![]() |
Citiraj:
a kakve su postavke na tom lyra2z ? što se grafa tiče ko eth ili treba jači gpu power za taj protokol? |
Citiraj:
|
Citiraj:
idem istrazivat kako na nicehash to upogonit i koji windows miner ili ako netko ovdje šapne jer ne volim koristit ona gotova rješenja na nicehash app. stalno su neki problemi ovako vozim claymore na eth nicehash i radi 24/7 ok |
A kako znati kad su rigovi offline? :) daj neki mail notification
|
Na hiveosu ethminer u zadnje vrijeme i nije nešto stabilan s ovim novim verzijama a još više i troši.
Ako vas je mučio claymore sa postavkama i nije se htio spojiti vjerojatno ste imali napisan %EWAL%.%WORKER_NAME% ILI %EWAL%/%WORKER_NAME%. Za claymore na hiveosu: Code:
POOL: eth.gigantpool.com:8008 WALLET: %EWAL% , WORKER: %WORKER_NAME%, PSW: X |
Citiraj:
evo, napisao sam vam upute za SMOS. windows minera nema, samo linux :) |
Neznam Jel to u funkciji (pending balance)
Ali mi već par sati stoji non stop ista cifra!? Adresa pod aktivnim rudarima je vidljiva? Nadam se da je do web stranice. Poslano sa mog A0001 koristeći Tapatalk |
Pending ce ti uvijek biti ako imas manje od 0.05 eth...tek kada to skupis onda ti ide isplata
A to sto sada vidis je od prvog bloka...kada dode drugi povecati ce se.. |
Sto se tice isplate, ne brinite, sve savrseno funkcionira. Eto, meni nagrada od prvog bloka uredno sjela na Kraken
|
Ja sam stalno na 0.
Jesam li nešto fulio? http://forum.pcekspert.com/data:imag...lFTkSuQmCCAA== http://forum.pcekspert.com/data:imag...lFTkSuQmCCAA== |
Nisi. Dodao si rigove nakon kaj je nađen block. Na sljedećem bloku bude ti se prikazalo.
|
Ok hvala, taman sam se počeo patiti kako da postavim priint scr...:)
Ne ide samo copy paste... |
Za koje vrijeme možemo očekivati Monero pool?
|
Mogu samo reći, uskoro :)
Radi se na tome, imamo posla pa nije baš lako sve to srediti. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Koji je princip dobivanja nagrade od bloka? I koliko iznosi? to dobiva samo jedan rudar, nesumično, ili više njih, kako kako :) ? tipkano sa mog T98 4G八核(C6R3) |
Citiraj:
Kada iskopamo novi blok, ta tri ethera ce se podijeliti medju svim rudarima koji su ga kopali na nasem poolu, ovisno koliko su sudjelovali... |
Ahaa, to je ovaj podatak:Your round share
Ok, ona ko ima naj više mh/s taj dobiva najviše. (Y) tipkano sa mog T98 4G八核(C6R3) |
Da, sve posteno i pravedno :)
|
Tako i treba.
A ovo sa dobivanjem bloka! Znači naš pool dobije blok sa brdom transakcija koje treba obradit?! I onda naše grafe to računaju, i šalju nazad na bloklanac, kad se sve transakcije potvrde u tom bloku, onda stiže drugi blok? Jel to to (:) tipkano sa mog T98 4G八核(C6R3) |
Ma ovi sa vrha pokupe svu nagradu, a nama daju mrvice :D
|
Ne bas, nisi daleko al nisi pogodio.
Al to su osnove osnova pa to su valjda mineri trebali do sad polovit... |
Pa zato baš i pitam!
Spominje se isplata od nagrade bloka, a mene čudi zakaj ja nisam dibil ništa? 🙅. :D kopam prije pronalaska bloka :/ |
Dobit ces!
Necemo mi Gloginja gladnoga ostaviti! :D |
sve ok, nisam ni mislio :lol2: :D
samo pokušavam shvatit princip rada :chears: |
Koji si ti majne na gigantu? koja ti je adresa?
|
Citiraj:
Poslano sa mog A0001 koristeći Tapatalk |
us server?
|
Citiraj:
*Pending Balance:*0.00484019 Credited coins awaiting payout Citiraj:
|
Pitanje, dodao sam 2 riga na pool, nazvao ih različito, ali na stranici mi ih ne pokazuje odvojeno, kaže da imam jednog workera online. Je li to greška ili nemate mogućnost razdvajanja workera bez obzira na worker id?
I druga stvar, tamo gdje pokazuje listu workera, "Your workers", iznad toga je tab koji pored ima broj aktivnih workera, tu konstantno stoji 0, bez obzira na jedan (tj. dva) aktivna workera. To pretpostavljam da je greška stranice |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:03. |