![]() |
Ja puko i otišao u Algoritam - sprašio 330 šekela ( popust imaju :p ) i sada veselo instaliram igru :D
Već 15 min naravno - vrlo zabanva instalacija -.- Nije Kane - ofc - već obična verzija, ali tko se žali ;) |
Citiraj:
|
znaci, spojili smo se frend i ja u lan, i udjemo u igru, i ja vidim njega, on ne vidi mene, i nikako ne mozemo pocet igrat šmrc:(
pa ako neko zna sta da radimo, bili bi vam zahvali jako. firewallovi su iskljuceni, i lan inace radi i sve, al ne zeli njegov komp mene prepoznat...:fiju: hvala na pomoci:respekt: |
Patchevi? Stavi neki port pod options->network i izaberi odgovarajucu ip adresu.
Također za svaki slučaj probajte se pingat (run>cmd>ping 'ip adresa') |
Imate li vi problema sa D3D i krepavanjem igre ?
Probao u Visti i XP - isti vrag ! Memory leak i BAM - sve krepa, ineku D3D grešku .... |
Meni je igra fenomenalna ali jedino me smeta sto su tenkovi jako spori. Kada prelazim misije samo pola vremena otpadne na njihovo kretanje. Ponekad rade i neke glupe manevre pa izgubim koji tenk bez veze.
|
Imam nažalost sam demo. Trebam si nabavit cijelu igru...Grrr. Inače jako sam lud za strategijama a pogotovo nastavci C&C-a. Igra je predobra. Demo sam odma u nekih sat-dva prešo kolko je dobra igra.
Moram prvo rješit nekakve promjene kod grafičke trenutno i nabavljam si cijelu! |
Meni je ova misija u hrvatskoj preteska. Pa nikako da dopremim centar u bazu. Stalno krpam obranu a kada krenem preko mosta docekaju me i udare sa svom svojom vojskom. :(
|
Kreni odmah graditi predatore i uništi onu bazu gore (po mogućnosti zarobi construction yard) da možeš graditi avione.
Na jugozapadu i jugoistoku se nalaze njihove baze, ova na JI je bezopasna, a ova na JZ gradi pješadiju. |
Citiraj:
|
Znaći nitko nema problema sa crashanjme igre ?!?
|
Ne, igra začudo radi vrlo stabilno.
Preporučam ti da je reinstaliraš i onda staviš zadnji patch. Iako sudeći po tvom problemu, čini mi se da je hardverske prirode (memory dump), reinstaliraj DX i vrati na default ako ti je klokano. |
Meni je tokom igre pc dvaput izbacio plavi ekran (nesto u vezi drivera od graficke...) i jednom mi je zablokirao. Zanimljivo to mi se dogodilo pred kraj misije u hrvatskoj.
|
Da li kome polazi za rukom igrati ovu igru preko hamachija u 4 ili više igrača?
|
se mozemo dogovoriti za "ispravak" preko PM-a??? bio bi jako zahvalan.
treba mi patio sam se jucer dugo vremena. p.s frend i ja bi htjeli preko hamachija igrati ali nigdje nemozemo naci ispravak :D. |
Citiraj:
|
dajte ljudi pomagajte!!!!!!
|
Torrente, javi se na icq :)
|
novi patch 1.04 http://planetcnc.gamespy.com/fullstory.php?id=118848 konačno popravlja loby i konekcijske probleme, tko je za ispravak PM
|
jao nemam icq imas msn ili skype
ili cu ja napraviti icq acc |
meni se igra čini kao neoptimizirana
koliko FPSa imate na početku igre, meni je 30 FPSa i tu kao da je zid, bilo koji detalji, uvijek imam 30FPSa, i onda laganini pada pa 29,28 i onda kada me brtual napadne pada do 15FPSa, što je najgore ista stvar je i na ultra high,high i na medium, tak da je prepostavljam do igre ili drivera jel može tko u demou pobijediti brutala, ja nikako (pobijdio ga jednom, al sam kasnije skontao da i je brutal bio na -80% :D ), izdržim dobrih 9min, al onda kad me napadne s dvije strane krepavam, zauzme mi tiberium filde i gotovo(tj. ja se expam na početku na field sa strane kod kojeg ima više Tiberiuma), brutal napravi 250 jedinica za to vrijeme, a ja 120 pa ti vidi s koliko harvestera skupljate, ja sa 3 |
Koliko ima misija za svaku frakciju?
|
Mene isto izbaci nakon par sati igranja, sa ovim memory D3D errorrom...ali dobro, bar nije svakih par minuta.
Grafički mi se igra čini vrlo optimizirana, ja igram sa svime maxed out, čak 2x antialising i sve leti... Mada mi je malo prešareno sve... Koja je razlika između Kane i Standard Edition? Ja imam Kane... |
Citiraj:
|
igram ju već dosta i nikakvih problema. došo sam sa gdi do onih vanzemaljaca. druga misija poslje sarajeva. i nije mi ni jednom trznulo.
|
meni isto ništa ne trza sve high AA*1,došao sam do misije u albaniji,imam kane edition
|
Citiraj:
|
ja sam igral demo nekih 1h sve na ful (osim AA) i začudo nije štekalo (niti se je srušilo)... Sve mi je OK ali grafika mi je možda malo prekičasta.
|
Ma demo mi radi :D
Algoritam verzija recimo ne ! Na forumima od EA - nitko sa Kane se ne žali ... Naravno da umovi iz EA to nisu shvatili, ali dobro sad ... |
jel može tko sredit brutala, meni još nije jasno kako brutal ima prihod po minuti 25 000 tiberiuma, a ja maks 10 000?!
jel tko zainteresiran za sutra u 22h odigrati preko hamachija? igra treba biti updatana na zadnji patch |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:20. |