![]() |
Ja još ne mogu vjerovat da lica od likova tako užasno izgledaju, fuj. Gledao sma na Twitchu streamove, službene gameplay materijale i ako se usporedi s onim prvim videom koji su objavili gdje se vidi malo gameplaya i razgovori pa ujedno i izgled i animacije lica, nema apsolutno nikakvog napretka, a rekli su da je to (tada) još sve nezavršeno.
I ovi razgvori, "emocije" na licima... i sve... komedija (doslovno). |
Ovo će se brijem svidjet samo ljudima koji nisu igrali ME prije..
|
Citiraj:
|
Evo još jedan veoma poseban GIF :D
|
Citiraj:
|
Kazu oni koji su dosli dalje u igri da se zenski lik kroz cijelo vrijeme samo smije, kao sto je gore slucaj kad kaze da joj stari vise nije ziv :D Just laugh it off :D
|
Možda ispeglaju to u preostalih 5 dana :roller:
|
|
predosjećam fail epskih razmjera... nešto u rangu kraja mass effecta 3... :(
|
Jos ce ljudi plakat za Caseyem, ovo je apsolutna komedija. Face su uzas, mocap lica je katastrofa.
Kretanje uzas, kao da gledas battlefield glitcheve.....cekaj....a da, DICE engine :) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Uzet ću je ako ćeš je ti odigrati...do kraja. :D
|
Mislim da postava Andromede ne može nadmašiti postavu iz trilogije - letvica je visoko postavljena. Već mi sad fale svi likovi iz trilogije, osim Kaidana i Ashley :D
|
rugam se i rugat ću se! :D i drago mi je da je ovakva. još kad se sjetim, suza krene https://www.youtube.com/watch?v=thKiJ_jGcp0 |
Znaci presao sam komplet triologiju jos jednom, po 4-5 put, prije par dana, za pripremu za Andromedu, al gledajuci ovo sve... wtf... katastrofa
|
Koji fail:roller: ekipa sa Crvenog patuljka izgleda ozbiljnije
|
Citiraj:
Nekih 100 sati, ne? |
Citiraj:
da, oko 100 sati, stim da za ME3 mi je trebalo najvise, 52 sata za sve DLC, svaki kutak istrazen, svi razgovori preslusani itd.. :) |
|
Ne kuzim, razmisljam i ne kuzim kako mogu modeli u igri u 2017, koja trazi stvarno ozbiljnu gejmersku konfiguraciju, biti tako glatki i plasticni... ko da gledam demoe 3D Studio-a (ne Max verzije!) iz 2000....
Jedino logicno objasnjenje je da su na ovome radili amateri koji su koristili nekakve gotove alate / presete... |
Helmets ON i GG :D
|
Nakon sto malo isprobao, mogu rec da veci fail nisam i mogao zamisliti...
Igra je prepuna filera, beskorisnih pizdarija ( ono otkrivanje anomalija, skeniranje ) koje ne daju ama bas nista osim nest mizernog expa u vecini slucajeva, takodjer kod open world igre ne ocekujem poruku "please return to your mission area". Sam combat bi bio relativno ok, cak i dobar da nisu ni to uspjeli usrat s onim ocajnim cover sustavom za debile ( nema croucha nego lik automatski crouch kad pustis gun ) te fakin namjestenim pucanjem ( nema sanse da to nije radi konzola ) di kad s misem ciljam u 30% slucajeva to ide posvuda samo ne tamo di ja namjestio. Za svaki slucaj spojio gamepad ( thnx garro ), rezutlat isti. Sound je melankolican i dosadan, nista prema onoj epskoj muzici iz prijasnjih nastavaka. Animacije, to necu ni spominjat. Svima dat fakin INSTANT OTKAZ jer dijete od osam godina bi vjerojatno uspjelo bolji posao napraviti. Prica i questovi, likovi, ne znam sto da kazem. Kad u Bioware igri je combat (koji je donekele los) bude 5 nivoa bolji od price onda znate da stvari osle u 3 pikse marmelade. Uglavnom, prica i questovi od ovoga sto sam vidio nisu vrijedni spomena. Da ne pricam o tome kad zena govori o smrti voljene osobe i pri tome se ceri ko nenormalna jer animacije ne valjalju mjesta u ramu. Jedina stvar koja mi se dopala je osjecaj eksploracije i okolis je stvarno dobro napravljen. S tehnicke strane, igra je dobro optimizirana. Toliko od mene. :) @Garro, kupi i odigraj do kraja i castim te ruckom di os. Znam da je nes zavrsiti. xD Na kraju da malo zatrolam, No Man sky - fail, CoD infinity - fail, ME:Andromeda - fail, jos ce ispast da se SC nije ima cega bojat. :D |
Citiraj:
|
A nis, za jedno godinu dana opet instalirat ME1/2/3 i opet preci kao renegade :D
xD |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jedva čekam Angry review :D |
Inače ovo je treba koja je radila animacije
http://photos.modelmayhem.com/photos...9e07b1a5_m.jpg https://media.licdn.com/mpr/mpr/shri...95/39ec689.jpg Nešto mi govori da nije baš kvalificirana, te da je posao dobila na temelju nečeg drugog :D http://wccftech.com/mass-effect-andr...or-threatened/ |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:05. |