![]() |
BMW trojke se daju nac jeftinije ili sa manjom kilometražom u tom cjenovnom razredu. Pa vidi....
|
Pogledat cu i njih. Privlaci me taj rwd neznam zasto :D
|
Iz istih razloga ko i sve nas....za prvi dan snjega i majmuniranije po livadama :D
|
Imao sam vec merca i nemjerljivo je to s icim na kugli zemaljskoj. :D
|
Citiraj:
|
Teži je u stražnjem djelu te vrši veći pritisak na pogonske kotače. Ja sam u svojim mercevima po zimi znao ubaciti vreću cementa u gepek i fakat je bolje držao zavoj u poledici i susnježici. Imao sam W123,W124 i W140 modele.
Nemoj me s fizikom hebavati,to sam čul još prije XY godina u Imotskom gdje te izopače ako imaš prednji pogon :D |
Išle su dvije vreće cementa i u W220, nije bed. :D
|
To je pila, sve ostalo je zajebancija... :)
|
Ma i u to plin bez FL :D
|
Kakav qrcevi plin u takve aute :D Pa u brabusa stavit plin je ono, blasfemija :D
Ovo mi bi bilo ideala, 320 cdi + rotiform i laganini :) |
Citiraj:
Jer se na plin kuha, a na dizel ore zemlja? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Krapina je legendarna po umijecu tuninga. :)
|
To su lokacije zbog kojih je Opel i ukinuo svoje modele Kadetta a kanije i Calibre...
Sva sreća nisu otkrili automobile u doba kad se Manta prodavala... |
Nemoj da počnem lijepiti kakve sve VW-e i Opele viđam kad naletim poslovno do Splita. Po Krapini se s tim barem voze od kuće do trgovine, a u Splitu čak imaju hrabrosti i otići dalje van grada...
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma ne da je brutalan nego je show, cim smognem lovu uzimam e klasu karavana. Pa izgleda savrseno.Samo ovo je zadnja e klasa, tih nema ni ispod 25k eurica :D
|
xulose... pored zdravih očiju slijep bit... :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad reci "takav auto nije za svaki dan" ili "nije ga trebo ni kupit ak nema za tocit" :roller: 10ak godina na Ljubljanici gledam w124 500E kako stoji i skuplja prasinu, bio je i na Njusci pa prodaja nije uspjela, zasto ne stavit plin i vozit taj auto? Sta je bolje da propadne jer je rijetki 500E i nije auto za plin? S plinom bi cijena KM bila kao mom benzincu sa 60ks |
DA samo vidi kolko V12ica prolazi kroz ugradnju plina hehe
|
Ja se odmah naježim na to i sjetim Dalibora...
http://www.croportal.net/forum/auti/...lindara-42460/ Tko nije upoznat...tu je i serijal Rolls vs plin :) http://www.forum.hr/showthread.php?t=335136 |
@ gornji brabus postovi :D
Znam da nije brabus, ALI, imao sam ga prilike vozit i dalje je tema većine mokrih snova :D kad dobijem na lotu :nuts: |
Opet ti s tom banana nakazom od auta. Daj odi do konzuma kad imaju popust za penzionere i kupi ukus ili par zdravih očiju :D
|
Ne znaš koji je to feel vozit tu "nakazu" blasfemičaru jedan :D
|
Pusti ih Panda nek se dive Mazdama i Renolima :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:36. |