PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   F1 2010 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=187439)

Brko 07.09.2010. 09:05

Citiraj:

Autor aski (Post 1724523)
Tek sad vidim da ovi volani nisu isti kao u stvarnosti. Pa majku mu barem to nebi trebalo biti tesko za napraviti :hitthewal:
Kontrole su manje vise OK, ali oblik volana ne valja. Pa na F1 2005 za PS2 je to super sredjeno, a mozda cak i na F1 Čelndžu, samo ga nisam dugo igrao, pa se ne sjecam tocno.

Na Mercedesu je OK, na RB-u ne valja, na Renaultu ne valja, na Torro Rossu ne valja....

fakat nevjerovatno... sreća je ta šta izlazi mod 2010 od mađara za rFactor, pa onda uskoro i rFactor 2.
ovo je kriminal, svakim danom saznajemo sve više i više gluposti koji ne mogu ići u naslov "najbolja F1 simulacija ikada" kako se Codemasters puše u zadnje vrijeme. Đaba im savjetovanje sa Davidsonom.
No, sve nade polažem da to JOŠ nije finalna verzija pa da će te volane promjeniti.

glista 07.09.2010. 09:11

jako bitno kako izgleda volan.....

Brko 07.09.2010. 10:03

Citiraj:

Autor glista (Post 1725035)
jako bitno kako izgleda volan.....

da, najbolje za okaće od fićeratija :D naravno da je bitno.

Bravo 07.09.2010. 11:13

Naravno da je bitno!! Sve mora bit kao u stvarnosti. Al fakat nemogu vjerovat, da zajebu na takvom datalju. Ruku na srce, to če valjda do sad biti najbolja i najrealnija F1 igra, zato me jako veseli.

Brko 07.09.2010. 14:03

Citiraj:

Autor Bravo (Post 1725123)
Naravno da je bitno!! Sve mora bit kao u stvarnosti. Al fakat nemogu vjerovat, da zajebu na takvom datalju. Ruku na srce, to če valjda do sad biti najbolja i najrealnija F1 igra, zato me jako veseli.

Yet to be seen, Cap'tan ;)

Danko86 07.09.2010. 15:18

stvarno nevjerujem da kraj takve igre nekom smetaju volani :D:D:D:D
jebote da stave onaj od busa okrugli tanki veliki bilo bi dobro, koga boli kurac kakav je volan :D:D:D

zgmmax 07.09.2010. 15:40

Citiraj:

Autor Danko86 (Post 1725355)
stvarno nevjerujem da kraj takve igre nekom smetaju volani :D:D:D:D
jebote da stave onaj od busa okrugli tanki veliki bilo bi dobro, koga boli kurac kakav je volan :D:D:D

kakve igre?

to kaj smo vidli na jutjubu filmice i SS nam nista ne znaci. dok god netko ne uzme kontroler/volan u ruke i ne odvozi jedno 5-6 utrka i kaze kakva je mi nemamo o cem drugom pricat osim o tome kak lijepo izgleda na slikama i videu

a ak se igra hvali da ima licencu od F1 onda su mogli napraviti i volan do detalja, a ne da su sam stavili ravnu plohu sa nacrtanim gumbima u paintu

Blue_Fatal1ty 07.09.2010. 17:18

Citiraj:

Autor zgmmax (Post 1725377)
kakve igre?

to kaj smo vidli na jutjubu filmice i SS nam nista ne znaci. dok god netko ne uzme kontroler/volan u ruke i ne odvozi jedno 5-6 utrka i kaze kakva je mi nemamo o cem drugom pricat osim o tome kak lijepo izgleda na slikama i videu

a ak se igra hvali da ima licencu od F1 onda su mogli napraviti i volan do detalja, a ne da su sam stavili ravnu plohu sa nacrtanim gumbima u paintu

možda im momčadi ne daju da imaju originalne volane. Ko će ga znat...

glista 07.09.2010. 17:22

to ti je današnja gejmerska populacija......bitno im je kak izgleda volan.....deca....ne kuže....

blackened 07.09.2010. 17:32

Citiraj:

možda im momčadi ne daju da imaju originalne volane. Ko će ga znat...
Onda licenca kao takova od FIA-e baš nema odveć smisla :).

Brko 08.09.2010. 07:05

Citiraj:

Autor glista (Post 1725443)
to ti je današnja gejmerska populacija......bitno im je kak izgleda volan.....deca....ne kuže....

mene više od tog volana smeta HUD, što nije kao onaj na TV-u u službenom prijenostu, kakav se može staviti u rFactor pomoću tvstyle.exe. Nego je u igri nekakav bezveze.

glista 08.09.2010. 09:02

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 1725793)
mene više od tog volana smeta HUD, što nije kao onaj na TV-u u službenom prijenostu, kakav se može staviti u rFactor pomoću tvstyle.exe. Nego je u igri nekakav bezveze.

e vidiš to je već veća stvar, koja bi i mene malo smetala, al me neće ak bu igra dobra

makar po viđenim in game materijalima ne obećava previše, ali pričekajmo dok izađe i dok probamo

Blue_Fatal1ty 08.09.2010. 11:21

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 1725793)

Meni to ne smeta jer mi je ovaj novi službeni HUD smeće!
Onaj stari je rulo! :amen:

glista 09.09.2010. 14:53

eto.......nekome smeta volan, nekome hud, nekome ništa a mene jedino može preglupi AI, al vidli bu mo i vidli bumo kak bu funkcionirao multiplayer

TheBEaST 10.09.2010. 18:27

Još 2 tjedna do izlaska igre...

