![]() |
a one teta iz trojke je T-x
|
Dokumentarce, TV Kalendar, Dnevnike, a od serija Housea, Uvod u anatomiju, Sopranose, Raymonda i McLeodove kćeri. E i Heroji su mi uber mega turbo odlični! :o
I Lugarnicu sam pratila dok je nisu naprasno prekinuli prikazivati, svrake Prisavljaške Živjeli! |
Ma oni heroji su uber mega turbo sra..!!!!
|
Za nas tu koji gledamo earla evo nesto zanimljivo iz 3sezone 14-15 epizoda :D:D
http://www.imagesforme.com/show.php/...0419102757.jpg Da i tu se zguzila :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
hebemu,a bas sam htio pocet gledat tu seriju sa curom,a njoj se paris hilton bas gadi damn.....:lol2::roller: |
Evo malo da napišem za jednu seriju ako slučajno neko nije čuo.Zove se Reaper.Uglavnom radnja se događa tako da roditelji od Sam-a obećaju njegovu dušu vragu i onda on postaje Reaper(skupljač duša).Serija je jako komična pogotovo Vrag kojeg se možda neki sjećaju iz one sapunice Savanah što se prije vrtila na HRT-u:D
Evo malo linkova da vidite o čemu se radi http://www.tv.com/reaper/show/68745/...esults;title;1 http://pce.hostili.com/images/Reaper-tv-113k6f.jpg |
Damn, nema Losta, a pocela 4. sezona :)
|
Ponekad Luda Kuća,Lud Zbunjen Normalan i nema se više vremena...
Vrijeme leti,proizvodnja ne smije trpjeti XD Inače legende su:Pod istim krovom,braćne vode i Roseane. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Oće li se snimat još epizoda, ili je serija odbačena? Mislim ono serija je neloša. |
Band of Brothers, nisam sve pogledao prvi put pa sad gledam:)
|
Citiraj:
|
koliko sezona dextera ima??
|
....
|
Dr.House*,Uvod u anatomiju,Malcom u sredini,Rat u kući,Združena braća
*pošto ga gadovi više ne puštaju,skidam ga:goood: edti tu i tamo Zločinači umovi,ali su u isto vrijeme kao i Združena braća pa neamju prioritet;zakon i red kad stignem |
Zasad su dvije od Dextera, no na jesen ide nova.
Pogledao Six Feet Under(iliti 2 metra pod zemljom). Ne volim inaće drame al ova serije je bog bogova, ona i Sopranosi su jedine koje mogu pogledat iz tog žanra. Zadnja epizoda je preeedobro napravljena. Sad gledam zadnju sezonu Losta, a vidim da je prva epka Fringe izašla pa moram i to pogledat |
A dok je bila PETICA ponedjeljkom na 2., nisam nijednu propustio, Bračne vode zakon, Dexter preprejak, a i Đoni Bravo ;)
Sad trenutno samo jos Na Rubu Znanosti gledam, a mozda se zametne i koja serija Heroja, al...dalje 0 bodova. |
Citiraj:
Od serija pogledam: Rat u Kući, Bibin svijet, Zločinački umovi. Ali i to pogledam kad uhvatim! E da mrzim: Lud Zbunjen Normalan! |
Citiraj:
|
Lud, zbunjen, normalan :)
|
Zakon braće
Gledam teletext i kao gotovo je, samo 13 epizoda. Jel neko zna dali će biti još serijala? Najbolja serija koju samo ikad gledao!
|
Supernatural :)
|
Citiraj:
Znači isto nešto ~10 epizoda! |
Jel ima šta pametno za gledat od ovih ljetnih serija,neka komedija,akcija triler,samo da nije drama,može nekak preporuka...
|
....
|
What about Brian!!!
|
Prison Break bi trebao imat 7 sezona.
U 6. će valjda postat Esmeralda il nešto tako, au 7. će bježat s hodalicama i pelenama za odrasle u 84. godini :/. |
Hvala,već sam u nabavi:D
A od hororaca nešt ko supernatural,može i starije a da nisam gledao(Dosje X sam gledao:D) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:07. |