PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Koje cigarete PCEksperti puše? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=13316)

Vjeko 10.12.2005. 11:18

za one koji postižu više :D

(Walter Wolf) :smoke:

Crash009 10.12.2005. 11:37

Walter Lights:D

počeo prije nepunih 5mj

gog 10.12.2005. 13:35

Okani se dok ti je još relativno lagano... No nema smisla da ti ja to govorim, ne znam još nikoga tko je poslušao savijet... Svi se prije ili kasnije lupaju u čelo... :smoke:

Crash009 10.12.2005. 14:27

ma več sam pokušavao...

izdržim 5 dana i onda ponovno zapalim...:fuming:

ćiber_manija 10.12.2005. 14:41

JA neznam zašto vam je tako teško prestati pušiti?
Ja sam bio probao/pušim kad sam vani negdje ili ako nešto slavimo no nikada me to nije privlačilo toliko da nebi mogao bez cigarete.
Jel to samokontrola ili neznam što.
@Crash probaj si to ovako zamisliti: koji je
smisao i koliko je glupo ustima držati komad duhana zafkanog u papir koji sam dimi odnosno kako glup moraš biti da ulačiš dim u sebe bez veze(nije mi namjera nekoga uvrijediti!)!
Razmisli malo o tome!:( :p

gog 10.12.2005. 17:24

Ne znaš zato što nisi nikada bio okorjeli pušač, nisi pušio preko kutije dnevno par godina, nisi već pred kraj ručka razmišljao o tome kakav će gušt biti zapaliti cigaretu nakon jela, nisi se guštao zapalivši pljugu poslije se.. :clap:

Nisi bio u fazi da ćeš radije kupit kutiju pljugi i popit kavu i biti gladan pola dana, nego kupiti si sendvič :D

Nisi imao cigaretu u ustima u svakoj situaciji i sl...

Prvih tjedan do 2 mi je fakat bila katastrofa, preznojavio sam se oko 5-6 popodne stravično, sad me uopće ne smeta, tu i tamo pomislim na to i ulovi me želja, ali ništa tako strašno...

buljo 10.12.2005. 23:14

@gog
koliko si dugo pušio?

evo mene već pljuge muče 8 godina..:D

@all

kako najlakše prestat pušit? al nemojte mi sa onim glupim kometarima, pa jednostavno prestaneš i takva sranja.
oni koji puše dosta dugo znaju kakav otprilike odgovor očekujem jer vas ima ziher koji ste prestali pušit?

stuc 10.12.2005. 23:38

Probao sam ja jedan sistem ali je neslavno završilo:mad: a možda netkom uspije... reko sam sebi : pušit ću samo uz kavu , prvi dan ok, drugi dan sam već pio kavu iz šalica za čaj, do kraja tjedna sam pio 3-4 litre kave dnevno i to iz onih ukrasnih ćupova cca 0.5l:D
Bilo mi gore zlo od kave nego cigareta:smoke:

Fleks 11.12.2005. 00:22

Citiraj:

Originally posted by stublina
Probao sam ja jedan sistem ali je neslavno završilo:mad: a možda netkom uspije... reko sam sebi : pušit ću samo uz kavu , prvi dan ok, drugi dan sam već pio kavu iz šalica za čaj, do kraja tjedna sam pio 3-4 litre kave dnevno i to iz onih ukrasnih ćupova cca 0.5l:D
Bilo mi gore zlo od kave nego cigareta:smoke:

LOL. Sad mi je pao čik na nogu kak sam se nasmijo :D

BTW imam gripu, grlo me boli cuclam neoangin i i dalje imam pljugu u ustima (sad ima okus mentola od neoangina).

Crash009 11.12.2005. 11:50

mene već mjesec dana boli grlo baš od pljugi...

sranje...

gog 11.12.2005. 17:50

Citiraj:

Originally posted by buljo
@gog
koliko si dugo pušio?

evo mene već pljuge muče 8 godina..:D

@all

kako najlakše prestat pušit? al nemojte mi sa onim glupim kometarima, pa jednostavno prestaneš i takva sranja.
oni koji puše dosta dugo znaju kakav otprilike odgovor očekujem jer vas ima ziher koji ste prestali pušit?

Dimio sam cca 10 godina. Što se prestanka pušenja tiče mislim da ne postoji univerzalni savijet, mora ti se desiti neki klik u glavi, a on ovisi od osobe do osobe. Ja sam praktički bio primoran, inače sumnjam da bih uspio...

Razlika između sada i svih drugih prestajanja je što nisam bio onako bolestan na početku da moram baciti sve upaljače, ukloniti pepljare, baciti cigarete & stuff. Bio sam skrot flegma kaj se tog tiče, tjedan, dva nakon kaj sam prestao pušiti sam tek bacioo polupunu pepeljaru iz ladice :) i hrpetinu praznih kutija i to samo zato kaj sam čistio. Upaljači su svi na broju i još stoje u kuhinji i uopće me ne smeta :P

Sretno ti bilo...

buljo 11.12.2005. 18:07

Citiraj:

Originally posted by gog
Sretno ti bilo...
heh baš..

u pravilu ak se ne razbolim kak spada neću prestat, al me neš pika da prestanem... al više nego ikad a ne žeilm opet posustat:smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :fuming: :smoke: :smoke: :smoke:

d^_^b 17.06.2008. 23:45

Šta pušite?

