![]() |
za one koji postižu više :D
(Walter Wolf) :smoke: |
Walter Lights:D
počeo prije nepunih 5mj |
Okani se dok ti je još relativno lagano... No nema smisla da ti ja to govorim, ne znam još nikoga tko je poslušao savijet... Svi se prije ili kasnije lupaju u čelo... :smoke:
|
ma več sam pokušavao...
izdržim 5 dana i onda ponovno zapalim...:fuming: |
JA neznam zašto vam je tako teško prestati pušiti?
Ja sam bio probao/pušim kad sam vani negdje ili ako nešto slavimo no nikada me to nije privlačilo toliko da nebi mogao bez cigarete. Jel to samokontrola ili neznam što. @Crash probaj si to ovako zamisliti: koji je smisao i koliko je glupo ustima držati komad duhana zafkanog u papir koji sam dimi odnosno kako glup moraš biti da ulačiš dim u sebe bez veze(nije mi namjera nekoga uvrijediti!)! Razmisli malo o tome!:( :p |
Ne znaš zato što nisi nikada bio okorjeli pušač, nisi pušio preko kutije dnevno par godina, nisi već pred kraj ručka razmišljao o tome kakav će gušt biti zapaliti cigaretu nakon jela, nisi se guštao zapalivši pljugu poslije se.. :clap:
Nisi bio u fazi da ćeš radije kupit kutiju pljugi i popit kavu i biti gladan pola dana, nego kupiti si sendvič :D Nisi imao cigaretu u ustima u svakoj situaciji i sl... Prvih tjedan do 2 mi je fakat bila katastrofa, preznojavio sam se oko 5-6 popodne stravično, sad me uopće ne smeta, tu i tamo pomislim na to i ulovi me želja, ali ništa tako strašno... |
@gog
koliko si dugo pušio? evo mene već pljuge muče 8 godina..:D @all kako najlakše prestat pušit? al nemojte mi sa onim glupim kometarima, pa jednostavno prestaneš i takva sranja. oni koji puše dosta dugo znaju kakav otprilike odgovor očekujem jer vas ima ziher koji ste prestali pušit? |
Probao sam ja jedan sistem ali je neslavno završilo:mad: a možda netkom uspije... reko sam sebi : pušit ću samo uz kavu , prvi dan ok, drugi dan sam već pio kavu iz šalica za čaj, do kraja tjedna sam pio 3-4 litre kave dnevno i to iz onih ukrasnih ćupova cca 0.5l:D
Bilo mi gore zlo od kave nego cigareta:smoke: |
Citiraj:
BTW imam gripu, grlo me boli cuclam neoangin i i dalje imam pljugu u ustima (sad ima okus mentola od neoangina). |
mene već mjesec dana boli grlo baš od pljugi...
sranje... |
Citiraj:
Razlika između sada i svih drugih prestajanja je što nisam bio onako bolestan na početku da moram baciti sve upaljače, ukloniti pepljare, baciti cigarete & stuff. Bio sam skrot flegma kaj se tog tiče, tjedan, dva nakon kaj sam prestao pušiti sam tek bacioo polupunu pepeljaru iz ladice :) i hrpetinu praznih kutija i to samo zato kaj sam čistio. Upaljači su svi na broju i još stoje u kuhinji i uopće me ne smeta :P Sretno ti bilo... |
Citiraj:
u pravilu ak se ne razbolim kak spada neću prestat, al me neš pika da prestanem... al više nego ikad a ne žeilm opet posustat:smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :fuming: :smoke: :smoke: :smoke: |
Šta pušite?
Koje cigarete pušite?
Ustvari, da li uopće pušite? Ja sam prije pušio Malboro light. Sad sam presao na Walter Wolf plavi, jer stedim, a stara mi puši Walter plavi pa onda od nje uzmem cigarete :) |
Bila već slična tema, pa vidi kak je to izgledalo.
|
nisam pušio do pred godinu dana...tj.taman sam bio godinu dana bez cigarete i sad opet pušim zadnjih godinu dana...a prije toga,pušio sam nekih 5-6 godina.Uvijek je tu bio Marlboro light,neko vrijeme Lucky Strike...inače,moja draga je kriva sto opet pušim :D sad pušimo Marlboro ultra light i planiramo prestat,opet,jel
|
Ja dijelim šamare svima oko mene koji zapale, jedva čekam da ovaj novi zakon stupi na snagu pa da mogu barem jednom doć doma i ne zasmrdit si cijeli stan.
|
Citiraj:
Walter, bijeli BTW..ako se ima para, crveni marlboro..:smoke: |
15 godina imaš, a?
Daj odi rađe učit il nekaj. Citiraj:
|
ma pušim fore okolo i naokolo, jako sam lagan za sje. ;)
(haha) |
Pušim, ali ne cigarete:smoke:
http://i201.photobucket.com/albums/a...chae/joint.jpg |
Imam podugu povjest pušenja i mnogo vrsta cigareta. Uglavnom drago mi je da nisam više jedan od vas. Al sad imam novu maniju.... :zdero:
|
Citiraj:
edit: da nebi bilo njesra pošto imam već infraction,korigirat ću malo i samo reći : (hint:aski :D ) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
xxxx kriva tema
|
Citiraj:
Citiraj:
|
ovo ili marlboro.
5-6 godina pušackog staza. Kutija do dvije na dan. zadnjih mjesec dana sam popusio mozda kutiju. smanjujem pa cu probat i prestat. cisto radi zdravlja, a malo i financija. Malo mi fali uz kavu, uz cugu zapalim. Nije mi cilj za stalno prestat, nego malo ocistit pluca pa krenut i neprelazit 2 kutije na tjedan... A stilistima koje rabe umanjenice i ''djele samare'' i imaju protupusačke afinitete, jer im hlace speglane na crtu smrde nakon sto pope casu mljeka u bircu porucujem da slobodno sjede vani ili jos bolje ne zalaze u birceve. |
marlboro lajt, a ponekad lucky strike...jer rjetko ga di ima za kupit
|
Jel ima cura na ovom forumu da vidimo šta one sve puše :D:D:D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:37. |