![]() |
Evo prosao sam ju danas i mogu reci da mi je fenomenalna. Jedna od rijetkih igara koja je dostojan nasljednik i jos k tome premasuje svojeg prethodnika.
Prica je stvarno odlicna i stalno te tjera da ides dalje, nove opcije i detalji cine igru veoma dinamicnom, svi oni nedostaci iz jedinice su ispravljeni, makar meni je AC bio sasvim solidan i zabavan. Sta drugo reci nego da jedva cekam nastavak :D |
Da nema dvojka kojim slučajem alternativne završetke (kao što je pomodno danas) , ili je full linearna?
|
Nema, ali kraj je tako... Nema riječi. Ne može alternativnije od ovog:)
|
No dobro....evo jučer tek pribavio igru, još sam balavac što u civilki raznosi pisma okolo i šakata nevjerne ljubavnike.
Zasad je super, iako sam i ja malo začuđen grafikom, sve stavio na max ali na prvu mi se čini čak kao lošija grafika nego u jedinici (?!?). Pojma, valjd mi se samo čini....očekivao sam valjda grafiku a-la Metro 2033 ili nešto :D |
|
Citiraj:
Nema tu ništa "claims". To je činjenica. Trust me.:D |
Citiraj:
|
Razbijena je zaštita. Trust me:)
|
Citiraj:
:fuming: :Machineg: :grrr: ili da jednostavno nemate pristup netu, ma koliko god to cudno danas zvucalo, krepa modem ili vam pas uzvuce zicu dok se igra sa svojom kosti :D, a zamislite da igrate Silnt Hunter 5 koji ima isti tip zastite i nakon 2-3 sata igranja (plovidbe) pukne veza, a vi niste sejvali i ode sve u tri krasna kiflica :fuming: Assassin-a jos nisam proba ali posto ga svi hvalite sad bi moga :D + prvi dio mi je bio ok |
Vidim da su neki igru završili u 2-3 dana....ja neću, jer radim sve sporedne questove i mini-misijice. Igra mi ja totalni mrak, pa oću da potraje....već sam nadogradio cijelu vilu, pokupovao sva oružja i slike etc :goood:
Jedino pera ne vjerujem da ću skupit, to je već za totalne frikove koji imaju waaaay too much vremena na rukama. Jel itko našao sve one "truth" stvari, sa zagonetkama i to? Ja zasad našao trećinu, kad pustim play all ne izgleda jako smisleno, kao da uopće nema vze sa creedom. Više vuče na Avatar trailer ili nešto lol |
Odeš na youtube i pogledaš truth filmić.Ja sam završio glavnu priču pa onda igrao side questove.Dobro dođu cape-ovi pa te ne ganjaju okolo dok rješavaš stvari i kolješ :zdero:
|
Citiraj:
Mislio sam da je ko većina igara, da kad odradiš zadnji glavni quest, idu credits i nema nazad... |
Kad završiš idu credits al ti kažu da možeš nazad u Animus i dalje rješavaš stvari što su ti ostale.
|
Cesto mi se dogodi blue svreen dok igram,jel ima netko iskustva s time ?
|
Ja nemrem prejti onu prvu "utrku" s bratom do krova crkve. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Ponovno pokrenem igru i sve ok nakon toga. |
|
|
stvarno su zasrali te kamere,deset puta moram ponavljat neki skok -.-
|
Citiraj:
|
Je, promjena kamere je potpuno nepotrebna.
BTW DLC level, Templar cache u brodogradilištu, mi je jedan od bolje dizajniranih koje sam ikad vidio:) |
Citiraj:
Citiraj:
|
|
Evo odradio sam prvu misiju. :D
|
Citiraj:
Nisam jučer igrao, prkupljao živce, budem se danas opet bacio na to.:D |
Citiraj:
Inače mali hint ekipi koja igra nešto što sam otkrio tek na kraju :( Kad se fajtate a ima onaj heavy armor lika u grupi, pogledajte dali ima onaj sa kopljem isto te ga disarmajte ili pokupite koplje ako ga ubijete, pa onda napravite counter na ovog heavy lika te bude instant kill! @mod neznam što spoiler gore pričam samo o mehnici igre stim se ljudi susreću odma u igri... |
Način igranja nije spoiler. Sam ti pričaj. :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:57. |