![]() |
Odlično je ispalo, i srebro je odlično.
Kako bi drug brko rekao, srebro zlatnog sjaja!:D Sad se još sutra treba potući s Frncuzima, doslovno potući, nema tu rukometa, i mislim da naj više ovisimo o sucima i njihovom kriteriju. Ako nam daju igrati i ako se tekma ne pretvori u UFC, mogli bi doma i sa zlatom. |
Prognoze?
Naravno da navijam za naše, i želim da osvojimo zlato, ali ne znam baš. :D Stavljam 27:24 za Francusku. |
Ja sam uvjek optimist:)
|
Citiraj:
prognoza: Naši vs Njihovi - 19:23. Nije zlato sve što sja:chears: |
Dobit ćemo batina to je sigurno..
|
Citiraj:
|
26:25, pobjeda Cowboysa, suci neće tolerirati wrestling style igre koji prakticiraju Francuzi (call me a god damn optimist :D)
|
Hrvatska-Francuska čisti X 23:23 (danas nas budu uništili s krilima, u sredini smo dosta jaki i tu bude gusto al krila su ima strašna a mi imamo najmlađe tamo, tak da tu vidim probleme)
Nego kaj mislite ko osvaja BRONCU? Islanđani ili Poljaci? edit--mislil sam na BRONCU :D |
Citiraj:
|
Ja sam do jučer imao osječaj da će oni dobit, danas malo čitam komentare njihove po netu i sad mislim da ćemo mi njih dobit :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Imho, Poljaci. |
Suci ce garant biti na strani Francuza kao sto su bili i uvijek kada smo igrali protiv njih.
Dobit cemo jake batine. Jako tesko cemo pobijediti. Mada hebeš pobjedu, ja bi rađe show karabatić-balić : ))) |
Ima netko link za neki prijenos preko neta?
|
Citiraj:
|
Skini SopCast, i tamo imaš garant.
|
ajmo organizirat revijalnu rukometnu tekmu forumaša XD
|
island ce potrgan poljsku ako ovako nastave. ispraznile se baterije, volja nestala?
|
9:8 za naše!! :)
|
Bas je cool. :D
Igraju Poljska-Island a cijela dvorana u kockicama. :D Gol razlike za Island, loool. |
|
Citiraj:
|
Ništa više nisam čekao nego Marjana Bana sad na HRTu :no2drug: di su mi meci kad mi najviše trebaju!
Šteta za poljake, bili su mi draži... |
Citiraj:
I drago mi je za gojuna,puno ce to momcima znacit za samopouzdanje. |
idem si sad odrezat nokte na rukama i nogama:D da ih ne odgrizem dok budem gledao utakmicu
|
Citiraj:
Ahahahaha i jos je netko spomenuo Vorija :roller: Danc00000000 gdje si :D BTW rulja mi s kruhom mase na tekmi ... kakvi likovi :D |
Baliću odi u qrc..samo toliko.Tri razlike smo mogli imat.
|
woohoo, 4 razlike su nas stisli, pa ti to nadoknadi
|
Sad sam već živce skroz izgubio!
|
Ja neću ni gledat jer ću razbit nešto.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:24. |