![]() |
Citiraj:
Cooler je Cooler Arctic-Cooling Alpine 64 Evo sadašnje temperature. Bez klime. Temperatura u sobi je 20 stupnjeva. Komp je upaljen već 10 sati i zadnjih sat vremena surfam. http://img457.imageshack.us/img457/6...tura4ou.th.jpg |
Citiraj:
Prate me iz jedne renomirane firme koja mi je podarila drugu ploču jer u njoj rade dobri ljudi. Ali ako dojdem treći puta čisto sumnjam da budu više dobri. |
ma od undervoljta nitko nije umro ;)
hebate, kak hladi taj mali ac...:eek: zasto nisam cekao na to ili frizer uzeo?? : hitthewa i zasto moja plocha nemre undervolt???? : hitthewa |
Pa fala bogu da ce biti takva temp na 1.1, bilo bi zaista cudno da je veca.
Moj freezer je do pred 2mjeseca na 1800mhz, def voltaza drzao temp na 28-29, tako da... |
e to je druga priča... 1.1V, temp u sobi +20...
Atha - aj pukni slike vodenog u akciji. |
Moze, prvom prilikom. Fotich mi nije na raspologanju trenutno.
Vodeno je jos na stolu. Kroz neko vrijeme mislim napraviti zaseban plexi case. Nacrti u pripremi. |
atha, ajde slikaj... baš me zanima kako to izgleda..
budi frenddd.... . :D |
Bio bi ja frend, samo sto je sestra na ljetovanju, a digitalac kod nje. A ja sam brat, pa sam joj dozvolio. ;)
|
imam i ja seku, znam kako ti je... :)
|
A počeli smo se sekama razbacivat.
A da otvorite topic na fotosesionom seka. :D |
:D Prijaviti cemo se na svastaru.
|
pa se malo hvaliti slikama... :) seka, jel... :)
vidiš ti kako taj AMDejac stari ima žločeste primisli... tctctc |
Mislio sam u dobroj namjeri da upoznamo ženski dio obitelj naših forumaša. :rolleyes: :p
|
Hehe...nismo niti sumnjali da je to u pitanju. :rolleyes: :p
|
Moja seka je bolje od vasih seka skupa :p :D
Mislim da cu i ja mozda pravit vodeno...ako ne budem imao pametnijeg posla tjekom ljeta... |
Citiraj:
|
A zasto ne? Seka skupa sa vodenim :D
2in1 :p |
Sa 2 seke i vodenim imaš nescaffe 3 in 1. :D
|
Citiraj:
|
Imam...ali nemam ideju kako da blok pristelim na ovaj CPU... a ja bi da to sve malo ljepse izgleda... ova kanta mi se vise ne drzi kraj kompa :D
A i sve je puno kamenca... sipao sam vodu unutra koja ima vise kamenca nego vode... :D |
jel je to bila destilirana voda ili obicna,iz slavine?
|
Obicna voda, tocnije iz Neretve :) , eto kako je tamo voda lijepa za piti :D
|
heh...trebao si destiliranu staviti,pa ti se ne bi ovo dogodilo :) na vlastitim greskama se uci
|
Znao sam ja sta ce se desit, al mi se nije dalo kupovat 10-11l destilirane vode svaki put kad se zaprlja... tako da sam sipao obicnu...
|
Koristiš calgon?:D
Za***************avam se ;) |
Na ovom forumu se vidi da ste markirali sa biologije i kemije.
Da nemate pojma o medicini i vinogradarstvu. Naliješ destiliranu vodu i na vrhu noža staviš hipermangana. Inače služi za ispiranje rana i uništavanje gljivica u medicini. Lagana otopina Joda, isto dobiješ crvenu vodu. Kupiš u ljekarni. Voda postane crveno-ljubičasta i nema šanse da se onečisti ili da se naprave kakve gljivice. Isto se može napraviti i sa modrom galicom koju možeš kupiti u agroljekarni. Služi za spremanje Bordoške juhe u vinogradarstvu. Za uništavanje gljivica. |
AMD, znao sam ja vrlo dobro sta ce se desit ako onu vodu budem sipao, al sam bio ljen kupovato destiliranu vodu, ili sam pravit destiliranu vodu...predugo traje, ovako samo naspem i gotovo.
|
Kupiš jednom.
10 litara cca 15 kuna. Staviš neku od gornjih kemikalija. Na kantu bilokakav poklopac da sakupiš što više kondenzirane vode. I onda moraš samo tu i tamo malo dolijat u kantu. Zbog kemije nemoraš mjenjat kompletnu vodu. Imaš čak za kupiti i kemiju za male bazenčiće i vodoskoke da ti se voda ne onečisti. |
1 privitaka
dobro, sada si im objasnio kemiju i medicinu.... : sweating
ali mozda netko ne zeli plavu boju galice, vec toxic-green? http://shigeko-hirakawa.com/images/eausuivi9.JPG http://www.ocprices.com/kuzals/ccwp/plugged.jpg http://us.st11.yimg.com/us.st.yimg.c..._1902_27907144 a za to preferiram upotrebu fluoresceina.... imam ga doma i koristio ga mnogo puta za razne stvari, pokusi na faxu.... zaista malo praha moze obojati litre i litre vode... evo fotki kak to izgleda, uslikano mobom na brzaka sad pa nemojte zamjeriti.... P.S. ne vidim neku potrebu za velikim rezervarima, kad pricamo o sustavu koji ima hladnjak dakako. evo recimo slika br.2(gore) pokazuje jedan OK rezervar, kucne izrade, moze ga se nadolijevat tako da maknes 1 saraf i ulijes koliko treba... bez odspajanja ikakvih cijevi. a dihta da bolje ne moze nikakav poklopac na kanti nekoj... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:59. |