![]() |
Meni osobno, nit miriši nit smrdi. Ok je igra, da se ne lažemo, ali to je igra za ubiti vrijeme, ništa drugo.
|
Da se ne lažemo, odigram 2-3 igre godišnje, i služe mi upravo za brainless fun :D
|
|
Citiraj:
|
Dobro je, negdje sam između minimum i recommended :D :D
|
Odlično, bude bez beda 1080p60 :)
Još 2 mjeseca... taman. Sent from Mobara |
Vukla bude to i moja kanta bez brige :)
|
Ne znam kak se neko može ložit na ovu igru, pogledo sam više manje sva videa i ovo mi izgleda kao definitivno najgori skin mod Far Crya do sad.. Zapravo setting i atmosfera mi baš i nejdu pod Far Cry. Ne znam kolko će još vremena morati proći od FC4 da mi ovo postane zanimljivo..
|
Eto, i ja sam pogledal par videa na YT-u i osim par novih fičura, voziš avion i slično, ne znam baš.. Nije me nešto jako zainteresiralo. A sad igram FC4.. Tak da...
|
Pa jer je prva dobra igra koja će izaći ove godine. Ako bude fail, super, ako bude igriva, ponovo super, ali nemamo što igrati trenutno.
|
Citiraj:
Ma neće biti fail. Fail će biti onima kojima je fail bila i 3 i 4. Meni su bile odlične. I priče i lokacije. A moram priznat da su mi ova priča i lokacija isto primamljive po tom pitanju, pa makar i reskin bio :D ali zbog toga kaj je SAD u priči, mislim da ne bude oderavanja kože i skupljanja smilja i bosilja za craftanje injekcija i kožnatih tobolaca :) Brda i voda vjerojatno budu copypaste sa drugim texturama, ali možda se malo odmaknu od šprance FC3, FC4 i FCP. Barem malo... U svakom slučaju veselim se... dok ne izađe Exodus. Sent from Mobara |
U potpunosti se slažem s tobom.
FC5 i Exodus se čeka. |
U nedostatku boljih igara koje će izaći, FC5 će biti ok, bolje gubit vrijeme na tak nekaj nego na nekakav Wičer ;)
|
Neću komentirat ovo :p
Ali taman nekako bude izašao FC5 kad planiram zgotovit W3 pa bude to taman :) Ali nije mi jasna cijena... 70 eura za šta? Ime? Sent from Mobara |
eh da je bar ovo igra poput Far Cry 1, ideš rokaš, diviš se grafici
a ne skupljanju sjemenki i ostalim RPG elementima, naravno netko i to voli dapače meni je samo žao što su se odmakli od korijena |
Citiraj:
tribali su ga nazvati Far Doom :no2drug: |
Citiraj:
Pa da, "nova" igra, ide se na old glory pa drito na 500 kunića.. I biti će ljudi koji će to kupiti po toj cijeni, dok će neki čekati discount |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja dvojku nisam mogao, al stvarno dulje od 10 minuta igrat, previše sam i rekao
neznam zašto su uopće odlučili ostavit isto ime i ukaljat far cry s time mislim kužim zašto, na temelju FC1 se sve ovo poslije njega i prodaje |
Ja sam ju čak i prošao :D Mada je bila smetje žešće :D
|
o jebote, ti stvarno imaš toleranciju za svašta :D
|
Ovisi o trenutku :D
|
Citiraj:
No sad trenutno ne igram niš, nemam vremena... Sent from Mobara |
Citiraj:
|
Bome, kako je godina počela sa FC3 i Witcher 3, mislio sam da bude OK :) sad više nije :D api za FC5 bumo našli :)
Sent from Mobara |
wat :D |
Kako jedva čekam krenuti u tamanjenje :D Da je onaj prvi release date bio, danas bi igra i izašla... ako se sjećam od pred pola godine i više, bilo je 28th Feb 2018. Ali dobro, samo što nije :D
|
Ludilo. Mogo bi biti isti psihopat kao i na trojki :D Već sada znam da, ako će biti izbora, ovaj je mrtav da ga jebeš :D
|
Ovaj govnar bi mogao biti jači od Pagan Mina, pogotovo ako bude kenjavio u stilu Xerxesa iz filma 300 :D
Eto 60-80 sati gameplaya ko iz čičke na ovom. I fala bogu, nema tornjeva/beacona više... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:36. |