![]() |
E ovak... jedno brzo pitanje... heh... jel velika razlika između Gigabyte-ice EP35-DS3 i P35-DS3... vidim da su iste cijene, i koliko vidim EP35-DS3 ima nesto vise USB utora... e sad me zanima jel ima neke veće razlike?
|
ep ti je od nekih ekoloskih sranja napravljena i sl.
|
EP troši manje energije pošto ima dinamičku regulaciju napona
|
@rezer
Hebate, ta ploča ima više reklama i naljepnica na sebi nego prosječan F1 bolid :D |
preljepa je... (maticna, jeste perverzni... :D )
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ima fini layout matična, fkt su dobro posloženo konektori, dalo bi se fino s kablovinjem iskemijat da se uopće ne vide. Razer-a baš to ne muči previše pošto mu je kučište - stol :D
|
Ploča za E8200
Dakle koja je najisplativija matična ploča za E 8200. Uzet čemo ovako jednog ja i jednog prijatelj pa me zanima također kako uzimamo različite memorije da li radi na obje.
Jedna memorija će biti Mushkin performance series 2x 1 GB A druga bi trebala biti Crucial Balistics. E sad kako Crucial ne radi sa nekim novijim čipsetima , ako mi možete preporučit jednu matičnu koja je novijeg čipseta (i da radi sa 1333 MHz busom proca) i jednu koja može taj fsb podnjet ali je starijeg čipseta za slučaj da on inzistira na ovoj memoriji. Također pitanje da li nam se onda isplati postaviti pitanje ddr-a 3 ? I koji moduli valjaju:chears::chears: |
Koje pare su u igri?P5K,DFi blood iron,to bi trebalo bit ok.
|
700 kn
|
Ja bi definitivno išao na DFi za tu cifru.A imaš za 150kn više novi P45 pa razmisli i o tome,Razer kaže da je čip uber.
|
Asus P5K za 735kn ili DFI Bloodiron za oko 790kn. Ali kad si rekel da imaš 700kn onda P5K.E sad ako ideš povećavat buđet,onda Dfi ili neku P45 od 800-1000kn.
|
mate miše kovača.... neš falit
|
Otišla moja Gigabyte 8IPE u vječna lovišta.
Sad trebam s.478 ploču ,koja se da dobro clockat. Konfiguracija je u sigu. Pa bih molio preporuke,vidio sam da su ABIT-ice odlične pogotovo IC7 ali ih nema puno. Koje ploče bi još bile ok od ovih dostupnijih.:beer: |
uzimaj na koju god naletis pa makar bio i matsonic... jako je tesko danas nac s478 plocu tako da bas i nemozes birat
|
Jel se isplati dat 250kn za Abit IC7 Max 3.
:stoopid: |
Gdje tog ima :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali sam nasao odlicnu ASUS-icu P4C800 za otprilike iste pare.:) Za Matsonic nudim 2,5kn.:D |
omg, kam su to napičili onaj 24pinski konektor za napajanje kod P5Q....obično sve ploče imaju ispod memory slotova, ovo prvi puta vidim.....
|
Citiraj:
Mogao si i link neki stavit. |
http://www.cpu3d.com/index.php?optio...5140&Itemid=54
..ovo je moja sljedeca ploca (asrock) 900kn links :) |
|
Koja pomama za ovim s.478 pločama.
Cijene su skoro kao one novih ploča.:hitthewal: |
http://www.hardveraj.hr/shop/product...roducts_id/341
vs. http://www.hardveraj.hr/shop/product...roducts_id/343 na to bi isao quad, 4850, ballistixi.... i sve bi se klokalo ( quad mozda i do max-a ((za bench )) ) ..... koja od te dvije, i jel ima ista sta ne valja tim plocama??? |
Bacanje novca...idi na Asus P5Q-E/Pro.
|
Di se ona moze uzet????
|
|
U trgovini (modele sam lijepo naveo).
Jedan upitnik je sasvim dovoljan. Koristi EDIT. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:00. |