![]() |
dodao odgovor
Citiraj:
Promakla mi je i bome mi se svidja. A nije ni uzasna cijena na eBay-u. Samo, bas preletih par linkova i vidim da je dosta problema. Od izrade, drivera... s druge strane, neki je opet prilicno hvale. Samo, najmanje je opisa o samim tipakama. Drzat cu je na oku. Ima'de mi ONO nesto! Jedino, ne mogu se oteti dojmu, da tipke odisu jeftinom plastikom. Na svim uvecanim slikama, jednostavno izgledaju jeftino! Nadam se da sam u krivu. Citiraj:
... |
Citiraj:
|
u aidi64 :D
file - preferences - hardware monitor - lcd ;) |
Syss hvala ti ko bratu! :D
|
http://www.pohrani.com/t/3H/Bz/4xgjneOk/1/merc.jpg
Nitko ni da zucne o ovoj tipkovnici Merc Stealth steel series...whats up with that!!...ali evo , pun pogodak ne ma greške. mala zamjerka je što hrvatska slova čćžđš ne svijetle već su nacrtana, ali osim toga najbolja tipkovnica ikad. Tri boje u tri jačine nema klik klak lijeve tipke vrlo dobro urađene za igranje mada itko tko se bavi arhitekturom ili slično će vrlo cijeniti ovu tipkovnicu. Sve je pregledno i tipkanje je uživancijaaa. Tko kupi neće faliti mada nije dizajnom usporediva sa nekim drugima kada je dobijete; robusnost, lakoća uporabe i sve ostalo će vas osvojiti. ...i nije da svaki cigo svoga konja hvali. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
nakon kaj mi je riknulo pola osvjetljenja na onoj jeftinoj bijeloj trust-ovoj iz hgspota, sad moram nac nekaj kaj će valjat :D
bitno mi je da su tipke kvalitetne i da nemogu curu zbudit s njima kad stancam :D |
Citiraj:
|
Logitech Illuminated. Nemam ju osobno, ali sam ju u više navrata isprobao i meni odgovara. Sad jedini problem je malo veća cijena u odnosu na neke jeftinije tipkovnice, ali opet mislim da se isplati i da je ta cijena opravdana. (recimo da ovu g15 iz siga imam nekoliko godina i nemam nikakvih problema+ logitech support koji će na svaku mrvicu nezadovoljstva najvjerojatnije u korist korisnika reagirati).
|
imam illuminated vec godinu dana i mogu reci sve najbolje o njoj...
|
Ja imam apple keyboard, i sve najbolje o njoj. Imao sam g11, g13, wave, illuminated, i ovo je daleko najbolja tipkovnica ;)
|
Ja sam uzeo ovu
http://www.youtube.com/watch?v=AG3aZEqQR6s Razer Marauder Starcraft II Gaming Keyboard Nije bas da mi je na prvu sjela, no moram je forsirati zbog ulozenih novaca |
sta bi prije uzeli, fancy logitech g510 svjetlecu sa ekrancicem http://www.links.hr/index.php?option...kl=101.200.200
ili mehanicku tipkovnicu razer blackwidow bez osvjetljenja i ekrancica http://www.magazinrs.hr/tipkovnica-r...ka-usb/1101337 ? trenutno sam na obicnoj logitech za 100kn ali pocele su me zivcirati tipke nemaju vise isti feeling kao kad sam kupio, nisu vise smooth zapinju nekak |
Logitech Illuminated.
Kupio prvenstveno zbog vrlo tankog profila, to mi odgovara za tipkanje. Kasnije uzeo još jednu za u ured :) |
Ja sad da mogu minjeati dao bi ovu svoju svijetlecu "Razer Marauder Starcraft II Gaming Keyboard" 2 dana staru ya blackwidow :S
|
pa kaj je nisi isprobao prije nego što si pljunuo pare?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
da da, definitivno cu blackwidow prije nego g510. no sad je dosla druga dilema - blackwidow ili steelseries 6gv2 :D
|
ALI DI TI JE EKRAN??? :D
meni je to jedan od zabavnijih fičra kompa moram priznat :) |
A sad iskreno priznaj koliko si puta pogledao na taj ekran...
:D |
a sta mi ima tamo pokazivati.
na pamet mi pada: -temperature, brzine ventova - briga me -equalizer bars ono da mrda u ritmu muzike - kaj ce mi -ammo u igrama - imam na monitoru jbg, radje bih kvalitetno tipkao nego gledao u ekrancic |
svaki dan i svako sjedanje za komp... kad sjednem za komp palim osvjetljenje, plavo za večer, zeleno za sunčan dan :D :D
edit: @trpi... slažem se svakako, ali jednostavno volim taj mali ekrančić nadzora :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
On ima krumpire od pstiju pa mu je dobra za igre ali je banana za pisanje ili još gore za računanje |
Citiraj:
i koji ducan u ponudi ima obje, links? ali opet nebih tamo kupio vec u najeftinijem na nabavi:zdero2: |
Citiraj:
e da, i bez problema ce ti dati da probas, bar meni jesu. |
jebo tipkovnice od 500+ kuna
kaj nema normalne tipkovnice za, kaj ja znam,... 200 kuna? zake? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:49. |