![]() |
Citiraj:
Igraj, odlicna je. |
Citiraj:
|
Ma sad skužio da je to stara igra pa posudio u videoteci. Ostala lova u škrabici za Metro i Doom :D
|
Citiraj:
Enhanced ima sve update-ove + DLC-ove. Obična ima užasnu optimizaciju. |
Videoteka verzija ne radi :( budem probao sutra još malo čačkat.
|
Citiraj:
Moja radi bez jebemti. |
Citiraj:
|
ja isto to stavil ovih dana da vidim sta je to.
igra se cini odlicna na prvu. |
I ja je ponovo instalirao, uvijek bi odustao nakon par sati, al kad je toliko hvalite, mozda je ovaj put i predjem :))
|
Citiraj:
Ja sam tek iz 3. pokušaja krenuo, i stvarno je dobra igra. |
Ja sam isto prva dva puta odustao na početku, sad iz trećeg pokušaja sam zagrizao i na pola sam glavne priče. Još uvijek imam neki love-hate odnos prema igri, neke stvari me živciraju, ali grad je toliko detaljno napravljen da je stvarno užitak samo šetati i gledati. Toliko je realističan da mi se nekad čini da osjećam smradove :).
|
Pitanje za ekipu koja je prošla DLC-ove. Što oni donose osim ponavljajućih questova?
Ima kakve priče i side misija? |
The Following se nastavlja nakon završetka base igre. Meni i frendu je bio super DLC, tj. to je više ekspanzija nego DLC. Definitivno odigrati jer nastavlja priču, dodaje nove zombije, i noć je dosta opasnija.
Ostali su klasika, oruzja, mini misije, izazovi, itd. |
Meni je čak the following bolji od ovog prvog :)
|
A kak početi DLC? Imam go to Prison i go to Stadium.
|
Igra je onak...meh. Far Cry sa zombijima. XP, skill points, side missions, crafting... na 11% sam u 4h gameplaya.
Dobro da je nis kupio :) |
Znači uspio si ju instalirati. Kul. Ima neke sličnosti sa FC, parkour (sam u pravu za riječ?) je sličan Mirrors Edge, craft je ko u svakoj drugoj igri, nemreš tu nekaj reinventati. Zombi ko zombi. Ali u nedostatku nečeg boljeg, meni je ok. Ali nakon kaj sam prošel W3 i sad dok igram RDR2, svaka igra ima sve veće mane... Igraj noću (u igri) ak već nisi :)
|
Jes, zahvaljujući tebi :D
Pa da, mirrors edge, far cry, left 4 dead 2 itd. Malo je dosadna i repetitivna, pogotovo side missions tako da sam to odj, pa se držim samo main story. Populacija ovog grada je valjda bila kao Islamabad, nekolilo milijuma jer sam ubio više zombija nego ljudi u svih 5 Far Cryova zajedno. Očekujem da bum sutra gotov jer sam maloprije pobjegal onom Reisu iz njegove utvrde. Kaj se tehnološko-tehničkih pitanja tiče, sve na max, vsync na 60Hz, 1440P - lockano bez da se GPU uzbuđuje. Radi na 1500MHz konstantno (1772 MHz je default) tako da se nije ni oznojila. A dobro, i igra je stara. Na GTX 660Ti nisam mogao ni igrati nekad. |
To je igra primarno za coop. Solo sigurno dosadi ako zelis neku raznolikost i ne znam kakvu pricu. Ko da L4D ides solirati :D
|
Videotekarska verzija nema coop tako da niš od toga :)
A gle, budem ju završio i anin stol. Nije me se nekaj dojmila. |
Mislim da je moguć coop preko lana, mada nisam isprobao.
|
Samo main story i ajde de, nekako to ide samo isto je igra umjetno napumpana kako bi gameplay mogao biti 100h bez greške. Sad sam debelo u Starom dijelu Harrana, tražim Jade.
Sama priča je super i ideja, ali izvedba je onako, poprilično neorginalna. No svakako ću je odraditi do kraja jer toliko loša nije da bi ju pustio :) Jedino što je trademark igre i što je fantastično odrađeno su noćne misije. Stvarno na momente za usrat se, pogotovo kako vrijeme u igri odmiče. No onaj tko misli da mu je dosadna prva 2-3 sata i da bude krenulo bolje i zanimljivije - ne bude :D gameplay je isti samo sa skillovima je nešto lakše, doslovno Far Cry mehanizam što nije za bacit :) |
Za onaj zadnji nivo nečijoj majci danas nije dobro od štucanja, a možda i glavobolje zbog onog skakanja i propadanja.
Replay value -10. Uninstall i forget that l ever played it. |
Haha.
Meni je ipak malo bolja od toga, ali ne znam a mogu na prste nabrojati igre koje sam igrao više puta. Ovo nije jedna od tih, i toliko je daleko od toga da bi radije gledao u ugašen TV nego ponovno igrao. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ima bosseva? |
Citiraj:
|
Nemam :D
Želim da mi netko kaže kako početi DLC-ove. :D Ja sam jučer rokao Quarantine Zone, mislio sam da je to DLC. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:31. |