![]() |
moje licno misljenej je bolje da ostanu pri moednom ratu
one bitke u Dan D su mi preko glave vec sam naucio napamet na kojem mjestu je ko ubijen :D |
izasla je samo MP beta za Xbox360.
|
ovo je pacifik, dakle nema veze s dan d, i neka, nema veze, bit ce to svejedno show
p.s. a valjda su morali pokazat cryteku da i oni znaju napravit palme :D |
ko oce betu mora se regati na www.callofduty.com .. nakon registracije bu vjerojatno dobil key i upute kak skinuti betu ... demoa još nema .. samo beta za PC ;)
usput da napomenem .. radi velike navale imaju problema sa registracijom na stranicu pa se more dogoditi da se nebute uspeli regati :p |
Ja sam dobio samo onaj token za X360 Betu, za PC mi nisu nista poslali :(
Ako nekome treba za X360 token, neka se javi pa mu posaljem... |
Pokušavam se i nemogu registrirati kaže mi svaki put da je username zauzet a nije 100%
|
Citiraj:
|
Ja sam se uspio regat ali mail nisam dobio tak da jos cekam. Trenutno se moze regat ali se ceka na mail :s
|
Citiraj:
bas tako. fakat nas vec maltretiraju s tim ww2 spikama. pa jugoslavija je odavno mrtva :) ili im fali maste za neki moderniji, nedaj boze sf naslov...ali za simbolicnu svoticu, rado cu im ustupiti dio svoje maste..a ima jeee :fiju: igrat ce se i ovo radi drustva...no da je to previse ww2ke, JE!!! |
ma , po mom, previse je istih bitki iz ww2
Po defaultu igre vecinom idu: neki fajt u Rusiji, pa si Britanac na Siciliji, opet Britanac u Africi, onda dan D i igra gotova.. Sto od takvog uzasnog rata oni nemogu nac nikakvu drugu bitku ili tako nesto?? |
dobro je da je engine stari, bar neće biti zahtjevna igra :)
|
Uspio sam re registirat na stranici njihovoj. Šalju li oni te tokene nekim random redom ili se treba negdje prijaviti?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mozda se napokon opamete, jer mi je WWII dosadio u FPS-ovima. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja se danas regao i odmah dobio potvrdu registracije....
|
Sinoc 2x nista nije doslo , maloprije cim sam se regao stigao mail.... e sad treba cekat tu betu no koliko mi se cini prije cemo docekat full nego betu ^^
|
Ja isto odmah dobio mail za potvrdu.
|
ja sam za sec odma dobio potvrdu
|
Jel se treba regati tamo pod New Recruits >Register<
http://pce.hostili.com/images/regijza_thumb.jpg Ili negdje drugdje, ne vidim nigdje da se se sign-upa za COD 5 :/ |
Nadam se da igra nece bit sranje, posto je radi drugi team...
|
tko pravi cod5?
ako je netko drugi, onda će sigurno bit drukčija u najmanju ruku... još nisam vidio igru čiji je nastavak radila druga firma, a da je bolja od originala.. |
Citiraj:
|
COD WW PC BETA
|
Citiraj:
|
Kukate za betom a full izlazi za 3 tjedna. :D
|
ja sam dobil token al nemam xbox 360 na kojem bi igro
|
Citiraj:
Pa kupi xbox, priča se da je dobra igra, sigurno ce ti se isplatit :lol2: |
I ja sam dobio token za x360. Cuo sam da su neki dobili i za PC. Regali se za PC betu ovdje:
http://www.firsttofight.callofduty.com/enter_code A ovo pise na kraju maila kojeg sam ja dobio: * The PC Beta is coming up next! Stay close to CallofDuty.com and check your email for details soon to come! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:16. |