![]() |
Da, primjetio sam tu foru, ili lesevi sta plutaju par cm iznad poda. Nekako clipping radi problem.
Al apsolutni rekorder je razgovor 2 vojnika, nesto seruckaju, strela jednom u glavu pa drugom...sad su 2 lesa na podu..al razgovor jos ide :) Ja se okrecem ko idiot, da mozda netko drugi ne razgovara, nope...oni ima da dovrse svoje 2 crte texta po svaku cijenu. Epic. |
BladeRy, ako si igrao C2, sjećaš se da se Alcatraz počeo "gubiti" pred završetak igre, a igra je završila sa Prophetovim glasom.
Tako da povezati ultimativni fail kretena CH koji je uspio maestralno zasrati sve što je bilo dobro u ME i priču u Crysisu zbilja nije fer. Zapravo, nije fer što CH još diše, ali dobro...:D Back to topic: igra mi je iznenađujuće dobro sjela. AI je malo blesav na drugoj od pet težina igre, ali mi je atmosfera solidna, uživancija mi je igrati se sa lukom i strijelom... Vrlo solidna igra zasada:) |
Meni je fora, igram na najtežoj razini , miniram ih po nevidljvim
štitom, zasjednem za mitraljesko gnijezdo i veselje počinje:D , Novi level- ponovi ovo gore. A MP je posebna zabava , COD + nevidljivost i skakanje po krovovima pa headshot:D |
Izvadak iz benča 22 grafe od gurua - very high quality postavke i FXAA. "The processor is a Core i7 3960X clocked at 4600 MHz". :D
http://www.guru3d.com/articles_pages...nchmark,7.html Primjer na Titanu kako performanse padaju ako se ide na very high + MSAA (8x). http://www.guru3d.com/articles_pages...nchmark,2.html envidija bolje stoji i izgleda kao i kod battlefielda prije nego su atijevci stvar popravili driverima |
Prophet nije poginuo na kraju Crysisa 2.
|
Citiraj:
http://en.wikipedia.org/wiki/Crysis_2 |
wikipedia piše bez veze.
Prošao crysys 2 tri puta , pogledao sve cinematice i zaključujem da je Prophet bio živ cijelo vrijeme. Kad stigneš u alineovu "utrobu" na kraju , nakon finalne borbe počne ono samoispitivanje "što koga*stvarno je-nije, što jesam/nisam završio-počeo" . E. to. |
Mene samo zanima kako u kampanji " upaliti " bolt sniper. Dosao sam do onog dijela di krknem ona 3 guna na tornju i maknuo se snajper, koja tipka ga enable-a ?
|
Upravo zvršio igru.
Meni je predobra, a kraj fenomenalan! :) |
Citiraj:
Ili opet trolas iz navike. Prophet ga je mozda preuzeo, tjekom igre mu prophet govori kroz suit da nema dozvolu da umre i ta sranja, sad jel to suit AI/VI/whatever, imprint propheta il tako nesto, to je drugo. Znaci wikipedija serinja? Serinja onda i ingame animacija.. |
ne trolam, ja nimalo.
Pogledaj još jednom sve skupa i pogledaj koliko vrišti "ne gledaj očito - gledaj otvoreno najočitijoj interpretaciji". Prophet je živ. |
Re: Crysis 3
Citiraj:
|
Citiraj:
|
smiješno je to. Pa ta 295 je stvarno jaka kartica dan danas.
Idiotizam je da radi na 5770 a na toj ne. |
Nakon instaliravanja ati beta drivera performanse su se skoro poduplale...
Tako da tko nije, trk po beta drivere... |
dx11? Nda... igra izgleda prebolesno al će pričekat jedno 3 godine dok HW ne padne na 200kn
|
Citiraj:
|
Meni ide ok na 1680 texture high,
od ostalih samo držim game effects na high ostalo medium i lijepo izgleda a dobro ide u principu. Međutim kad dođem do jednog levela više ga ne loada samo se sruši na desktop..... EDIT: Riješeno problem sa pokretačem.... uglavnom sada imam savegame problem jer nemam metaka u jednom oruzju koje je izgleda must have za taj level ako trebam ispočetka ide unninstall ako samo taj level onda ok. Uglavnom kad uđete u grad framerate padne osjetno dole..... sada mi je na granici igrivosti s gore napisanim detaljima..... Da mi je đabe dobit jednu karticu za sli hahah.... |
Citiraj:
|
very high spec u 3D, jako zgodno 40-60fps
jedino iskljucio vsync jel mi locka na 30, ne kuzim |
Ja sam ugodno iznenađen, stavio 13.2 betu 6, na 1080p se sasvim solidno vrti na medium-high dealjima(samo shadow na low), čak i 2xAA :D Prekrasno igra izgleda. Već par mjeseci planiram zamijeniti ovu HD5850 za 7870 ili 7950 ali neda se i neda se. Odgovorila me kad sam Far Cry 3 prešao na poštenim postavkama i rijetko je padalo ispod 30 fpsa.
I sad me odgovara, jer čak uspjeva održavati koliko toliko 30fpsa i u Crysisu. Jako žilava serija ta HD5800, malo pogurana overclockom. edit: U ovim zatvorenim hodnicima je čak 60 :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa ovo je faking 3DMark sa "pričom" i likovima...
5h SP kampanje, i to mi se još teli na kompu na 19FPS-a na medium-high postavkama, na 19" ekrančiću Omg... :nono: Opekao sam se na AC3 i FC3, kupio bez probe, ali naučio sam lekciju :no2drug: |
Ja ga više ne mogu ni pokrenuti. Igra se smrzne kod pokretanja. Jedan dan radi, drugi dan ne. Uninstall...
|
Daklem...Crysis 3 - low end review (konfa iz Moj komp)...20-40 fps-a...60% oko 30-ispod 30...1024x768 - sve na minimum ili off (igra izgleda predobro čak i na tim postavkama tak da...). E sad...palo mi na pamet da isprobam malo Virtu i iskreno...ostao sam ugodno iznenađen - iste postavke - minimalno 35 fps-a, pa ide i do 70...iskreno iznenađen sam poprilično pošto dosad u igrama baš nisam vidio značajan boost...ugodno sam iznenađen...Najbitniji dio - igrivost, priča - sviđa mi se :zdero:
|
WOW, stavio nove drivere (gore spominjanu betu) i igra poletila :D
Mogu rec da igram sve na very high uz tu i tamo drop do 25tak fps-a :) 1680 ofc :) Prvi put da vidim da driveri "rade" bolje od proslih :D |
Jedan od rijetkih SP koji je vrijedno igrati.
|
Titan driveri popeglaju FPS. Copy, paste nv_disp iz starog drivera u raspakirani Titan dirver u Display.Driver fajl..
|
Instalirao ga al jos nisam igrao...što mislite oću moći vrtit na ultra setingsima?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:48. |