![]() |
Možda ćeš lakše za Spotify naći
|
Jel netko skuzio da nema vise jeftinih "lifetime" Spotify accounta po ebayu? Izgleda da su im skuzili sheme.
|
jel ima tko mozda jedan slot viska za vpn za gledanje netflix/amazon/crunchya
placanje mjescno ili godisnje kako god |
Ima tko možda viška mjesto na Spotifyu?
|
I mene bi zanimalo jedno mjesto ako tko ima slobodno
|
Ponavljam upit, ako se nekome u međuvremenu oslobodilo, Deezer, Spotify
Citiraj:
|
Jel postoji način da se uzme Deezer family, ali da se plati odmah godinu dana?
|
Zasad ne.
S obzirom da su tek nedavno uveli godisnji hifi plan nakon molbi korisnika unazad par godina, zadnje sto sam vidio je najava da rade i na godisnjem family planu. E sad, kada ce stici, budemo vidjeli. |
Uh, znači tlaka je sa shareanjem- prvo će mi svi dat lovu, a onda ću je ja potrošit pa svaki mjesec plaćat 9 eura
|
Standard kao i kod svih servisa. :D
Dobiješ lovu, razjebeš ju i onda svima plaćaš godinu dana. Najbolje se prikrpati nekome, platiti godinu unaprijed i to je to. :) |
Kupovina premium VPN, Spotify, Deezer računa preko ebaya
Citiraj:
Ili ti svi uplacuju na revolut npr 1.5 eur mjesecno a ti dalje 9 i onda si dobar, ako vec nemas kontrolu nad svojim trosenjem. Tako ja uplacujem u kombi s ekipom kojoj san se uvalia. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Kako prileee rece, vodim family acc vec godinu dana i ekipa ima automatske uplate prema meni par dana prije nego mi deezer uzme lovu. Zapravo jedini razlog zasto jos uvijek imam taj sugavi revolut je bas ovo - dijeljenje accounta i upravljanje uplatama. Svakih pola godine puknem na revolut 20 eura da pokrije moj dio shera i da ne ostanem slucajno bez para. Prst u uho.
Ili si mozes malo olaksati i dogovoriti se s ekipom da ti plate 6+ mj unaprijed (pogotovo ako nema automatizma, tko bi to provjeravao), pa samo pazis da imas tih 9 eura na rn. Ili nastimaj da ti preplata krece par dana nakon place, jbmu pa nisi valjda toliki baksuz :) |
Da malo bumpnem temu. Ima možda tko viška mjesto na Spotify Family accountu?
|
Isto tražim ako ima netko viska
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Ja kupio nedavno na Sellix. Nadam se da ce potrajati.
|
Ima netko mjesta na Youtube family indijskome ili argentinskome?
|
isto tražim jedno ili čak dva mjesta na youtube family pretplati.
|
Imam 4 računa unutar Spotify family pretplate pa ako ima zainteresiranih...
Uplata je 210kn za godinu, može paypal ili revolut. Još 20 dana free, dakle imate za ovu lovu spotify do 1.12.2022. |
Ja sam zainteresiran.
Daj info na pm Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Kolega nije odgovorio ima li ili nema mjesta, pa da probam opet :D
Ima netko možda viška mjesto na Spotifyu? |
Citiraj:
|
Thanks Goodlocker :)
No da više ne tražim odlučio sam uzet family paket s frendom. Još su 4 mjesta slobodna, plaćanje godina dana unaprijed odmah da riješimo brige kasnije. Cijena ovisi o tome koliko će nas bit u konačnici. Javite se na PM |
Citiraj:
EDIT: PM, sad tek vidim. |
Kako funkcionira taj spotify family?
Jel to sigurno da se može koristiti na više različitih adresa? Uzet ću ja na godinu dana,pa se javite tko želi |
Citiraj:
Sent using Tapatalk |
Uzet ću ja. Javite se tko želi.
Koliko sam skužio,valjda bi trebali svi imati istu adresu na svakom računu. |
Kupovina premium VPN, Spotify, Deezer računa preko ebaya
Imam 2 slobodna slota za Spotify, tko je zainteresiran neka me pm-a.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
trazim nekog ko ima free mjesto za spotify
hvala |
Citiraj:
|
Imam dva slota za Spotify, na PM.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:23. |