![]() |
Ma neku 660Ti za 500tinjak kn i bog te veseli.
|
Tocno to, ako moja non-Ti vrti dotu u konstantnih 100fpsa na max detaljima,
sa GTX 660Ti nebi triba imati nikakvih problema u navedenim igrama... |
Taj rang je taman negdje i optimalni maximum za uparit sa takvim cpu +/-
|
Pozdrav! Imam i5 3570 i 8GB rama. Naumio sam kupit GTX 1060 g1 pa me zanima isplati li mi se kupit tu graficku?
na maticnoj mi ne radi jedan slot za RAM i da li mogu stavit jos 4 GB rama ili 8 u treci slot koji? Ili daidem na jeftiniju opciju graficke? |
Sta ce ti više rama?
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk |
Mislio sam da je sad to doso do 8+ :)Ne triba mi vise rama od 8? A moze li mi procesor iskoristit graficku?
|
Imaš na podforumu Konfiguracije temu o preporukama za nadogradnju. Napiši šta trenutno imaš u kompu, ili još bolje popuni u profilu moj komp pa pitaj šta te zanima.
|
Neće biti bottlenecka, niti trebaš 8GB RAMa, a GTX 1060 ti savršeno paše na sve ostalo, čak i ako imaš lošije napajanje.
|
Dvoumljenje između GTX 1070 8gb msi Gaming Z i Asus rog strix 1070 8gb koju bi uzeli od te dvije i zašto ako može kakav help oko dvoumljenja,tnx.
|
Što nebi uzeo neku normalne cijene sa 3 god. gare? Inno ichill recimo
|
Citiraj:
Izmedju te dve, osobno vucem na MSI. Asus je postao doslovce "daj mi sto vise love za sto manje ali zbog imena me placaj" :) |
Inno3d neću uzimat jer mi nisu nikad bili baš po volji.
MSI ću pogledat ako nađem gdje tu Z. |
Citiraj:
Ime ti nije zvučno (kao i mnogima) i to je to. Meni su osobno malo ružnjikave (ali to nije ni bitno), svi ti ichill cooleri su po testovima bili fenomenalni. Još od nedavno imaju 3 god. gare... |
https://youtu.be/227fgWPPPNU
Nema konkretna tema da se ovo stavi, ali dosta me šokiralo ovo.Znači proizvode koje Ameri kupuju za cijene koje imaju, daleko iznad nas(jes da odma nema poreza i da je standard visi)barem po ovome sto ljudi kupuju preko LTT-a |
Citiraj:
|
Citiraj:
Najkvalitetnija kartica koju sam imao sa po meni najboljim hladnjakom . Naravno to zadovoljstvo se i plača pa te kartice i nisu jeftine . |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
3 godine garancije, krmača od grafe. I uskoro će biti na testu jedna konfa sa tom grafom pa se strpi i vidi kako to radi. Ili odma okini 400-500 kn više za MSI logo. Kako želiš ;) |
Citiraj:
Citiraj:
Imao sam ih više komada u ruci i ne znam jednostavno mi se ne sviđa kako su napravljene, sama kvaliteta tih ventova i cijeli dizajn mi nekako čudno izgleda, onda baza na gpu mi je bezveze napravljena meni je osobno draže vidit directCU i copper heatpipove, i da ogromna je isto ko i gigabyte-ica. |
Citiraj:
Copper pajpovi?! Zar postoje drugi za hladnjake na grafi (neki bakreni pajpovi znaju bit poniklovani, ali bolje bez tog preseransa)? Dakle želimo daljnu elaboraciju :D |
Inno je prastara i provjerena firma na trzistu grafickih kartica tako da nisu neki novi mlatimudani koji su eto tek sad uletili u posao.
Davno sam ih ugradio hrpu u kompove i nikad nekih problema s njima. |
Citiraj:
Svejedno mi nisu nekako po volji ne znam zašto :D valjda sam tvrdoglav :D isprobat ću koju baš ovih dana malo pa da usporedim sa ostalim grafama, sad me baš zanima. Al pitanje, zašto su tolko jeftinije od msi, gigabyte i ostalih ? |
Nije pitanje zašto su one jeftinije, pitanje je zašto su ove skuplje...
Gigabyte i inno 1070 koštaju otprilike isto |
Citiraj:
Kupi bilo šta, sve valja! :chears: A onda da čujemo kako radi :goood: |
Uletit ću ka padobranac, ali pitanje je veoma konkretno. Za 1400kn mi se nudi Asus GTX970 Strix sa 2 god garancije.
Nisan neki hardcore gamer, ali kad mi se nešto svidi gušt mi je to zavrtit, a HD6950 me pomalo već izdaje po tom pitanju, pošto pričamo o 27" rezoluciji. Koliko vidim po specifikacijama ova kartica je brža i šta mi je jako bitno TIŠA, zanima me samo vrijedi li tih novaca, odnosno ima li neki bolji prijedlog u sličnom ili jeftinijem cjenovnom rasponu? Zahvaljujem. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Tu uopće ne moraš ni razmišljati, kupi dok se vlasnik nije predomislio ili netko drugi uletio :D |
molim preporuku znalaca
grafička do 1000kn (umjesto 6950),neki best buy dali uzet gtx 1050 ili neku rabljenu hvala |
Od nvidie nista pametno za te novce osim mozda 960 ili 770 4gb, ali ati 290 za 1000-1100 kuna najbolje performanse ili r9 380 4gb.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:18. |