![]() |
Nisam ni znao za tu raščlanu ocjene i sada mi baš fali :D
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-N770F koristeći Tapatalk |
Citiraj:
http://web.archive.org/web/202301130...34204/ratings/ A evo zasto treba Weighted average, nine vezano za filmove i serije ali ocjene koje jednostavno nemaju veze s mozgom i treba ih ukloniti. https://i.ibb.co/F8f6qC0/Screenshot-...c16219827d.jpg https://i.ibb.co/jbHKy4h/Screenshot-...c16219827d.jpg |
A biti će koja (pre)visoka ocjena zbog sličnih idiotskih razloga.
|
Witcher s3
Svima je jasno da se 99% posto serija sroza nakon sezone ipo ali ovako nesto razbacano i nesuvislo nisam gleda odavna . KAKo vuce onu jaketinu mala kroz pustinji.oscar Šrot² Sent from my SM-G985F using Tapatalk |
Koliko sam shvatio, S04 Witchera će biti prequel onoga što se dogodilo do sada. Totalna glupost. Nije ni čudo da ih je Henry otkantao.
kakve scenarije pišu scenaristi i za filmove i za serije, neka slobodno ostanu u štrajku do daljnjega. |
Henry je otkazao prije nego je bilo ikakve priče o S04, još prije S03, ali po ugovoru je morao odraditi S03.
Špekulira se da nije Cavill otišao nego su mu oni dali otkaz baš zbog priče koja slijedi, jer ide se s novom rotacijom zbog užasno lošeg odaziva na S02 i vjerujem još goreg na S03. Nigdje nema potvde da je on otišao. Kritika koliko vidim je vidno razočarana S03. |
S02 sam još nekako i preživio, ali S03 je bila katastrofalna.
Onaj trubar je od tipa koji povaljuje svaku postao odjednom gay. Pretjeruju s woke idiotarijama. |
Citiraj:
|
kakv BS majko mila.
neznaju vise sta zmislit i gdje zagurat proklete woke prstice. i sad sta, gledo bi w, al nebi to sto kazete da je s3 gofno. a ak je kraj s2 na cliff kakvog smisla... |
Witcher S01 je Witcher.
Ostalo je luk i voda, potratiti vrijeme ako baš nemate drugog posla. Ali S03 nema veze s Witcherom kao takvim. Witcheri su mutanti koji ubijaju monstere za noFce. S03 nema veze s time, toliko o tome. :) |
ok fala.
s1 zavrsava na cliff? |
Kolko su tek loše S02 i S03 ako je meni bilo dosta 30 min prve epizode prve sezone da vidim kakva je tragedija serija, od glume do radnje. Tipično netflix smeće
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Merlin je top, dva puta san ga gleda, cak mi ga je zena gledala koja inace gleda samo po istinitom dogadjaju, witcher je negledljivo smece :D
|
Možda kriva usporedba, ali you get my point.
|
Citiraj:
U knjizi i igrama je bipsić, ne bira što i koga će kresnuti. A ime mu je doslovce u prijevodu na HR "Maslačak" |
Na HBO stigla druga sezona Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty
|
Citiraj:
Serija je sranje, ali i da se drži knjiškog predloška ne bi se svelo na to da ide i ubija čudovišta za novce. Sent from my SM-A715F using Tapatalk |
Više nego u seriji, mnogo više. ;)
Uopće nije to poanta, već Witcher nije političar i spletkaroš, S03 je točno ono što Witcher nije. |
Citiraj:
|
Možda je oduvijek bio sam je u 3. sezoni izašao iz ormara. K'o George Clone :D
Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk |
jel zna tko kojim redom pogledat the expanse one ship webizodes?
prije ili poslije S6? :chears: edit: hvala blackshtef |
Citiraj:
|
Justified: City Primeval - nastavak Justifieda koji se odvija u Detroitu
|
Citiraj:
|
Meni se isto sviđao jer je bio cool i imao je humora. Nadam se da će ubrzo i S02 Bosch Legacy.
|
zavrsio sam expanse.
i to je to, wtf :stoopid:. pa tu ima jos tolko materije za nastavit. zar je moguce da to nece ic dalje. podsjetilo me na firefly :hitthewal:. |
sad navali na knjige.
|
sumnjam da hocu, ali reci jel u knjigama objasne dalje stanje... laconia, entities, protomolecule etc.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:44. |