![]() |
Ljepo i sve Jedva Cekam :)
|
Već vidim isti scenarij kao i sa IV, odlično :rolleyes:
Spasit će ih jedino ako je optimiziraju pa da ne izbace isto sranje kao IV u početku. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Stvarno prekrasno izgleda, eto koliko samo življe boje doprinose vizualnom dojmu :)
|
|
molim zatvaranje teme, pošto igra još nije izašla te otvaranje teme kad igra izađe pošto mlaćenje prazne slame nema smisla
|
sta sad,zatvoriti vecinu tema za nadolazece igre i tek kad izadje onda opet otvoriti ?
ne shvacam,sad ja ne bi trebao staviti gameplay video ili in-game screenshot radi mlacenja prazne slame ? |
Mah, dogodilo se opet neko sra...e na BF temi :D
Nis novog. Sad samo cekajmo da procuri malo vise informacija o novoj CoD igri :D |
Citiraj:
ima li kakvih novosti o pc verziji? |
|
Prvi video me je odmah podsjetio na Vice City, drugi na San Andreas, a treći na Jacka Nicholsona :D
|
Prvi lik mi ima nekako premladi glas s obzirom na facu (godine) :D
Treći lik najjjači :) Jedva čekam.. |
Citiraj:
|
Izaci ce to za PC, aj em shur.. Cekati cemo koji mjesec, ali nadam se da cemo docekati :)
|
Ja sam si osigurao igranje GTA V cim izadje tako sto sam si nabavio Xbox 360, a na PC sam siguran da ce izaci...samo da ne useru portanje opet. :)
Iako, mislim da bi se moralo dobro vrtiti i na PCu, jer razmislite malo, pogledajte kakva je grafika a napravili su igru da radi na PS3/Xbox360 koji imaju 256mb graficku...znaci ako port bude normalan, na PCu ce raditi dobro...Just my opinion. :) |
Dali će GTA biti za PC?
|
zasad ništa
|
Citiraj:
|
Novi SS-ovi
Ovo izgleda predobro Valja krenuti skupljati za XBOX :D |
Moj X360 već čeka, a čeka bome i komp! Jedva čekam da ovo izađe!!
|
Ma to moraa izaci i za PC. Igra je predobra.
|
Citiraj:
|
nemojte nagađat, dok ne vidimo službeno :(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
nadamo se da neće bit šema ko sa gta IV, tek današnji kompovi glatko izvode igru, u vrijeme kad je došao mnajjače grafe su trokirale
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:56. |