![]() |
već su sve face počele: "ne bi nas trebalo bit briga sta radi u privatnom zivotu i sl...." , znači ništa od otkaza; da je netko drugi napravio vidjeli bi kako bi ga razapeli, pogledajte kak se u finskoj dobija otkaz; ali ne, to je engleska i sve će se zataškat i nakon nekog vremena sve će bit ok, a da ne govorim da je čovijek u najblažu ruku poremećen, a još je i upropastio f1 sa nebrojenim izmjenama pravila i sličnim gadarijama
|
Mogla bi nakon starta biti dosadna utrka u nedelju. Ah taj Ferrari. :D
http://www.jutarnji.hr/sport/ostalis...4,4,,114754.jl |
Lewis je očito dobio novi airodinamični paket za bolid. :D
|
Citiraj:
Jap, sad ima ljutu pilu od bolida:p |
"malo" je razbil formulu, ah...
|
Ha čuj, zid je bio na krivom mjestu. :D
|
i bacio je 2 milijunčića u vodu
|
Citiraj:
|
bljaffff Ferrari je opet slozio predobar bolid ostali im vise ni blizu nemogu,,,,,, ova sezona je propala ako crveni nebudu imali mehanickih problema kao na startu sezone :D
dziz ovo http://www.jutarnji.hr/ephresources/...ilton.wide.jpg izgleda kao da lewis izlazi iz bolida dok se ovaj jos krece :D |
bogme se opizdio jebeno u zid, nije mu bilo svejedno kasnije, i to bočni udar.. uff..
jebo ih pijesak ko izletna zona, točno se vidi da bolid još ubrza kad je došao na pijesak.. |
Neka neka konacno trebaju pokazati zasto su placeni oni milljunski iznosi, nema vise taktickih pobjeda kroz box nego kroz pjesak :D
|
Citiraj:
|
Dali Lewis gubi šta radi promjene bolida???
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo pochinju kvalifikacije na 2. programu. Prasicko u formi. :D
|
Nabijem ja ove iz kablovkse na kurac. Ukinuli nam HRT2 za vrijeme kvalifikacija, ostala mi samo alternativnaTV (@TV) :S
|
Bit će krvi sutra na startu:)
|
:D Kubica ima Pole position. Bas mi je drago.
|
kubicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
BMW tjera strah u kosti drugima, svaka čast kubici, ali ni massa nije daleko. Uh jedva čekam sutra :D
|
Mislio sam da ce ova sezona biti jako dosadna, ali kolko vidim BMW je iz utrke u utrku sve brzi i bolji. Mislim da bi i oni mogli ove godine nesto napraviti :D
|
Citiraj:
Odlicna voznja Kubice, samo jos da zadrzi Massu. Massa starta sa prljave strane tako da to ne bi trebao biti problem. |
a jos bi ga i Lewis trebao napadati ako mu Kimi iza leda ne bude pravio probleme ;)
|
massa ovo massa ono. daj je ste vi mozda ikad vozili f1 pa vidili kako je bez tc-a. s tc-vozi od pocetka karijere i sad odjednom bez. mozda covjeku treba duze da se prilagodi??? probaj karting pa ces vidit kako baca zanji kraj na izlasku iz krivine ili tek ako malo pijeska dirnes, a tek zamisli sta se desava kad imas iza ledja 900ks bez tc-a. koji idu i preko 350km/h.
|
Citiraj:
|
Dajte dečki, nemojte flejmat, ja najbolje vozim i gotovo. :D
Btw. bravo za Kubicu, dečko očito zna kako se treba vozit, a i za BMW. Dobro su složili bolid ove godine. :) Ste vidili kak je prasičko bil hepi za alonsa, baš mi ga je drago slušat kako pati :p |
Kako su stvari krenule, biti će jako gusto u borbi za naslov. Kubica će jako teško ispustiti 1. mjesto. Jedini tko može zeznuti stvari su mehaničari u boksu.
|
Citiraj:
pa vidim koliko pricate o tom tc i izletanju masse izgleda da ste vozili bez tc-a pa vas zato pitam. mozda je zato glupo izletanje za vas??? |
Citiraj:
@Tekla: ako se Massa jos nije prilagodio na voznju bez TC-a, nece nikad. Mnogi vozaci u slabijim timovima su se prilagodili, pa ne znam zasto bi on. Jos kad se sjetim onih najava "iduce godine cu se borit za prvenstvo"... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:51. |