oko 22, 23 jer moram nazad na zadnji trajekt u ponoć) 9. Renesis Valjda ce bit vise srece ovaj put, Davore, samo ti navrati :) |
a valjda bude :)
|
Citiraj:
|
1. Doink the Clown
2. Acer 3. w0lfram_ 4. coconut 5. Mortal - moćni 6. Don ( cuga, dvije ili tri ili četiri - ovisno o vremenu) 7. gokiSP 8. LorD CLockaN (ali 80% da ću doć i to samo do oko 22, 23 jer moram nazad na zadnji trajekt u ponoć) 9. Renesis 10. SaleFFS meni odgovara bilo kada u sub :chears: |
Citiraj:
Ajde Renesis ovaj put sam siguran da će nas više doć.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I nakon večere se lijepo uputimo prema gradu i nastavljamo dernek, moj prijedlog :beer: |
Citiraj:
edit: btw kolega coconut ce castit, ako je virovat pce rodjendan counteru, danas mu je rodjendan? :) |
Citiraj:
Bar jednu rundu može zavrtit :beer: |
Citiraj:
Imam trajekt sa jedne strane u 16.. znači u 16 i pol sam preko, u 17 i 15 sam u Ri.. to mi najviše odgovara jer inače stižem prekasno, tako da ako ima nekog voljnog da me zabavlja i prije 18:30 nek se javi na PM, ako Renesis ne bude mogao ;) |
Citiraj:
|
naravno.. moram se jos sa renesisom čut.. pošalji mi broj moba na PM, pa da te zvrcnem kad se iskrcam sa trajekta..
a niti ne znam di je ta zona.. jutros mi ren u jednom SMSu pokušao objasniti :) možda bi i našao :beer: |
Citiraj:
|
nema tu iskrcavanja prije.. ja ulazim sa Hondom u restoran!!
|
Kad se iskrcas kod stadiona ides samo ravno uz stadion prema 3.maju, tj u pravcu Rijeke,cestom sto ide paralelno sa glavnom cestom. Nakon jedno 200-300m ces vijdeti s desne strane dvoranu 3.Maja,po skalama dole i vidjet ces Zonu.
|
Citiraj:
|
na zadnja 2.. ovaj put autom :)
edti: malo sam razmišljao i imam prednji pogon, tako da jedino na rikverc mogu na prednja 2 uletit :=) ali gume se mogu spalit unutra haha... nažalost neću prespavat u Ri, pa se neću niti tolko oblokat za tu pizdariju napraviti :) a hebeš gume.. samo 1300kn komad :) |
hahaha mene voze i ja se brusim na pivicu više nego na pce meeting :)
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:09. |