![]() |
Šutni je nogom kad je vidiš - jako :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Šta će tek bit kad "počme" EURO drlješo - ama smršavit ćeš jer više proliti ćeš tj. popiti je nećeš (oracle from Deplhi TM :p)
|
A sad malo odmora od Dooma :D :D svi ačivmenti su tu :)
http://s20.postimg.org/k2i2u3fgp/A_ivment.jpg |
Citiraj:
|
Ne zanimaju me ni Skyrim ni New Vegas ;) za mene su ove "glupe" FPS point 'n' shoot igre :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Bu okej? :D |
Citiraj:
|
Idemo još jednom, ovog puta sa SSD-a da skratimo vrijeme između utakmica :D
|
Probao demo, nece moj(e) Quadro to pogurati...
Nista, cekam 3-4 godine za GOTY edition, pa cu u medjuvremenu nabaviti Quadro sadasnje generacije za parsto kn. :D |
Da imas firepro ko ja ne bi imal tih problema 😀
Sent from my D5803 using Tapatalk |
I ja probao demo i na PC-u i na PS4, i an jednom i na drugom igra je vrh.
Ali def cu uzet masterrace verziju kad padne cijena, trenutno je 30ak €, ali sam skrto govno. |
7 sati Dooma singleplayera na SSD-u je uzrokovalo 0,38 TB R/W zapisa na istom :D
Eto, ako oćete zaklat SDD, samo Doom na njega i udarajte :D Ali je load-time 10x brži u odnosu na HDD. Milina za igrat. A ja kreten prvi špan odigrao na HDD-u. |
Citiraj:
|
I sam sam na pragu tog ačivmenta :) uzet nekakav jeftini 250GB i udarat.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Ja ću ove godine ubacit sve SSD-ove. Uzeti jednoga od 960gb za podatke i ovaj samsung 250gb za sistem i super.
|
Ne znam je li već rečeno, izašao je demo igre ako netko želi probati. :zdero:
|
Link?
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Demo je na Steamu, ali će biti raspoloživ ukupno samo tjedan dana, a postao je dostupan valjda prije 4 dana. Pa požuriti treba.
|
Znam da ima na Steamu.
Točno to sam i ja htio napisati što i Frung, ali je osvježavanje stranice koma, pa zakasnih. P.S. Skinut demo i odigran. Po odigranom mogu reći da je jako zabavan. Brainless fun. Jednom kad pojeftini, sigurno kupujem. |
Probao i ja demo, shoot and forget.
Inače, 7gb za ono? ONO? Ono nije niti jedan level nego izađeš iz jedne sobe u drugu i nakon šta tamo sve pobiješ demo je gotov. |
Pa demo te pusti van na površinu malo još iz te sobe. Ukupno valjda 20ak minuta gameplaya. Da, 7GB se čini puno, al idTech engine je to i njihove lude teksture.
Moram priznati da me igra niti malo ne pali, tako da jedan veliki pass od mene. |
Šta van iz sobe? Kakva površina?
Ja sam izašao iz jedne sobe u drugu, pobio one, iščupao ono srce, ušao u lift i tu je bilo gotovo, vratilo me u glavni meni. |
Da, nakon tog srca te lift odveze još na površinu, otvore se vrata i još haračiš po crvenim dinama Marsa kojih 10-15 minuta, i na kraju tog segmenta je lift koji te vrati u glavni meni.
|
Krasno, ja deinstalirao demo :D
No dobro, uglavnom vidio sam šta mi je trebalo vidit. |
Citiraj:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Probao sam demo, hvala kolegama za info da demo postoji...
Na žalost nije mi se igra sviđala jer mi je cartoony previše, možda kupim jednog dana dok bude ekstra cheap :D Više mi se sviđala Wolfenstein franšiza... |
Meni su super classic Doom mape i orginal teksture i dekoracije, a novi dizajn mutanata i oružja kojima bartam :)
Onako, baš lijepa usporedba kako je tehnologija evoluirala, dok je smisao igre ostao isti. Zbilja je GOTY... Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Isprobao. Da me nešto jako zaintrigirala, nije. Možda ga kupim kada cijena opako padne (nešto tipa 10 EUR). SP me koliko-toliko zanima, tako da na MP DLCove ne namjeravam trošiti lovu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:44. |