TV reklama za igru

Roso 10.09.2010. 23:16

Autosport je napravio mali preview i razgovor sa Anthoniem Davidsonom i developerima:

Na 4:20 možete vidit da vozi na moj prototip volan :)

A šta se tiče mojih volana, sljedeći tjedan izlazi "carbon fibers" verzija ;)

Blue_Fatal1ty 11.09.2010. 09:33

Strava je volan!

glista 11.09.2010. 11:32

Citiraj:

Autor Roso

bravo majstore! :care: znači uspio si plasirati proizvod? kome? bit će možda jednog dana i za pravu scuderiju! :goood:

edit: sad sam bacio oko na tvoju temu s volanom, svaka čast! puno sreće u daljnjim poslovnim poduhvatima!

Brko 11.09.2010. 15:51

Citiraj:

Autor Roso (Post 1728343)
Autosport je napravio mali preview i razgovor sa Anthoniem Davidsonom i developerima:

ček, jesi prodao licencu ili si uspio osvojiti tržište? Either way, svaka čast. Makar ne volim tvoj tim, ali svaka čast :D

Driver 17.09.2010. 16:37

review igre http://www.incgamers.com/Reviews/1091/f1-2010-review
čini se da bi mogla biti dobra :)

trancer 17.09.2010. 19:28

Citiraj:

Autor Driver (Post 1733006)
review igre http://www.incgamers.com/Reviews/1091/f1-2010-review
čini se da bi mogla biti dobra :)

Zanimljivo visoka ocijena, no to sam i očekivao jer je ovo prva F1 igra napravljena za mase nakon dosta vremena.

glista 18.09.2010. 10:13

na f1fanaticu je keith objavio opsežan interview sa tvorcima igre, sve u svemu izgleda zbilja obečavajuće

ono što je meni osobno najveća garancija je davidson koji je aktivno sudjelovao u razvoju igre, a obzirom da je bivši f1 vozač i opsesivan gamer sigurno je znao kako i što sugerirati

njegova izjava (koja se prvenstveno odnosila na kojekave kvazi realne rfactor modove) da tvorci igara u nastojanju da ponude što realniju fiziku pretjeraju i da je na kraju zapravo teže voziti bolid u igri nego pravi na stazi mi je najveća garancija da bi igra mogla biti jako jako dobra

još koji dan i bumo vidli

Flatline 18.09.2010. 12:24

Citiraj:

Autor glista (Post 1733341)
na f1fanaticu je keith objavio opsežan interview sa tvorcima igre, sve u svemu izgleda zbilja obečavajuće

ono što je meni osobno najveća garancija je davidson koji je aktivno sudjelovao u razvoju igre, a obzirom da je bivši f1 vozač i opsesivan gamer sigurno je znao kako i što sugerirati

njegova izjava (koja se prvenstveno odnosila na kojekave kvazi realne rfactor modove) da tvorci igara u nastojanju da ponude što realniju fiziku pretjeraju i da je na kraju zapravo teže voziti bolid u igri nego pravi na stazi mi je najveća garancija da bi igra mogla biti jako jako dobra

još koji dan i bumo vidli

Pa naravno da mu je lakše jer on fiziku osjeti na svom tjelu i osjeti overstear a ti u igri to moraš vizuelno primjetiti i zato je prava simulacija teža za voziti.

Da vozi u ovako nečemu bilo bi puno lakše doživjet pravu fiziku.
http://www.youtube.com/watch?v=qIe9O529MR0

Inače te izjave "kvazi realne rfactor modove" izjavljuju oni koji su kao nekad nešto i vozili pa onda uspoređuju sa realnom vožnjom i oni koji nežele i nemaju volje da nauče voziti takve simulacije.

Edit: u Redbullu voze na rfactoru na svom simulatoru.... http://www.youtube.com/watch?v=dJz2s...ayer_embedded#!

trancer 18.09.2010. 12:36

Citiraj:

Autor Flatline (Post 1733406)
Edit: u Redbullu voze na rfactoru na svom simulatoru.... http://www.youtube.com/watch?v=dJz2s...ayer_embedded#!

Uhhh da mi je ovaj simulator za podoma vozit malo!

TheBEaST 18.09.2010. 16:29

Nešto slično ovom red bull simulatoru bi svatko zelio imati.

Ali onaj simulator u filmicu prije definitvno ne bi želio imati. Ako bi to trebala biti realna fizika dok voziš auto, onda nek sve ide u...da voziš neku avio simulaciju još nekak, ovak je definitvno preveć ekstremno to naginjanje...a da ne govorim da bi te cura/žena, i svi ostali strpali u vrapče da to imaš u kući. :)

aircanada 18.09.2010. 18:54

To naginjanje nije nista drugo nego imitiranje G sila. Bez toga kao i da nemas simulator.. Ne vidim svrhu osim da zauzima doma prostor XD

rondoline 19.09.2010. 13:12

igra izgleda predobro,ima li negdje kakvi demo za skinuti pa da se proba

mamutarka 19.09.2010. 13:25

nema

Brko 20.09.2010. 07:55

Citiraj:

Autor mamutarka (Post 1733983)
nema

pa strpi se još 4 dana. kupiš i igraš do besvjesti. kaj misliš da mi nismo nestrpljivi i da nismo htjeli demo :D no bilo je davno rečeno da demo verzije neće biti. svojevrstan demo je bio za 2009 sezonu, tamo su testirali engine. ovo bi trebalo biti the right stuff.

zgmmax 20.09.2010. 08:38

Video sa Singapora

i jos jedan filmic, nznam sakoje staze, mozda Imola

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:44.