![]() |
Ma, tih 3mm dok ne otkriješ kako srediti, moš slobodno voziti se i ovako. Stegni dovoljno lulicu i držat će. Ja sam tako vozio kod buraza sad na bajku. Falilo mi je čak i više nego tebi.
Dobar je Van R. Kompresija ionako ne radi niš (osim na 2011 i 2012 iako i tamo ima svega). Vanilla je ziher osjetljivija od zraka, a minimalno teža. Još ako je Open Bath u desnoj nozi, nitko sretniji od tebe. Malo redovitije čišćenje i malo više ulja za damper, ali to su najbolji Foxevi ikada napravljeni. Pitch ima ako se ne varam 34mm promjer headtube-a i tu ti samo idu takvi headsetovi sa vanjskim čašicama. U pravilu traži EC34/28.6 / EC34/30 headset (po SHIS novom standardu za obilježavanje headseta). Alternative nema. Zero stack ne može na tako uzak headtube, ne bi ostalo mjesta za stirer. Nekako sumnjam da ćeš naći niži headset od ovoga što ga sad imaš. Koliko vidim i taj je poprilično nizak... |
Samo da kažem svima koji namjeravaju odzračivat, ne kupujte ulje, imam ja ulja pa podijelim svima
|
Sad ćeš svima davat :D
Vuco, gornji šaraf ne mogu zategnut tako da primi cijev kako treba. Donji bez problema. Kako je lula otvorena (rupa straga) onda mi je to nekako čudno rješenje. Mislim da je open bath nisam siguran. Uglavnom, "small bump compliance" je neopisiv :D Najradije bih dao uprešati novi stirer, zna netko gdje bi se to moglo napraviti? EDIT: prema fox stranicama ima zatvoren damper. Dok ne otvorim neću znat. |
Bitch please.. meni se drži doslovno pola lule i nikih problema. Nabavi neku manje kul lulicu, nižu, čisto da ti je duša mirna i to je to... kakvo uprešavanje steerera :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Uglavnom, dečko koji mi je prodao je skroz korektan, rekao je da ćemo nešto dogovoriti i da mu u grazu mogu novi stirer uprešati za 150kn cca. Danas ću probati sa dDariem vidjeti za niži stack headseta. Citiraj:
Zmiju, e vidiš, budem mu bacio poruku na dropu :) |
Citiraj:
Pa zakaj su kupil vilju sa kracim stirerom? Ak ti bude trebalo, imam ja odrezanih 4cm sa svoje rebe. |
Dečko je mjerio dok je vilja bila montirana na bajku i omašio 1cm. Kažem, skroz je korektan, dao mi je vilju da probam (dofuro bajk cijeli), ja reko može, a metar nisam imao kod sebe. Budem to sredio, nije to neka greda sad :)
Hvala, ak će trebat sjetit ću te se :) |
Zmija ne ljepi stirere više , samo Dario , a on naplačuje 150kn , a Zmija ih je đabe slago...
Destro dođem za 20 min kod tebe. |
Bas sada gledo koliko bi me dosli novi buziri za kocnice, posto mi je zadnja prekratka i ak bi uzimo neki drugi buzir (Jagwire HyFlow) onda bi uzo i za prednju :D
KOmplet buzira od 3m + one olive i ostale stvarcice dodje oko 60$ prek ebaya :D Mislim da ce ipak biti original Shimano buzir sa ebaya za nekih 30$ sa dostavom. al onda jedino trebam pronac ko mi to moze namontirat :) |
Pa onda rađe odi do Bizmarka i nek ti ugradi Hope-ove braded bužire!
Mislim da je 1m 60kn, jedino si trebaš uzeti u obzir puškice ili kak se to već zove, jer na hope bužire pašu samo hope nastavci, a oni su malo skuplji :D |
Bio vec tam.
puskice su 70kn komad, to je 140kn i plus buzir onaj pleteni i sve je oko 250kn EDIT: Kakav lik prodaje disk na DBu |
Tko to?
|
Decki može jedno pitanje u vezi bužira.
Imam Shimano SLX M665 kočnice i bužir zadnje kočnice mi je malo prekratak pa ću to mjenjat. Zanima me da li za one male cijevcice koje idu na krajeve bužira treba alat da se to ugura u bužir ili se može i bez alata to riješiti? Mislio sam si sam to napraviti ako taj dio ide bez alata. |
Sudeci po ovom videu ne mozes bez alata jer ti spoj nece biti dobar pa bimoglo ulje iscuriti van.
|
NC-17 Stinger (Blackspire), BB..prodaje se na db, jel odgovara prihvat na stumpjumpera...na poslu sam nemam vremena bas istraživat, a kupil bi ga za blisku budućnost...hvala momci.
|
Citiraj:
Pa bas zbog tog videa sam i pitao. Znaci nebi se to moglo nikak bez alata nagurat unutra da spoj bude dobar? Jel bi to mogli u Protei napraviti? Oni su mi najblize. Vidim da imaju i Jagwire buzir u prodaji? |
Nazovi ih pa pitaj.
Sumnjam da bi se to moglo bez potrebnog alata sloziti jer kad pogledas one metalne "vrhove/kapice" onda ti je jasno da ih ne mozes nikako rukom nabit da sjednu kako treba. |
Budem otisao danas do njih.
Nadam se da to ide i bez alata da ne moram samo zbog toga placat ugradnju ako si to mogu i sam doma napraviti. |
Citiraj:
|
Stigle su gume u Bizmark - tko voli nek izvoli
Citiraj:
|
Bizmark radi ili tek od 14h?
|
Mozda bih si uzeo Black Sharka il nesto takvo samo u vel 2.25/2.3 za naprijed.
Ajde ako netko bude isao neka mi se javi. |
Ja imam Black Sharka (obje) i zamijenit cu je s Albertom 2.25 naprijed...tek toliko da znas.
Samo da jos malo oderem zadnju gumu pa ce prednja nazad, a Albert 2.25 naprijed. |
Ja sam zvao i tamo je već, kaže da mu je došlo 200 guma i da ne zna kaj ce s njima :D. ja bum se zaletio danas nakon posla.
|
Momci, za gume vam se jos javim.
Nego, dobio sam ponudu goggli sa zutim lecama, nove, antifog, za 150 kn. Sad se samo razmisljam dal da uzmem te sa zutima ili da trazim neke sa bijelim/normalnim lecama? Ne znam koliki bi mi bio problem u ovim zutima vozit preko ljeta kad sunca ima i previse? |
Max kak ti je lego enduro?jesi uspjevas iskoristit 160 hoda?e da,kak stojite sa kondom,jeste bili na puno voznja u zadnje vrijeme?posto se necu vozit sve ukupno 1 mj nadam se da cete vi mene cekat u lugarnici..
|
Citiraj:
Citiraj:
Preporučam ti prozirna stakla jer ionako na FF-u imaš "šilt" pa si ga samo podesi ;) |
enduro mi je lego ko budali samar :)
pa naprijed mi ostane jedno 5-6mm, dok iza ostane jedno 12-13mm al jos treba proc par voznji pa da vidim dal cu kaj namjestat iza il ne, jer ak mi negdje dodje neki skok di se odlucim skocit da ne bottomiram shoc pa je zato to jos tak. Za vikend sam isao na dotku i onu uzbrdicu sam ispedalirao do zadnjih 15m, mozda da nisam bio u prvoj brzini bi ispedalirao do kraja, a ovak me je pocelo bacat iza i prednji kotac se je poceo dizati pa sam odustao :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:38. |