![]() |
Citiraj:
Nisam dugo igrao..jedno 1g al se ponovno tu i tamo spojim.... Ima aktivnih servera... I dalje je zabavno Da se podsjetimo..ovo je moja kolekcija dogtagova http://i.imgur.com/e2W4kWT.jpg |
Citiraj:
Meni je Veki bio najdraži izgleda... . . |
fotosop
|
Budem se i ja pridružio ahh stara ekipa... Btw slabo ste mi uzimali dog tagove..
Poslano sa mog IN2023 koristeći Tapatalk |
Jel vama log in radi normalno, skinuo sam bc2 preko steama no kaze krivi pass..
|
mene je isto zajebavao nešto...al je proradio nakon nekoliko puta
|
Citiraj:
|
A sad skidam na Origin, tamo valjda ne treba login
|
Citiraj:
|
pa koju sifru upisujem onda, ja sam od EA i steama upisivao, nemam pojma koja je od bc2..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
https://pbs.twimg.com/media/Ehs63eGXgAAPmvK.jpg Citiraj:
:roller::roller: |
Citiraj:
Ovo je vrh, borbe su počele, a još igra nije ni izašla :lol2: . . |
jel tko uzimao s nekog vpn-a ?
sve šljaka? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Prednosti moderne tehnologije. Ja nebum uzimao preorder osim ak se još nešto hypea ne stvori. al zemem ziher, pa makar kad ce bit za 5€ :D |
jel tko prednaručivao jer vidim da se ovdje stvorio ogroman hype nakon portal trailera...koji vpn i šta, vele da je argentina najjeftinija?
|
Nema tog hajpa koji će me natjerati na preoder, ičega :) ali da ćemo uzimati jednom, vjerojatno hoćemo.
|
|
Citiraj:
|
Hehe, ja sam trcao s snajperom :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja moram priznati da dugo nisam bio ovako nabrijan na bf serijal, valjda ce biti mjesta u timu i za mene
|
|
Citiraj:
|
frostbite na svemu radi dobro, i lijepo, bar po mom iskustvu
|
Dobio i ja pozivnicu ali se mora ulogirati i ispuniti nekakav survey nakon kojeg se, pretpostavljam, dobije key ili na neki drugi nacin ostvaruje pristup. Ulogiram se i pise da moram cekati, 17882 ljudova je u redu ispred mene. :D PC mi ovo ne moze ni pokrenuti, a nemam niti pristup PC-u s obzirom da nisam u RH, a PS5 ni novi XBOX takoder nemam pa ako na neki cudnovati nacin izganjam key velikodusno cu ga podijeliti ovdje. Imam PS4 Pro ali playtest se ne odrzava na starim konzolama. Bu!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:48. |