Koje cigarete pušite?
Ustvari, da li uopće pušite?

Ja sam prije pušio Malboro light. Sad sam presao na Walter Wolf plavi, jer stedim, a stara mi puši Walter plavi pa onda od nje uzmem cigarete :)

McG 17.06.2008. 23:47

Bila već slična tema, pa vidi kak je to izgledalo.

Thoroughbred B 17.06.2008. 23:48

nisam pušio do pred godinu dana...tj.taman sam bio godinu dana bez cigarete i sad opet pušim zadnjih godinu dana...a prije toga,pušio sam nekih 5-6 godina.Uvijek je tu bio Marlboro light,neko vrijeme Lucky Strike...inače,moja draga je kriva sto opet pušim :D sad pušimo Marlboro ultra light i planiramo prestat,opet,jel

1v@n 17.06.2008. 23:53

Ja dijelim šamare svima oko mene koji zapale, jedva čekam da ovaj novi zakon stupi na snagu pa da mogu barem jednom doć doma i ne zasmrdit si cijeli stan.

BladeRunner 17.06.2008. 23:54

Citiraj:

Autor Thoroughbred B (Post 1060350)
nisam pušio do pred godinu dana...tj.taman sam bio godinu dana bez cigarete i sad opet pušim zadnjih godinu dana...a prije toga,pušio sam nekih 5-6 godina.Uvijek je tu bio Marlboro light,neko vrijeme Lucky Strike...inače,moja draga je kriva sto opet pušim :D sad pušimo Marlboro ultra light i planiramo prestat,opet,jel

Meni nebi bilo drago da mi cura kaže da će prestat pušit :D

Walter, bijeli BTW..ako se ima para, crveni marlboro..:smoke:

IcyTexx 17.06.2008. 23:56

15 godina imaš, a?
Daj odi rađe učit il nekaj.

Citiraj:

Ja dijelim šamare svima oko mene koji zapale, jedva čekam da ovaj novi zakon stupi na snagu pa da mogu barem jednom doć doma i ne zasmrdit si cijeli stan.
Fala bogecu.

Halos 18.06.2008. 00:04

ma pušim fore okolo i naokolo, jako sam lagan za sje. ;)

(haha)

aski 18.06.2008. 00:05

Pušim, ali ne cigarete:smoke:
http://i201.photobucket.com/albums/a...chae/joint.jpg

LiquiD SileNcE 18.06.2008. 00:12

Imam podugu povjest pušenja i mnogo vrsta cigareta. Uglavnom drago mi je da nisam više jedan od vas. Al sad imam novu maniju.... :zdero:

Thoroughbred B 18.06.2008. 00:14

Citiraj:

Autor aski (Post 1060370)

Divnog li cvijeta,biljke.Koje je porodice?Zadivljen sam. :D

edit: da nebi bilo njesra pošto imam već infraction,korigirat ću malo i samo reći :

(hint:aski :D )

BladeRunner 18.06.2008. 00:16

Citiraj:

Autor Ice Demon (Post 1060361)
15 godina imaš, a?
Daj odi rađe učit il nekaj.

Fala bogecu.

Ti to meni?

IcyTexx 18.06.2008. 00:17

Citiraj:

Autor BladeRunner (Post 1060383)
Ti to meni?

Srry, trebo sam quotat - mislio sam na začetnika teme. Ti imaš 18, jel? Il si još nesiguran? :D

Fleks 18.06.2008. 00:19

xxxx kriva tema

Thoroughbred B 18.06.2008. 00:20

Citiraj:

Autor BladeRunner (Post 1060383)
Ti to meni?

Brijem da ti imaš 18 :flyingey: ili ni ti sam nisi siguran koliko imaš :D

Citiraj:

Autor Ice Demon (Post 1060383)
Ti imaš 18, jel? Il si još nesiguran?

LOL za ovo Ice,preduhitrio si me :D

Fleks 18.06.2008. 00:20

ovo ili marlboro.

5-6 godina pušackog staza. Kutija do dvije na dan. zadnjih mjesec dana sam popusio mozda kutiju. smanjujem pa cu probat i prestat. cisto radi zdravlja, a malo i financija.

Malo mi fali uz kavu, uz cugu zapalim.

Nije mi cilj za stalno prestat, nego malo ocistit pluca pa krenut i neprelazit 2 kutije na tjedan...

A stilistima koje rabe umanjenice i ''djele samare'' i imaju protupusačke afinitete, jer im hlace speglane na crtu smrde nakon sto pope casu mljeka u bircu porucujem da slobodno sjede vani ili jos bolje ne zalaze u birceve.

nick praskaton 18.06.2008. 00:22

marlboro lajt, a ponekad lucky strike...jer rjetko ga di ima za kupit

Thoroughbred B 18.06.2008. 00:23

Jel ima cura na ovom forumu da vidimo šta one sve puše :D:D:D

Thoroughbred B 18.06.2008. 00:26

Citiraj:

Autor Fleks (Post 1060386)
xxxx kriva tema

dobar si...tema stara 2 i pol godine :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:37.