![]() |
isao danas malo vidjeti kakvo je stanje na UQUID sa uplatama, ostao sam iznenaden sa hrpom shitcoina koje primaju, ono od eos, snt, rdd do lisk, start itd, ovo je super za one koji bi slali direkt sa walleta iako je tecaj malo nepovoljniji, za 1 eth recimo daju 212 dolara iako je trenutno 218 dolara
http://i.imgur.com/Vk701Zr.png?1 |
Razlika je u tecaju ovisno kaj koristis, instant je manji tecaj al ko sto ime kaze instant. A realtime je prema burzi, znaci duze se ceka al je ko fol "real" tecaj. Tak su barem meni pokusali objasniti
|
Ja izgubio 1 ETH i 8 ETC na Poloniexu, majmuni preko mjesec dana ne odgovaraju tako da sam krenuo u kampanju pisanja svugdje da je to scam site i da ne trguju ljudi tamo.
350$ ošlo u vjetar. govnari teški. |
Sta se desilo?
|
ja nisam nista izgubio na polo ali sam svejedno sve povukao od njih radi raznolikosti coina na bittrexu, jos sad bi trebao doci UI v2 na bittrex tako da ce lagano polo u zaborav
|
Izašao je službeni dokument o oporezivanju zarade na kriptovalutama:
https://www.facebook.com/bhubst/posts/325130314594518 __________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
http://gastracker.io/addr/0x2b9ab703...8ac5989fcc09de
Na walletu u Poloniexu nema nista. Nesto je tu nafarmano, a nesto kupljeno i poslano s drugog accounta, no ne prolazi. Tako i ETH... Bagra |
|
Ma je, transakcija je prosla. Vidljiva je na exploreru=sve ok. Poloniex nema te wallete kao svaki zaseban nego je sve na jednoj hrpi pa ti omogucuju trejdanje s onoliko koliko su ti dodijelili kad su ispraznili wallet.
Kad na exploreru bude 0.000xxx onda je prebaceno na wallet u poloniexu. |
Koliko ste dugo cekali za verifikaciju na UQUID ? Proslo je mjesec dana i ni traga ni glasa od njih.
|
Citiraj:
dakle dva dana nakon sto sam poslao opet osobnu i izvod iz banke |
Što mogu napraviti kada mi isplate nisu sjele na poloinex sa poola? osim javiti sve supportu
EDIT: etc sjeo nakon 12 dana |
Seth, ništa, nula. Pošalji ticket ali ne očekuj odgovor.
Smradovi šute i sav ether si drže i ne daju korisnicima. Prdnuti će u fenjer uskoro, nadam se samo da neće opet cijene povući u ponor. Na bitcointalku kaže ekipa da treba imati 13k confirmationa ili 3 dana, pa i ja čekam to... ETC mi već mjesec dana ne prolazi. |
Šta je ovaj UQUID točno ?
|
Citiraj:
|
meni jedno 120 etca, 10 etha ništa nije na poloniex sjelo.. dizo ticket par puta nema odgovora
|
Nevjerojatno, to su tisuće dolara u pitanju. :(
Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Mislim, ja sam u poolu namjestio da mi svakih 0,1ETH-a uplaćuje na poloniex i zasada hvala Bogu nikakvih problema. Ali nešto su ozbiljno počeli pljuvat svi po poloniexu, pa me već brine malo :stoopid: |
Citiraj:
|
Poloniex sere, etc uplatu sam tjedan dana čekao.
lagano ću se udaljit od njih :) |
Pa ne kužim vas, ako vidite da vam 1 ne sjedne. Što i dalje majnate tamo? Prebacio sam se na kraken i bitrex ćim sam čuo da polo ima problema...nisam čekao da gubim nešto.
Ili majnate direkt na wallete, npr myetherwallet... |
Baš to, ja isto samo bitrex i kraken koristim, davno sam odhebao poloniex
A s obzirom da je kraken dosta spor i svaki puta kada se nešto prebacuje se treba addati nova adresa i onda potvrditi, mislim da ću se u potpunosti na bitrex prebaciti |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam mislio na isplate, svaki puta kada trebaš na neku adresu isplatiti neku valutu moraš addati adresu, potvrditi ju na mailu itd. Za mining ti stalno ostaje ista adresa |
Sad se može majnat i direktno na Jaxx? Mislim, kako to meni ide sa poola, jedna uplata svaka 3 dana, ne bi ga to trebalo spojebat valjda :D
|
@Sam
Ako sam dobro zapamtio da si negdje naveo da šalješ 0,1 ETH, bolje ti je rjeđe slati uplate, jer ti na svakoj transakciji skidaju fiksni fee. Više ti se isplati namajnat cijeli ETH i tek onda slati sa pool-a. :S ;) |
Hvala na savjetu :D
Ja sam još njubara, meni je bilo samo da mi iz poola što prije dođe na "opipljivo" :D Btw, cijeli ETH majnam mjesec dana :D |
Mineaj ETC
|
E stručnjaci, može savjet kako sada najbezbolnije prebaciti lovu sa poloniexa na bitrex npr.
Kreirao i ADVcash, Coinomi, Bitpay, ali još uvijek imam sve ono siće na poloniexu i trejdam po sitno BTC-USDT... trenutna zarada oko 50$ :banana: al gaće mi se lagano tresu da ne ostanem bez svega kad vidim šta pišete o poloniexu. P.S. Daj Frippere, makni ga ili editiraj prvi post u "Rudarenje za početnike", pa dodaj još par drugih načina pohrane namajnanog, jer se svi mi njubare ulovimo tog vražjeg Poloniexa ko pijan plota, jer u fazi počinjanja ni ne znaš da postoji nešto drugo.... ;) Čirs! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:16. |