![]() |
Citiraj:
|
Onaj dio "da ne spoilam" i "nećemo spoilati" i "koristiti će mo SPOILER button " to si preskočio?
|
Sorry na Tapatalk nisam vidio taj button.
|
Na sredini sam druge sezone The Bear
Ne sviđa mi se ni najmanje a stvarno se trudim naći išta svijetlo u njoj jer volim tematiku kuhanja. Serija je ko teška nesreća - teško za gledat ali ipak gledaš. Ako volite drame o disfunkcionalnim ljudima, sumornim životima, nepotrebnom stresu i svemu onome što inače opterećuje ljude onda gledajte, inače izbjegavati u širokom luku. Meni nije zabavno gledat situacije iz lošeg u gore uz puno stresa i nepotrebne vike |
Gleda se Battlestar Galactica, žena gleda po prvi puta.
Ja je nisam gledao cijelu vječnost, i mogu reći da svaki dio sa Gaiusom je jebeno mučenje, kad bi barem bila neka bootleg verzija sa 90% izrezanog Gaiusa, da zadrže samo dijelove vezane za završetak priče. |
Zašto gledaš onda :D
|
Žena nije nikad gledala, a ima želju, pa gledamo zajedno.
|
Samo potvrda da je glumac vrhunski odradio ulogu Gaiusa. U vecini scena mu je u drustvu ona hibridna plavusa, pa kome je muka od njega, valjda nije od nje :p
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Apsolutno se slazem sa Gaiusom, cringe mi izaziva uvik haha |
https://www.gamesradar.com/silo-seas...wn-indefinite/ :(
Nisam ni znao da se sprema Gladiator sequel. Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk |
Izašla nova sezona Futurame, epizode idu jednom tjedno. Na Hulu ili Disney+.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk |
U sredini druge sezone smo BSG-a, taman sve postaje SPICY, Gaius ima ulogu ko i drugi sa minimalnim udjelom plavojke, čak je i zarazno i meni koji je već odgledao sve.
|
Witcher 3 - ako vam je 2. sezona bila loša, ovu komotno preskočite, jer je 2. sezona remek-djelo za 3. :)
Eksponencijalan pad svaka epizoda ima, nije ni čudo što Cavill nema više veze s tim odronom. |
Jako je losa, istina. Pogotovo kraj.
|
Šta vam točno ne valja u 3. sezoni Withcera?
Meni je bilo zabavno. Jedino sto me jače zasmetalo je kad Inače mi je sve skupa simpatično. |
Serija Twisted Metal;
Odgledao prvu sezonu. Na kraju mi je ispala dobra serija. Na momente ima praznog hoda, ali sve u svemu zadovoljan sam. Sjetio se odmah dana kada smo uživali u igri i prepoznao neke likove/vozila. Zadnji nastavak mi je najbolji, jedva čekam drugu sezonu. |
Hm, prvi put čujem za to, trailer zgleda fun. Daću šansu.
|
Citiraj:
|
Pogledao tokom vikenda Secret Invasion. Ako je to budućnost Marvela, neka scenaristi slobodno ostanu u štrajku.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my SM-A528B using Tapatalk |
Citiraj:
|
Special Ops: Lioness
Hmmm... tri epke su vani, tek sam pogledao prvu, još je rano da napišem da je neloše, malo je onako amerikanizirano, ali pogledati ću još koju epku. |
Citiraj:
|
Napokon jučer završio Silo.
Preporuka, odlična serija. |
Citiraj:
Pomalo očekivan cliff hanger na kraju zadnje epizode, al svejedno neloš :) Čeka se druga sezona :chears: |
Zna li netko da li prva sezona pokriva cijeli roman Silos ili se radnja u romanu nastavlja dalje?
|
Kolega sve objasnio:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3687097 |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:19. |