![]() |
Citiraj:
SAMSUNG SpinPoint M5S (HM250JI). Znaci Sata disk. |
Ima li kućište na sebi On/Off prekidač?
|
nema.
|
napravio review imate http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=139155
|
Postoji li mogućnost da se potpisivanjem produljenja ugovora u nekom od T-Centara disk ili tipkovnica podigne odmah, a ne da se čeka dostava.
|
Citiraj:
|
gdje se može online produžit ugovor? na kojoj stranici?
edit: nvm, našao Ma ja sam tražio po korisničkim stranicama :roll: |
http://www.t-com.hr/privatni/interne...pogodnosti.asp
uneseš broj telefona, ispuniš prijavnicu (pazi da točno upišeš sve podatke) i dalje samo slijediš upute. |
jedno pitanjce.. frend će si uzimat sad DSL, i on bi da uzme preko mene, tj. po onoj akciji da on preko postojećeg korisnika dobije mjesec dana flat kao i ja.. e sad, ja nisam na tcomu, tj. jesam ali paket plačam voljatelu.. mislim da mi je ugovori istekao.. pa me zanima dal budu oni i meni produžili ugovor? jer ja to ne želim..
|
Pozz, zanima me jel ovo vridi za nove korisnike kod T-coma da dobijaju ove HDDove?
Thx |
Citiraj:
|
Ja sam upravo produžio ugovor online putem (to im je očito nekaj novo) za disk, zna tko kak ide ta procedura? Trebao bi pismeno dobit o prihvaćenom zahtjevu? Kako ću platiti ovu kunu, na sljedećem računu?
|
Nije to ništa novo, online možeš produžiti odavno.
Ja sam isto produžio online prije tjedan dana, još ni traga ni glasa HDD-u. |
Citiraj:
|
ja jos uvijek cekam disk, u nedjelju preko neta narucio, tj produzio ugovor, dobio i mail kao da su zaprimili zahtjev bla bla, ali jos uvijek nist od diska, dok ovi u ZG dobiju odma sutradan ... a sutra imam pismeni pa sam manje vise cijeli dan u gradu, a od pon pocinje IV semestar pa sam opet u gradu, sto znaci da cu najvjerojatnije dobiti disk pitaj boga kada, a nema doma nikog jer stari radi...
|
Ste dobili poštom obavijest da je zahtjev prihvaćen? To bi se isto kao trebalo dobit :/
|
Došla poruka na mob prije pol sata da će paket biti isporučen i sa time i tracking number te link na intereuropa.hr
|
ja sam bio otiso u t-centar i produzio ugovor za njega i doslo mi za 2 dana (pon popodne produzio, doslo sri ujutro)
e samo da pitam, hard je crko, jel ja hard nosim u t-com ili negdi drugo? |
Citiraj:
|
U 4. mjesecu mi izlazi ugovor, ako ga produžujem da li dobivam neke pogodnosti/poklone?!?!
|
lijep pozdrav
adsl usluga je naručena 12.3.2009 i danas 21.3.2009 je sve to stiglo.sve sam prikopčao i net radi kako treba upao samo u onu "pogodnost" da imam 2 mjeseca flat. moje je pitanje od kojeg datuma do kojeg ja imam tu pogodnost? zvao sam službu i javio se dečko kojemu je trebalo 10 minuta da mi odg.na to pitanje.ustavri na kraju mi je rekao:"nisam siguran,pričekajte do pon.pa nazovite ponovo" nadam se da ima vas koji znate odg.na moje pitanje |
imash flat do kraja ovog mjeseca + josh jedan mjesec.
da si se prvi put spojio poslije 25.-og onda bi imao do kraja ovog mjeseca + josh dva mjeseca. |
Ja mislim da ti vrijedi za ovaj mjesec ( dakle jos 10 dana ) i cijeli sljedeci. Jer oni ne racunaju od datuma kad si dobio net/kad je potpisano, vec od 1. u mjesecu...
|
Mogu ti reći kako je bilo samnom, isto tako dobio oko 20-tog u mjesecu i prvi dan čekao, slijedeći dan više nisam mogao i spojim se i mislio sam da sam izgubio jedan mjesec flata, kad ono imao sam i naredni i mjesec iza tako da je bilo dva i pol mjeseca flat ! Ti ćeš najbolje vidjeti 1.5. oko podne na korisničkim stranicama dali još piše ADSL Promo,ako piše imat ćeš i peti mjesec flat, zato do tad deri...
|
hvala na brzim odgovorima.ovako.
da li mi netko sa sigurnošću može reć da li mu piše Flat promo ili tako nešto kad uđe u t-com user korisničke stranice??jer meni piše adsl start paket |
Znaci da ti nije ukljucen jos flat..javi se SZK i pitaj ih da ti prebace na Flat promo.
|
SZK ti nemoze to napraviti
|
jel zna mozda netko dal ce biti kakvih konkretnih poklona za NOVE korisnike,ne 2 mjeseca flata nego nesto opipljivo.. :D
|
Citiraj:
|
Yamaha za 600kn i dvije godine ugovora s vraagom :)
Yamaha HTR-6130 http://www.t-com.hr/privatni/interne...sti-yamaha.asp |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:22. |