![]() |
Nakon mjesec dana koristenja 6P kao daily drivera, mogu recu da svi prvi dojmovi i dalje stoje. I vise od toga, mob je zvijer. Out of the box bez sumnje jedan od najboljih uredjaja sto se moze kupiti a sa custom kernelom nema mu ravna cak i izvan Android svijeta ;) Odavno me je proslo flashanje romova, kernela, tweakova ali na Nexusu je sve tako brzo i jednostavno, gotovo u razini instaliranja novog launchera ;) Performanse, fluidnost, stabilnost, sve je tu, ukljucujuci i kalibraciju ekrana. Jedino sto bih mijenjao na ovom mobu su stereo zvucnici ako bi to znacilo manje bezele gore i dolje. Apsolutna preporuka za one sa starijim Nexusima koji traze upgrade. Nikakav Samsung ili LG se ne moze mjeriti.
|
Ajd fala bogu da si konačno našao mobitel po kojem nema drvlja i kamenja :D
|
Citiraj:
No pretpostavljam da nisi probao OP3? Jbg, pojede nexusa 6p za dorucak :P P.S. Eto bube u uho, cisto da ne budes toliko zadovoljan :D |
Nisam probao ali i Note 5 ga "pojede za dorucak" po nekakvim testovima a u stvarnosti je totalni drlog :D Nema sanse da bih mijenjao Nexusa za Oneplus.
@Brko, opcenito sam zadovoljan mobitelima koje sam posjedovao. Samo sto sam igrom slucaja imao previse Samsunga pa otud ispada da blatim sve :D |
Citiraj:
Čim primiš 6p u ruke i skroz zaboraviš zloglasnoj priči SD 810 aka kuhača.( u onom smislu kad usporediš HTC M9 sa istim SD) Navodno će uskoro biti predstavljen novi Gnex (pod HTC ili Huawei) sa novim SD 821. Još nije toliko pouzdano jer u igri ide još SD 823. Pred nama uskoro je jesen i bit će zanimljivo predstavljanje Da, pratim OP3 potiho jer mi je zanimljiv cijenom (možda uzmem dok riješi fix za otisak u džepu) @rista Pohvale na opširan dojam. Uživaj. |
Danas ti je izišao fix za op3 :) 'pocket mode'
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk |
Vidjeh, ali nije ga bilo u trenutku kad sam pisao, ili nisam skuzio. Imam rootan mob cu morat flashati. Nisam to jos obavio, ali nevazno, ionako ide factory reset nakon sto instaliran novi update, jer mobitel ide svom pravom vlasniku :(
Inace, OP3 >>> Nexus 6. U svim segmentima osim po pitanju kamere, iako ni tu ne zaostaje puno :D |
Iiii opet sam uspio sjebati mob updejtanjem na fakin Nugat :D Sve radio po ps-u, zavrsio sa kvazienkriptiranom particijom i nema druge nego full format. Za divno cudo, kad sam ponovio postupak sve uredno sljaka. Prestar sam za ovo. Opet sam oslobodio oko 15GB prostora, ali bar imam kitty collector :D
|
Kak se vrti ovaj N?
Kolko vidim, već je dp5 vani.. Moj N5X je na servisu, al dok dojde, odmah stavljam N gore.. Zadnje kaj sam imal je mislim dp3 i ok je bilo, neke stavri nisu radile, pa sam se vratil na 6.0.1... A i finalna verzija je pred vratima.. |
Citiraj:
Inace da, pametno bi bilo pricekati HTC Nexus. Ja nisam htio jer sam nakon Note 5 zelio opet 5.7" i nije mi se dalo cekati da novi Nexus bude dostupan kod nas po sigurno paprenoj cijeni. |
Novi Nexus - no front facing speakers. Ćaokakao!
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk |
Citiraj:
No dobro, dosta Oneplus usporedbi ;) I ja dolazim u napast probati N. Iako sam siguran da ce mi falit nesto customizacija iz MM pa opet natrag :D |
Vidim da već lagano padaju Nexus 6p :)
|
Gledano od 3.mj pa do danas u Neutrinu je pala cijena za oko 700kn (ako gledamo da je danas 4k kn 32gb model). Ni Tia ni Neutrino nisu spustali cijene unazad mjesec dana, ali se nekakav Playcom ubacio ispred njih kao jeftinija opcija. Ugl na expansys.si di sam ga kupio je cijena pala 70ak eura sto ispada nesto manje nego kod nas (ali i dalje puno jeftinije u konacnici).
Google store i americke, za nas 'rvate nedobavljive, butige ne mogu komentirati :) |
Nisu puno spuštali. Samo predugo držali cijenu.
|
Iducih 10 dana mi je dostupan 6P, mob je ovako na prvu perverzija i to jebena, sve je tako smooth bez lagga, kamera odlicna! Samo sto je preogroman za moju šapu
|
Jedan od nacina na koji se puno lakse nosim sa velicinom su PIE kontrole i gestures. Izrazito sam zadovoljan tim nacinom navigacije, do mjere da sam iskljucio nav bar i kao bonus dobio cijeli ekran na raspolaganje ;)
|
Dolazi mi Nexus 5X drugi tjedan, ima tko kakve savjete i slično vezano za mobitel? :D
U US kupljen za 1740kn (puno?), 32 GB model, international version... |
može preporuka gdje kupiti Nexus 5x u HR? Pitam jer bi kupovao na rate..
Fala |
Citiraj:
|
Citiraj:
U Zagrebu/hr. Htio bi kupiti na bar na 5 rata. Imam Visu/American tak da to ne bi trebalo biti problem. Gledao sam u Neutrino Mobile i mislim da cu tamo ako nema jeftinije |
gdje si ga nabavio u usa po toj cijeni?
|
Citiraj:
|
Navodno da ima i loših iskustva.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Koliko vam se vremenski puni N5?
Meni prečesto im rezultate tipa od 55% do 100% po 2-2,5h?:stoopid: Ne izgleda mi to baš normalno vrijeme, doduše ja nikad nisam mjerio, tek nedavno primjetio dakle pouzdan se u ono šta mi Android izbaci. Također probao 2 punjača, s oba je sl. |
2-2.5h za 10% do 100% sa original punjacom. To mi se ne cini normalno.
|
Skini ampere app i vidi koliko ti je struja punjenja kad je mob ispod 40%. To je definitivno puno vremena ako nis ne radis na mobu dok se puni. Ja bi rekao sat i pol max. N5 se inace puni na oko 1A i ima malu bateriju.
|
Došao bijeli Nexus 5x za curu, zadovoljna je :kafa:
Možda siromašan mogućnostima u odnosu na Samsung, ali sve ok... Dok dođu adapteri za micro usb, testiram ih onom aplikacijom... |
Citiraj:
Drži se orginalnog i drugih provjerenih Edit. Vidim da vani još padaju cijene Nexus 6p :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:51. |