![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
2 privitaka
nije tema...ali i ja koristim strelice od doba Pentiuma 1 na 150mhz...
neke moje "generičke" postavke; enter - use shitf - jump ctrl - duck/prone del/end/page up zavisno o igri num 0 - bomba/melee zavisno o igri num 1 - sprint na mišu 3 - reload imam još 4 tipke na mišu koje podesim zavisno od igre do igre -kotačić ljevo-desno -dva dugmeta na ljevom boku |
Citiraj:
Jedinicu ili dvojku igraš? Inače,igra iziskuje malo navikavanja,ali kad uhvatiš đir,postaje zarazna.Znam da je i meni u početku bilo,majko moja,ali kad se navikneš! |
Citiraj:
više iz zajebancije sam pitao jel ima još ljudi koji igraju na strelice :d.. svakako, 100 ljudi 100 čudi, nekom nekako paše.. meni svijetle crveno WSAD na tipkovnici, ne mogu ih fulat.. pređe u naviku.. isto kao i kad pišu moram u mraku uzet, ruka sama leti :) prije sam igrao na strelice i razne kombinacije s okolnim insert, delete i ostalim tipkama.. ali unazad jedno 8 godina igram na WSAD EDIT: i jedna od najgorih stvari, uvjeravanje drugih da moraju baš tako.. nek igra čovjek na strelice.. znam jednog kolegu koji je PES igrao unakrsno, tj kretao se s numeričkim dijelom i uvijek ruke imao prekrižene na tipkovnici, a lik je bio nepobjediv |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad je tek neigrivo a tu je još i taj wsad. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:35. |