![]() |
Citiraj:
|
Ljudi, moram mijenjat OS, kaj da stavim?
Imam Vistu odkad je izasla, ne vraca mi se natrag na XP. Da probam ovime onda? Sad mi se na Visti explorer.exe poceo nekontrolirano gasiti, ne znam sta mu je, nije virus. Na ovome bi sve trebalo raditi? Od programa mislim. |
Citiraj:
Ipak, ovo je serverski OS tako da možda se neke aplikacije neće hteti odmah instalirati. Driveri od Viste rade, defaultno je večina servisa isključeno što je dobro :) |
Citiraj:
Idem samo napravit backup stvarčica. |
Citiraj:
|
Uf, upravo sam ugledao temu o OSX na PC-u...
Pomoć, kaj da uzmem... Bas mi je dobar ovaj OSX... |
To moraš tamo pitati :)
|
Aj, idem na Servera pa se javim.
|
Citiraj:
It is your call :kafa: |
Sad je 7 in :D No to je kao i OSX experimentiranje. Server je ipak stabilnija platforma. Nemojte me sad napasti za OSX, ne kažem da je loš ali nije predviđen za PC...
|
Citiraj:
|
Ne zelim 7, cekam da izadje...
Ili da bude RTM. Evo, sad idem u format C:/ |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad sam se nagnjavio sa bootom sa USB-a, al mislim da ce sad upalit. Sjeo je OS, samo kaj nemrem Kasperskyja stavit... |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Super... Sad mi ni MSN ne radi.
|
Citiraj:
Meni v8.5 radi bez pola muke, doduše 9B nije radio :kafa: |
Da, v8.5 radi bez po muke.
|
A, skuzio sam... Treba dl. .msi file, čistu instalaciju, a ne onaj njihov installer.
EDIT: uTorrent mi blokira Servera do restarta... |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad sam stavio Vuze, radi normalno. Maknuo sam Nod32 Smart Security i stavio neki moddani Kaspersky Anti-Virus... Godinama se furam na sve neke Smart Security i Internet Security stvari, a samo mi oduzimaju resurse. Javim kaj se jos desava. Ali, brzina je ocita. Sve je extra brzo, trenutno mi trosi 886MB RAM-a sa ukljucenim FF, Vuze, Kaspersky updaterom, milijardu foldera, MSNom, Sidebarom i Desktop Experience stvarčicom. Perfektno. Vista bi cuclala barem 1.3GB. |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://pce.hostili.com/images/zakajutq4_thumb.png http://pce.hostili.com/images/kojivragcij9_thumb.png Izgleda da su zaje. Windows Update? Ako je u njemu uopce problem. Imam trenutno samo 2GB RAMa unutra, jede preko 90%. |
Citiraj:
A što to radiš ako nije tajna? Već si svašta nabacio u notification, sidebar (nikad ga nisam uključio), imaš 552 procesa!!!!!!! (avp prednjači a i vjerojatno je razlog) i čudiš se da se zaklao. |
Na koju foru si uspel tolko procesa nabit?:)
|
Ja imam 53 procesa s tim da mi trosi oko 900MB.
|
Citiraj:
Sorry kaj vas gnjavim. Nista, idemo bez Antivirusa. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:50. |