![]() |
Citiraj:
evo, pa mozes bidat... aukcija PS4:D http://www.ekupi.hr/SONY-PS4-500GB-k...LL-361014.aspx |
Hahah ma nisam ba tolko spremna ponuditi. Lol maks bi dao 3300-3400 :/
|
Citiraj:
|
I taj koji dobije tu aukciju ce bit jako sretan kad mu par dana kasnije stignu konzole u trgovinu za 1000 i vise kn manje.
|
Pa je, biti će 1000 kn manje ali gola konzola.
Ovdje imaš dodatni kontroler (50 eura), kameru (50 eura) i igru (50 eura), bubam cifre, i taman si tu negdje. Ali istina, ne bi ni ja to uzeo, uvijek treba pričekat. |
Radi se o ovom bundleu koji je na Amazon.fr imao cijenu 500€. Sad tamo par shopova to prodaje ali za 850€.
Ali se ne isplati sada kupovati, bolje pricekati tamo drugi mjesec, tada ce biti jos koja igra i biti ce puno veca dostupnost konzola. |
Citiraj:
Za sljedeći Božić će doći ko naručen :chears: |
Kupis ga sad, izigras se 7dana i onda ga vratis... :D
|
Izigras se....a na cemu bi se tocno izigral??
|
Sarkazam... :goodnite:
|
kaki je ps4 sto se tice zastite?isto kao i ps3 ili?
|
Citiraj:
|
Stranice za jeftinije kupovat igre možda? :) za sada sam jedino našao neke sellere iz Hong Konga na ebayu, bude oko 60$, džaba poštarina. To će vjerojatno onda i pdv zakačit?
|
Kupit PS4 i prašit battlefield 4 na njemu ili još bolje,partiju Call of Duty Ghost :D. I to još na joypad,di češ večeg veselja,svaki pucanj headshot xD . A kad vam to dosadi onda pičite onu pucačinu u stilu R-Type sa amige
|
|
http://www.njuskalo.hr/ps4-konzole?sort=cheap
Po Njuškalu su čisto normalne cijene, ako će kod nas koštat 3300kn. 200kn više za one nestrpljive. Samo bi garancija možda mogla biti problem. |
Sto se tice igara, najjeftinije sto sam nasao su digital verzije na ebayu. Sve se moze naci do 50$.
|
$50 nije tak strašno kad usporediš sa naših 550kn - $100.
Stvarno nije normalno kod nas kupit igru. Da supuste barem na američke cijene bilo bi u redu. Jako se razlikuje kupovna moć prosječnog Amera i nas... A kod nas su dvaput skuplje. |
Nabavne su dvaput skuplje. Koliko je u americi prodajna,ovdje je nabavna,i to bez PDV-a. SAD ima svoju politiku,nikad EU nece biti kao SAD po pitanju cijena.
|
Citiraj:
|
Di su sad ti hackeri, nek probiju zaštitu na ps4 da i mi bez novca igramo igre....
|
Haha vi bez novca, a imate prvi ps4 konzolu...mega lol
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A ako netko ne zeli davati novce za igre, na PS4 ce biti dosta F2P igara pa ce moci igrati besplatno koliko hoce. |
Treba cekati PS4 slim...xd
|
A šta je sa onim forama da se dobije preko PSN svaki mjesec besplatna igra, ili više njih? Vidim da je za ovaj mjesec rečeno da je to Don't Starve. A recimo za PS3 je Bioshock infinite i još nešto. Jel ima neko pravilo što se toga tiče?
|
Pa PS3 je tek sad dobio ovaj 3k3y...
|
Citiraj:
http://ps4jailbreakk.com/ps4jailbreak/ |
To je bilo stvarno brzo.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:03. |