![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
osim Wii, ajt, bar se uznojiš ko tenkre dok mlatariš onom stvarčicom. isprike konzolašima^^ :respekt: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Neka od potvrđenih oružja za Modern Warfare II :
>>Link na youtube<<
- Moguća nova kamuflaža - Snow? :) Naravno, tu je i AK-47 i P90 (kakvo oduševljenje na klipu kad p90 pokažu :D ) Nadam se da neće izbaciti nijedno oružje iz COD 4 već da će samo dodati nova :care: Izgleda da će biti i dodatak za Assault rifle, shotgun attachment (ispod cijevi od puške se u GL stilu montira nastavak sačmarice te puška može pucati i kao sačmarica! :CoolRamb: Ufff, can't wait :) |
Od novih najvise mi se SCAR sviđa :)
|
men se ovo cini ko krajzis... Bar oruzja i neki detalji...
eh, p90 i acog... ma nek budu... bar zasad nije bilo gl-a... Desert eagle i kalas su tu, men dosta... |
Citiraj:
Makar su mi i Bushmaster i STEYR predobre puške Navodno je Infinity Ward potvrdio da će biti i G3 u igri!!! Ovo mi je uljepšalo dan! :) link :goood: Također, vrlo je lako moguće da budu IMBEL i novi M14 u igri! http://www.pohrani.com/t/6/111/3lFDTGcZ/imbelmd2.jpg http://www.pohrani.com/t/3g/YH/37Gef...ling-60050.jpg G36K (veća verzija G36C) bi isto trebao biti u igri link na thread o oružju na Infinity Ward forumu |
Citiraj:
|
nemogu je docekati:D osjecam da ce biti predobro
|
Osjeća se onaj CoD feel, kud sam gledo, treba to dočekat :D
|
Te Star Wars puške nisu strava. :puke:
:p |
:stoopid: Ništa od ovih pušaka nije Kriza-like.
To što se može staviti ACOG na P90... pa nije nemoguće pobogu :rolleyes: Citiraj:
A onaj radar koji lik ima na pušci je heartbeat senzor, i biti će samo u singleplayeru :D |
Oooo daaaaa definitvno!!
Ovog puta kad stigne igra nebum naručival prek neta :D, neg idem ljepo u algoritam i platil bum i PDV ak treba :) ! To je šteta ne kupiti! |
nitko nije reko da je nemoguće i da je loše to što liči na crysis.mene ne podsjeća na crysis zbog oružja, nego zbog sličnog dijela u crysisu.jedino malo red dot sliči onome u već navedenoj igri.ali nećemo o crysisu jer tema nije namjenjena njemu
|
zgodno :)
posto je tema dosta aktivna, vec se ponadao da su vani sys. requirementsi... kad mi je sad konfa sranje :arrg: |
Citiraj:
Jedva čekam 10 mjesec! A ovaj dodatak za Assault Rileove - shotgun barrel ispod cijevi puške je predobro :D nadam se da će staviti to. Uzmem M4 sa tim ispod cijevi, brutalno :) |
Citiraj:
|
Ne, kao u stilu granade launchera, ispod cijevi assault riflea će se moći staviti shotgun attachment, i imat češ automasku pušku a kad zatreba shotgun.
Inače to postoji i u real-lifeu |
Citiraj:
|
Tako nešto, da :)
Također se nadam da će multiplayer napraviti na na COD 5 foru, tj na online accountove |
Velika mana u COD4 gdje mala nepažnja može uzrokovati gubitak svega prethodno postignutog.
|
Ma tooooo P90! Znao sam da ga nece izbaciti :D
|
daaa, svi se ge jako veselimo :D
nego glavnod aje ipak G3 |
nego, što je sa sniperima, samo 2 wtf, i to jos glupa
|
|
Bolesno...
Šta sve neće još raditi. Samo što će ovo biti deeebelo preskupo.... |
za ovo zadnje sigurno 100$ ako ne i vise... tako ja bar mislim... maaa meni treba key i ja full happy :D hehehhe
|
100$ je manje od 550 kn, ove nightvision googles kostaju sigurno puno više od toga, a kamoli još sav ovaj materijal što dobiješ.
Brijem 200$ minimum. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:27. |