![]() |
inače taj prvi level uvijek šteka...nego daj probaj patcheve stavit na igru mislim da bi to barem moglo sredit donekle igru...
|
OK, Hvala ljudi. probat cu sa patchom sredit stvar, samo sta patch je tezak 300mb, pa ga ne mogu skinuti. zaboravit cu FEAR dok ne nabavim patch.
budem probao i smanjiti teksture. ps. da li ce mi hl:ep1 i quake 4 raditi ovakve probleme ili je to specificno za FEAR. |
Heh, mislim da bi te trebale radit bolje...
I ja bih skinuo patch ali koliko vidim on donosi poboljsanja samo u MP? |
Moreš komotno baciti pogled i na ovaj vodič...možda pomogne.
Citiraj:
|
Ja sam probao to, al ne pomaže ni jedan FPS. :(
|
Citiraj:
HL-ep1 i quake bi ti trebali sasvim normalno radit....možda malo digni takt procesora da lakše diše pokraj grafe:) |
hmn na konfi iz signa (thor) perem fear sve na max i sve ide ko beba nigdje trzanja.
|
meni je trzalo al sam na prvoj misiji
|
pa ***em mu ja imam 512mb DDR i 2500+ i 9200SE ( sucks!!! ), malo smanjim detalje i igra ide bez problema
|
Ponovit cu da nije svatko jednako osjetljiv na trzanje. Recimo ja sam JAKO osjetljiv.
A dodje frend kod mene, i veli "nis ti to ne trza" a doma igra San Andreas na MX440SE u 640x480, sve low, na 15FPS-a i ne trza mu :D Zato kazem, ima nas svakakvih... |
a i meni je znal trzat tu i tam, na postavkama high max.reza 1280x960, oko40fps,uh zahtjevna pun kufer..
|
vi ste osjetljivi jer ste oduvijek imali dobru opremu na kompu a mi ostali nismo jer oduvjek imamo smece na kompu pa smo se navikli!!!!!!
|
Meni je FEAR radio iznenađujuće dobro, trzanje jedino na početku zadnjeg levela kad bjezis iz postrojenja, kad te love one beštije, a to traje par min. Ostalo sve na max, 1280x960, samo soft shadows off, 2xaa i 8xaf. U prostorijama mi se fps vrtio oko 100 i nešto, najmanje pao na 30 u zahtijevnijim scenama.
|
Citiraj:
|
F.E.A.R. Combat complete
Bespla multiplayer ,igra tko? Upravo ga skidam, dobar potez developera us vakom slučaju... : CoolRamb
|
jep samo me zanima kako to fercera :D pa ajde napisi neke dozivljaje :)
|
Mislim da bude vam igra na dvd-u od pcplaya sljedečeg
|
Citiraj:
Si ga igrao? Ja sam ga isto skinuo ali mi neče instalirati, si ti imao kakve probleme? |
F.E.A.R Extraction Point demo
Da li je netko igrao?
Ja sam ga baš danas instalirao i othaklao malo-nije loš.:) |
Sad sam zbog tebe morao googlati... dakle ekspanzija...
mozda budem probao, ali nakon multiplayera (cod2,bf2) nijedna sp pucacina me ne privlaci bas previse... |
Citiraj:
Pa imaš F.E.A.R. Combat:) |
Citiraj:
smece :D |
nego obican FEAR mi je bio jaaaaaaaaaaaaaaaako dobar jedva cekam taj exp nadam se da ce biti upola dobar ko prvi kojeg sam btw prosao 2 puta :)
|
igrao sam demo
:D zakon, jedva cekam, u tih 10 min igre sam se opet uspio prestrasiti ima neka nova teska strojnica : Machineg inace nisam primjetio nek velike razlike, osim da su je mozda jos malo uljepsali :) (tako mi se ucinilo) |
..jel ovo expanzija ili novi dio ?
|
mislim ekspanzija (ali ne treba imati instaliran prvi dio), i prema demou nastavlja se tamo gdje je F.E.A.R. zavrsio
|
Citiraj:
|
Bum videl...nego koja je ono igra, neka pucacina koju si bas ti Jeltz nedavno (2-3mjeseca) spominjao?
Screenovi su bili fantasticni, nesto na pijesku je bilo? : stoopid Nemoj me cudno gledati ,nisam cugao. |
Citiraj:
Malo me buni ovo sa pijeskom: stoopid Quake Wars-Enemy Territory??? |
Uh, znam da sam lose objasnio, isao sam pregledavati podforum..
Crysis... http://www.crysis.ws/images/stories/..._screen002.jpg http://www.crysis.ws/images/stories/..._screen004.jpg :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:30. |