![]() |
Platio jednom bilo ok i sad kad sam htio drugi put opet nece, ista stvar nema kartice.
|
Zvao PBZ Card ponovo sve deaktivirali/aktivirali ... radilo jedan dan drugi više neće (opet sve isto kao prije). Danas se opet čuo sa njima vele da greška nije do njih da se obratim googleu da je možda neki bug u app. Poslat ću im mail pa ćemo vidjet kaj bu rekli.
|
Tebe zajebaje taj xiaomi evidentno.
|
Citiraj:
Za sad odustajem od toga dok google ne izda noviju verziju GPAYa ili se ne dogodi nešto slično. Malo sam googlo vidim da se dosta ekipe žalilo sa sličnim problemom na Xiaomiju ali ne znam kako su to na kraju riješili. EDIT: Promjenio sam postavke NFC-a. Sad sam prebacio secure element position sa SIM Walleta na HCE Wallet pa ću probat, navodno to riješava ovaj problem. |
Radilo 3 dana i opet ista stvar
|
update;
Javio sam se googlu na chatu i nakon sat vremena objašnjavanja dobio sam informaciju da na Xiaomiju GPay nije kompatibilan sa dual apps featureom i da je to razlog stalnog brisanje/dekativiranje kartice. Sad sam ugasio dual apps i napravio clear data. Ostaje da vidimo kako će sad radit u narednim danima. |
Radi bez greške ... nakon isključenog dual apps. Do sada bi već izbrisao karticu bar dva puta.
|
Good to hear that, memoriram taj podatak! Zanimljivo
Khm :) Citiraj:
|
Ima li opcija kod plaćanja računa scaniranjem da ne moram svaki puta nakon plaćanja jednoga računa opet u glavni izbornik izabirati.
Poslano sa mog ELS-NX9 koristeći Tapatalk |
Izgleda da nema. I mene to muči a davno se je moglo. Bila je komanda "skeniraj idući nalog".
Poslano sa mog Redmi Note 8 Pro koristeći Tapatalk |
Objavljeni danas da we Google pay za wear os satove širi na 16 novih zemlja među kojima je i Hrvatska. Baš da vidimo koliko će trebati da Pbz pokrene stvar. :)
|
Treba li PBZ ista tu pokretati? Google je samo dodao Hr u podrsku za satove, a usluga je ostala ista i PBZ je podrzava. Sve je to na kraju isti Gpay.
|
Nadam se da je tako :) probam ovih dana pa javim :D
|
Trebalo bi raditi, danas sam normalno instalirao GPay na sat i dodao karticu a prije je odmah bacao da je unuspported country.
|
dcdd
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:40. |