![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mi5 32GB - oko 112000 antutu score Mi5 128GB - oko 133000 antuu score U stvarnosti kad koristis i nema razlike izmedju njih :P jedino ako ti je bas potreban taj prostor za pohranu. |
Updater mi izbacio update ali nije 8.0.1 već 7.5.4.0 LHOMIDE stable..ali pazite, velik je 1.1 GB...a koliko vidim na netu to bi trebao biti mali update od 100 i nešto megi...ko je tu lud?
EDIT: nekima je krenuo 8.0.1 i preko OTA za note 3 i 3 pro....barem prema postovima na forumu... |
|
Izgleda da su krenuli sa note 3, javljaju mi i drugi...ali pro još ne haha...meni tek sad ponudio update 7.5.4.0 na note 3 pro...
|
Ovo je Pro
|
Sad sam tek skužio pa napisao si SD...ali jebeno mi je to, meni tek danas stigao update 7.5.4.0 a ekipi stiže 8.0.1...to više nema veze sa rollout delayom...
|
Ja imam taj 7.5.4.0 vec dugo vrijeme, ali nista od 8 :(
|
Buraz kupio isti mob 3 tjedna prije mene isto iz Top one i njemu je sad ponudio 8-cu...meni tek maloprije 7.5.4.0.
Da mi je znati kak se to desilo. Kužim da rollout ne ide svima odmah ali ja dobijem updejt koji je davno izašao u vrijeme kad ekipi stiže tek izaši updejt na 8cu. haha |
eto ja sam isto uzeo top one, jos nista od 8smice, izgleda da bum dobil isto kad i ti :P
|
Ti od topone, jel isto dolaze bez carine ili?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@Drug Brko
Jesi razmišljao da ovu temu postaviš kao "Sticky"? Očito će mnoštvo poruka iz "Kineski mobiteli 3. dio" preći ovamo... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Btw tema mi se svida, upravo sam si instalirao :) |
Citiraj:
|
u 16:00 rebootam mobitel, ali pored tog updatea mi piše Nightly. Što nije to trebao biti stable?
Edit: updatean i sada ipak piše stable. |
Izgleda da su danas dobili xiaomi RN3PRO 3/32 update na miui 8. Nadam se da ce sutra dobit 2/16 :)
|
Citiraj:
|
Evo stavio kinez link za Miui 8 global rom (recovery) za redmi note 3 pro (dakle, snapdragon verzij). Znači skinete fajl na mob i iz updatera browse do fajla i start.
LINK https://s3.postimg.org/auenixjdb/Scr..._android_s.png |
Citiraj:
|
Ja cu ipak sacekati s kupnjom mobitela odnosno mi4c, nekako me vuce da skupim jos malo love i uzmem mi5, mozda jos padne cijena do tada.
Ima li ko jos kakvu ideju za mob, da je 5" ili vise i da gabaritima ne prelazi 145mm u visinu. ? |
Citiraj:
|
Instalirao sa linka od tvrdog radi za sada bez greske. Nije mi se dalo cekat vise, makar trebao bi doc danas ili sutra za sve 2/16
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk |
Pitanje - ako se instalira global official rom, dal se bootloader opet zaključava?
|
Redmi 3 Pro, omogućeno otključavanje otiskom prsta.
Whatsapp, dozvoljeno sve pod notification, kad dođe notification, ako ne pogledam odmah i ekran se ugasi, ne radi više fingerprint. Treba prvo stisnuti power button, onda se pojavi popup notification koji tu čeka u zasjedi i prvo njega maknuti, onda se može otključati. Malo iritantno da ne ide sve preko fingerprinta. Ima netko sličnih iskustava, možda rješenje? |
Na Mi4c san stavija da taknem ekran da se upali. I isto ako dugo stoji mob i kad tapkan ekran nece da ga upali nego moran stisnit power botun
Sent from my Mi-4c using Tapatalk |
Citiraj:
Ja sam imao sličan problem. Notifikcije uopće ne rade niti od jedne aplikacije iako imaju sva dopuštenja uključena. Proradile tek kada sam battery saver stavio na OFF. A kolega ima identični aparat kojem battery saver stoji na Standard ili tako nešto i notifikacije dolaze bez ikakvih podešavanja po permissionima. On ima 7320 china stable, a moj je 7520 global stable. Po ovo me što sam do sada vidio izgleda da su najbolji romovi za redmi 3/ redmi 3 pro oni china stable. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:07. |