![]() |
Zanimljivo je kako se nesreće događaju u 95% slučajeva ljudima koji nešto prodaju i kupuju. :rolleyes:
No, doro, možda čovjek stvarno imo neku nesreću pa sad... Jebiga, imaš vremena do proljeća za kupit bajk :) |
Stigli mi bužiri napokon , sutra vilica , nadam se da u četvrtak sve montiram i u petak da pada Sljeme. Ak bi netko išao u 9 tunel? 9:30 najkasnije. U pola 2 krečem u školu , tak bi tempo malo jači bio.
Da tu probam , ima netko lagani chainguide (do 100g) za prodat? 100kn nudim. |
I kaj buš s chainguideom? I ovako se zaletavaš s bajkom pa guraš, pa opet se zaletiš pa guraš. Ostavi si mali ring, dobro će ti doć za Lojstek, tek kad ga ispeljaš u komadu na drugoj šajbi skini malu šajbu, kaj ti vrijedi manje grama kad guraš uzbrdo...
|
Citiraj:
http://www.competitivecyclist.com/fr...asr7-8620.html U Sloveniji sive barve, 1050€: http://www.chainreactioncycles.com/M...?ModelID=75355 iz UK: http://www.on-one.co.uk/i/q/FRTITELG..._monarch_shock Skoro sam kupio onog Yetija 7 sa Competitiv cyclista, skoro... |
A ne radim to zbog grama , probavao sam već na Lojsteku u subotu na 2 šajbi , i da se pedalat fino , bez umora. To kaj ja nemam dosta konde i kaj zaboravim na sebe pa počnem pedalat ko sivonja iz čista mira , to je druga priča... :D
Namjeravm se ove godine vozit što je više moguče , tak će mi i konda valjda doć , znam da sam prvi put umro , a zadnji put sam bez večih poteškoća gore došao. |
Citiraj:
|
najmanji problem je skinut jednu sajbu... samo se ti ukondiraj prije :) i pazi na koljena, trebalo bi vrtiti visoku kadencu, a visoka kadenca na srednjoj šajbi znaci tempo oko 40min :)
|
Jebiga Vuco jednom se živi. U konkurenciji Yeti vs Nukeproof vs Titus ja ne znam kaj imaš razmišljat previše.
Edit: kad smo već kod kadence i 40min Lojsteka, jel netko vidio Daniela u zadnje vrijeme? Kao da je u zemlju propao... |
Dok čekamo Daniela da se javi :)
|
Jao vuco, vidi yetija :eek:
Što ga ne kupiš? |
Citiraj:
|
Pff fala bogu na Pinkbike Movies for your Monday, webscanning service ne blokira pinkbike videe na poslu za razliku od jubitoa i vimea :goood:
|
Onda bum ostao još na 3 šajbe , pa iduču sezonu kupujem SLX pogon sa 32 šajbom i XT 11-34 kazetu.
Sad sam gledao malo ove bužire moje , za 120 kn dobiš 2.5m bužira i 3.5m sajle. I sve one kurčiće male za montažu. Preultra povoljno , to u hrv. dođe barem 300kn. I još jedno pitanje , jel dosta dry fit majca i ovaj flis iz Lidla http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_24187.htm za uspon , a spust to dvoje + šuškavac? |
Ne baš Lovro, taj flis propušta vjetar i bilo bi ti hladno. Eventualno da preko toga staviš šuškavac, ali onda obavezno stvari za presvuć se gore, jer ćeš se uznojit.
Sad slijedi dosta hladnije vrijeme. |
Ubiti mi je ona debela jakna čist ok , ni jednom mi nije bilo hladno a koštala je nekih 150kn. Jedino noge moram riješit , tj. stopala , ovak gore furam 2 trenirke i to mi je dosta. Bio sam 2 debele čarape furo i opet mi je bilo hladno.
|
@Lovrix
Trebalo bi biti - takvu kombinaciju ja furam (ne smije puhati vjetar) ...ja se uglavnom penjem samo 1st layeru - mora biti debelo ispod nule da stavim flis...jucer sam se npr. u SLO na -12°C penjao iznad 2000m u 1st. layeru i tankom flisu ;) |
Citiraj:
Ovaj naćnarnasti tracer2.... :care: Defitnitivno za mene, jedina dostojna zamjena mom Cann-u, a nadam se da će tako i bit, no kroz 2-3god, prije NE ŽELIM :D |
Citiraj:
Uzet cu neke, sad koje, budemo vidjeli. |
Cuks piše se goggle ne google, za google ipak nemaš para XD
|
Dobro, isti k. Zna se na sto sam mislio :D
Ako netko ima ideju gdje bih jeftino mogao nabavit isti neka mi javi. Stavio sam oglas na db-u pa vrebam. |
Decki pogledajte si video "Fluidride like a pro"
Ak vam se nedaju citati knjige o tehnici voznje i ako zelite nauciti voziti na NN :D EDIT: sa cime podmazat lezajeve? Nes sam sada gledo po nekom forumu i par njih je reklo da svoje lezajeve podmazuju sa mastima koje se koriste u nautici. pa sam naletio na ovu mast na netu. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Tnx na savjetu Nik.
Poludio sam jucer kad sam nasred 57ice morao stat jer mi je blato uletjelo u oko. |
To nije bilo blato to je bilo stablo Cuks.
|
Citiraj:
|
Hehehe. Sile, mucki provokatoru ;)
|
Citiraj:
Offtopic :P kupio danas hero2, vrijeme je da se snima :D Ali nisam imao para za LCD bacpac tak da ne znam kak ce to ici s namještanjem... |
ta daaa :) sad sam dobio otkaz za ozbiljno :) radim do kraja meseca, imam jos 11 dana godisnjeg, tako da bit ce voznje ako nista drugo :)
al znate koja cudna situacija, jucer kad mi je priopceno osjetio sam olaksanje :D |
Ko ga yebe Deda;)
Uzmi si malo veco godisnji, odmori se i vozi se, a usput trazi novi posao po mogucnosti manje stresan. |
Citiraj:
na ljeto cu bajkom na posel :goood: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:33. |