![]() |
Citiraj:
Start/settings/control panel/add remove programs/ i tamo ih zbrises. ili si nabavis program koji se zove driver cleaner. |
Kako i di stavit jesme koje ucu da mi sviraju u igri??!
|
Imaš na 5-oj stranici objašnjenje. Daj čitaj malo.
|
Ako netko mozda ne zna, u SA mozete i basket zaigrati :D
Nadite bilo koje igraliste i ako ima lopta na njemu dodite do nje i pritisnite enter. |
Citiraj:
Nisam primjetio da se to moze |
Kak to da ne dobivam pare nakon misija....odvezo sam oko prvih deset misija i jos nisam dobio nis para tek imam omo 1000 dolara
|
Citiraj:
Nije bas nesto, tek toliko da malo ubijes vrijeme :D |
Citiraj:
|
I kolko respecta moram imat da bi dobivopare
|
uglavnom da se ubacim, meni je nakon reinstal win igra proradila...:D
ali desilo mi se nakon nekih 5misija da me izbaci par puta iz igre.... wtf? jel to samo meni ili? |
Citiraj:
|
Ak zanas onu misiju kad se ja vozim sa crosserom a ona je banda na vlaku i Big Smoke s mog motora puca na njih dal se ja moram vozit ispred vlaka ili pokraj?!
|
Citiraj:
|
A u onoj misiji kad moram otici do plaze pricat s DJ i onda mu moram rec Y ili N i kad mu kazem bilo kaj od tog on samo ostane tamo stajat i nista vise...kaj trebam napravit?!
|
Citiraj:
Sjećam se to je i mene zajebalo :):D |
Citiraj:
|
lol @Izopaceni - google ti je frend
Jedva čekam da dobijem novi komp da ga zavrtim nadam se da neće biti nikakvih problema:rolleyes: dali se može upravljati vlakom? a dali se može ulazit u zgrade i ići po katovima npr. oprostite ljudi ja sam vam samo GTA3 nisam ni Vice City isprobao...:( |
Mozes vozit vlak
|
Citiraj:
U zgrade mozes ulaziti, ali normalno samo u neke ne u sve. |
Citiraj:
|
:D a dali još uvijek ima onih misija npr. voziš Taxi i Police,vatrogasce i to? su dodali nešto novo što se tiče takvih misija?
|
Možeš sve to vozit+vlak za dodatne misije.
|
cool:D jedva čekam da ga zaigram :clap: :clap: vidjeh na screenshotovima da možeš nabrijavat aute....zakon:beer: a dali možeš npr. crtat grafite i bušit gume?:burn:
|
|
|
Citiraj:
:D |
Citiraj:
na koju foru se nabrijavaju auti ne kužim?? kaj ima neki shop u koji dovučeš auto koj mazneš i onda ti ga oni preurede za određenu lovu ili šta?:confused: |
baš tako... možeš stavljat spojlere,nitro,felge,tvrdi,meki krov,razne paintjob-ove,kromirane umetke...
nemogu se više sjetit.. |
Molim vas link samo za 6.14 audio drivere ne cijele.Hvala.
|
hey a ako se npr slupaš u nekom vozilu dali ti se smanjuje health? dali možeš plivati u vodi ili se samo zaglaviš dok ti health ne padne na 0%?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:53. |